xyz Δημοσιεύτηκε July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 12, 2004 Γεια σας παιδιά.Ο Internet Explorer στα XP μου βγάζει στο History εκτός από ιστοσελίδες που έχω επισκεφτεί και ότι άλλο αρχείο έχω ανοίξει(έγγραφα,mp3 k.a).Είναι bug??Ti πρέπει να κάνω για να μην εμφανίζονται και τα άλλα αρχεία με τα οποία δουλεύω στο history του Internet Explorer?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Είναι bug?Όχι Ti πρέπει να κάνω για να μην εμφανίζονται και τα άλλα αρχεία με τα οποία δουλεύω στο history του Internet Explorer?Δεν ξέρω. Αλλά αν αλλάξεις browser δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα. Λεπτομέριες στην υπογραφή μου. Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Φίλιππε δε μπορεί θα πέρνεις ποσοστό από τη mozilla.... :p Πάντως και εγώ 100% υπερ Firefox είμαι, και άσε τον IE να δείχνει ό,τι κουλό του κατέβει στο History. ;) Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 σβησε το history,cookies,cache απο τον IE και βαλε γρηγορα τον firefox 0.9.2 που δινει και ο φιλιππος στην υπογραφη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 εγώ πάντως με ie δεν έχω τέτοιο πρόβλημα Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. July 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ice_Angel (12 Ιούλ. 2004 , 22:00) σβησε το history,cookies,cache απο τον IE και βαλε γρηγορα τον firefox 0.9.2 που δινει και ο φιλιππος στην υπογραφη του. ..Evala to firefox 0.9.2 kai pali ta idia ki ekei.Emfanisa to istoriko kai vgazei ki ekei ta idia... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος x+y=z (13 Ιούλ. 2004 , 08:32) ..Evala to firefox 0.9.2 kai pali ta idia ki ekei.Emfanisa to istoriko kai vgazei ki ekei ta idia... :confused: Ναι αλλά προσθέτει και ο Firefox ακόμα στο ιστορικό ότι ανοίγεις? Το παλιό ιστορικό είναι φυσικό να το βλέπεις όπως ήταν στον ΙΕ γιατί κοπιάρεται στον Firefox... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts