dread Δημοσιεύτηκε July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 12, 2004 Ρε παιδιά τι έπαθε ξαφνικά το CD-R μου??? Βάζω μέσα 1 άδειο CD λίγο πριν ξεκινήσει να γράφει και.... σε 5 sec κολλάει όλο το PC!!! :( Δοκίμασα αλλα CD της ίδιας μάρκας και όλλα το ίδιο , παλιά δεν μου το έκανε αυτό με τα Creation... :worry: Tί να κάνω μήπος εύτασε η ώρα να το αλλάξω για DVD-R .... λέει? τόσο νωρίς.... :confused: ???? HELP PLEASEEEEE :!: Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Όταν βάζεις το άδειο CD, παίρνει στροφές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. July 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Φένεται σαν να το διαβάζει δλδ αναβοσβήνει ενα πράσινο φωτάκι. :( Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 1. Πόσο καιρό το έχεις το CD-R??? 2. Δοκίμασες καθαριστικό CD??? Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Αν δεν αναβοσβήνει το φωτάκι και δεν το ακούς (γιατί και από εκεί φαίνεται ότι γυρίζει, κάνει ένα θόρυβο) μάλλον χάλασε ο μηχανισμός που δίνει στροφές στο CD-R. Το είχα πάθει κι΄εγώ πριν από λίγους μήνες με το CD-ROM. Μακάρι να κάνω λάθος φυσικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. July 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan (12 Ιούλ. 2004 , 14:46) 1. Πόσο καιρό το έχεις το CD-R??? 2. Δοκίμασες καθαριστικό CD??? 1. 3 χρόνια 2. δεν είναι βρωμικό ... πριν 4 μέρες έγραφε κανωνικά 3. είνα δυνατων να φτένε τα CD???? και τα 10 μαζί. :blink: Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. July 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stelios nikaia (12 Ιούλ. 2004 , 14:47) Αν δεν αναβοσβήνει το φωτάκι και δεν το ακούς (γιατί και από εκεί φαίνεται ότι γυρίζει, κάνει ένα θόρυβο) μάλλον χάλασε ο μηχανισμός που δίνει στροφές στο CD-R. Το είχα πάθει κι΄εγώ πριν από λίγους μήνες με το CD-ROM. Μακάρι να κάνω λάθος φυσικά... Μα μου φένεται το διαβάζει αφού πάντα όταν έγραφε ή διάβαζε αναβόσβηνε το πράσινο!!!! :confused: Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Τα CD δεν φταίνε. Άν έχει χαλάσει το CD-R, ότι και να του βάλεις είναι το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. July 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stelios nikaia (12 Ιούλ. 2004 , 14:50) Τα CD δεν φταίνε. Άν έχει χαλάσει το CD-R, ότι και να του βάλεις είναι το ίδιο... Έχω τις αμφιβολίες μου αφού στην αρχή τους από την κάτω μεριά κανένα δεν είναι τέλεια κυκλικό όλα έχουν κάποιο σραβαδάκι. :whistle: Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 1ον, δοκιμασε αλλο software,(nero, easycd, winoncd κτλ) 2ον, δοκιμασε αλλα δισκακια 3ον, μην χαλιεσαι καθολου, ευκαιρια να παρεις dvd-r Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. July 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake (12 Ιούλ. 2004 , 14:53) 1ον, δοκιμασε αλλο software,(nero, easycd, winoncd κτλ) 2ον, δοκιμασε αλλα δισκακια 3ον, μην χαλιεσαι καθολου, ευκαιρια να παρεις dvd-r 1. οκ θα σας πω μετά 2. παλι να αγοράζω.... 3. τους γονείς μου τους ρώτησες :lol: Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dread (12 Ιούλ. 2004 , 14:53) Έχω τις αμφιβολίες μου αφού στην αρχή τους από την κάτω μεριά κανένα δεν είναι τέλεια κυκλικό όλα έχουν κάποιο σραβαδάκι. :whistle: Τοτε μπορεί να φταίνε και τα CD. Δοκίμασε να πάρεις μια άλλη μάρκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 πηγαινε στο πλαισιο.παρε ενα cd καθαριστικο βαλτο μεσα και εισαι οκ .και μενα τα ιδια εκανε.καπου καπου μου παιζε κανα cd οποτε ηθελε.εβαλα το καθαριστικο 17 ευρω το πηρα ενα πρασινο κουτακι ειναι.πολυ καλο.με εσωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. July 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Δοκίμασα άλλο software αλλά τίποτα , αρχίζει να το διαβάζει και μετα σπριντάρει και κολάει όλλο το PC κα ιξεκολάει με restart ή με κόλπο για να ανοίξω το drive. Τελικά μου φένετε φτένε τα cd. Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. July 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Δοκίμασα να βάλω γεμάτα cd αλλά και αυτά δεν μπορεί να τα διαβάσει με την διαφορά βέβαια οτι δεν κολλάει το πι-σι Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dread (12 Ιούλ. 2004 , 15:12) Δοκίμασα να βάλω γεμάτα cd αλλά και αυτά δεν μπορεί να τα διαβάσει με την διαφορά βέβαια οτι δεν κολλάει το πι-σι Να βγάλεις από το κουτί το γιαμάπα :p σου (προσεκτικά) και να το φέρεις εδώ να το καθαρίσουμε με οινόπνευμα ΤΟ πιο πιθανό πάντως είναι ότι τα φαγε τα ψωμιά του (η για να το προσαρμόσω στην περίσταση "τα καψε τα σιντί του" ) :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts