unforgiven21 Δημοσιεύτηκε January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 30, 2013 καλησπερα σας, λοιπον εχω εναν σταθερο υπολογιστη και οπως δουλευε κανονικα η συσκευη cdrom αυτη δηλαδη που βαζω τα Cd και γραφω κτλ. , ξαφνικα μολις σημερα ανοιξα τον υπολογιστη μου, παταγα να ανοιξει και τιποτα..πηγαινω στον ''Υπολογιστη μου'' και δεν υπηρχε cdrom δισκακι, πηγαινω ''συσκευες και εκτυπωτες'' και παταω αντιμετωπιση προβληματων αλλα μου λεει δεν βρεθηκε προγραμμα οδηγησης..εχει ενα κιτρινο τριγωνακι εκει και δε φευγει...η συκσευη αυτη ειναι lg securdisc supermulti....μπορει κανεις να μου πει τι να κανω για να λειτουργησει ξανα;;;ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 καλησπερα σας, λοιπον εχω εναν σταθερο υπολογιστη και οπως δουλευε κανονικα η συσκευη cdrom αυτη δηλαδη που βαζω τα Cd και γραφω κτλ. , ξαφνικα μολις σημερα ανοιξα τον υπολογιστη μου, παταγα να ανοιξει και τιποτα..πηγαινω στον ''Υπολογιστη μου'' και δεν υπηρχε cdrom δισκακι, πηγαινω ''συσκευες και εκτυπωτες'' και παταω αντιμετωπιση προβληματων αλλα μου λεει δεν βρεθηκε προγραμμα οδηγησης..εχει ενα κιτρινο τριγωνακι εκει και δε φευγει...η συκσευη αυτη ειναι lg securdisc supermulti....μπορει κανεις να μου πει τι να κανω για να λειτουργησει ξανα;;;ευχαριστω... Σε τι λειτουργικό στο εμφανίζει αυτό το πρόβλημα; Καλό θα είναι να ξανά κάνεις έλεγχο των καλωδίων για αρχή. Επίσης αν έχεις κάποιον άλλο υπολογιστή, δοκίμασε την συσκευή και εκεί να δεις αν λειτουργεί. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven21 Δημ. February 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 ενταξει το καλωδιο εφταιγε..ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts