szzs Δημοσιεύτηκε September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 8, 2003 Καλημέρα σε όλους..θέλω τα φώτα σας σε κάτι. Απο χθες όταν συνδεθώ στο ίντερνετ και βάλλω στον internet explorer να ανοιξει κάποια σελίδα πηγαίνει στο directory του dns error και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τον διακομιστή :( . Επίσης ο msn messenger και ο download manager δεν συνδέονται και βγάζουν μήνυμα ότι η σύνδεση δεν λειτουργεί καλά :'( . Τι μπορεί να συμβαίνει;; Πριν από λιγες μέρες είχε βρει το antivirus κάτι trojan, μπορεί να έχουν σχέση; :confused: Αν και νομίζω ότι πρέπει να σβήστηκαν τελικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση :) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον szzs Καλημέρα σε όλους..θέλω τα φώτα σας σε κάτι. Απο χθες όταν συνδεθώ στο ίντερνετ και βάλλω στον internet explorer να ανοιξει κάποια σελίδα πηγαίνει στο directory του dns error και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τον διακομιστή :( . Επίσης ο msn messenger και ο download manager δεν συνδέονται και βγάζουν μήνυμα ότι η σύνδεση δεν λειτουργεί καλά :'( . Τι μπορεί να συμβαίνει;; Πριν από λιγες μέρες είχε βρει το antivirus κάτι trojan, μπορεί να έχουν σχέση; :confused: Αν και νομίζω ότι πρέπει να σβήστηκαν τελικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση :) . Απάντησε σε παρακαλώ, στις παρακάτω ερωτήσεις: 1) Είσαι πίσω από κάποιον proxy? 2) Χρησιμοποιείς κάποιο firewall? 3) Ποιον provider έχεις; επίσης κάνε το εξής: 4) Στον Ι.Ε. πήγαινε ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ / ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ / ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ και δες αν στον Διακομιστή Μεσολάβησης υπάρχει καταχωρημένη κάποια IP address. Υπάρχει? Έτσι ήταν και πριν;;; 5) Και στην τελική, τσέκαρε αν όλες οι ρυθμίσεις για την σύνδεση σου, συμβαδίζουν (πλέον) με αυτές που σου έχει δώσει ο provider σου, όταν πρωτοσυνδέθηκες μαζί του. Είναι όλα, όπως θα έπρεπε να είναι;;; Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Νομίζω ότι θα βοηθούσε πολύ αν μας έδινες κάποιες περισσότερες πληροφορίες, π.χ. λειτουργικό σύστημα, είδος σύνδεσης (DialUp, ISDN, ADSL), παροχέας Internet, Browser type/version (Internet Explorer απ' ότι κατάλαβα...). Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. September 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Λοιπον: Δεν είμαι πίσω απο proxy,απο firewall προσφατα έβαλα το zonealarm και χρησιμοποιώ δύο συνδέσεις, μία pstn με provider τo oneway και μία isdn στο σχολικό δίκτιο (ο πατέρας μου είναι καθηγητής). Αμφότερες λειτουργούν κανονικά σε αλλους υπολογιστές. Supernet όχι, δεν υπάρχει κάποιος διακομιστής μεσολάβησης. Έχω windows 2000 pro gr και internet explorer version 5 (και με τον myie πάντως που προσπαθώ να συνδεθώ μου βγάζει το ίδιο μήνυμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Επειδή πολλά μπορούν να έχουν συμβεί. Θα πρέπει να τα εξετάσουμε ένα ένα. Βασικά, απανεργοποίησε το Z.Alarm και δες αν σου βγάζει DNS error. λειτουργούν κανονικά σε αλλους υπολογιστές Φαντάζομαι, εννοείς ότι λειτουργούν κανονικά... την ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ στιγμή που στον δικό σου Η/Υ υπάρχει πρόβλημα (?). Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. September 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 φίλε supernet εννοώ ότι τις ίδιες συνδέσεις τις χρησιμοποιώ και σε δύο άλλους υπολογιστές (όχι ταυτόχρονα φυσικά) χωρίς κανένα πρόβλημα. Μέχρι και απεγκατάσταση έκανα στο zonealarm (γιατί και εγω αυτό νομιζα ότι φταίει αρχικά) αλλά το πρόβλημα παραμένει. Any ideas?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Έσβησες να φτιάξεις μια νέα σύνδεση;;;;;; ΤΙ ΝΑ ΠΩ....... YEAH! Any Ideaaaaas? Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts