maria_23 Δημοσιεύτηκε February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 12, 2013 καλησπέρα....έχω ένα ρούτερ της connx το οποίο δεν υποστηρίζει ασυρματο ιντερνετ.. εδω και πολλα χρονια εχω αλλαξει και εχω παει στην Hol από την οποια μας δωσανε δικό τους ρουτερ που υποστηριζει ασυρματη συνδεση...δεν θλεησα ομως ποτε να το αντικαταστησω και ειμαι μεχρι τωρα με το παλιο της connx..μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως μπορεί ν γίνει αυτή η αλλαγη...τα φυλλάδιο οδηγιών εχουν πεταχτεί δυστυχως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Αφού είναι της HOL το ρουτερ και είσαι στη HOL πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση τους. Ή ψάξε στη σελίδα τους για οδηγίες. Λογικα είναι προ ρυθμισμένο (αν θυμάσαι τους κωδικούς σου..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Επίσης καλό είναι να κατεβάσεις το manual της συσκευής που λογικά θα βρεις στο site της hol...;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts