mipros Δημοσιεύτηκε July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 12, 2004 ποτε τηα ανακηνωθει η κληκλοφορια των 64βτι επεξεργαστων τις ιντελ για προσοπικουσ υπολογιστες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Καλύτερα να ψάξεις ή να ρωτήσεις σε αυτό το thread... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Άφησε με να βάλω εγώ τον τόνο για σένα: Ποτέ! Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Προσοχή μη μας πάρουν χαμπάρι οι ανορθόγραφοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Αν έχετε να πείτε κάτι σχετικό με το θέμα και με επιχειρήματα, έχει καλώς. Δεν χρειάζεται να κλειδωθεί το topic. Υπάρχει μια ερώτηση, αν θέλετε απαντάτε, δεν σας υποχρεώνει κανείς να γράψετε τίποτα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 mcde, δεν δουλεύω στην Intel για να ξέρω... Αυτό που ξέρω είναι οτι θα είναι καλύτερα να μην κυκλοφορήσει ποτέ, γιατί αν ο prescott που είναι 32bit ανεβάζει τέτοιες θερμοκρασίες τότε φαντάσου τι θα γίνει αν τον πάνε στα 64bit*... *Λογικά τα bit δεν επηρρεάζουν την θερμοκρασία αλλά με την Intel ποτέ δεν ξέρεις... :whistle: Για να επανέλθω στο θέμα: Έχει ακουστεί οτι θα κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο αλλά τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα απο την Intel. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts