vagosofron Δημοσιεύτηκε January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 28, 2013 Μου δίνει φίλος το netbook του τίτλου. Θα το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/Eee_PC_1000H/#specifications με 2gb μνήμη αντί ενός. Παρουσιάζει ένα πρόβλημα. Όταν είναι συνδεδεμένος ο φορτιστής του, δουλεύει κανονικά. Με το που βγάλω το καλώδιο όμως σβήνει. Μόνο εάν είναι φορτισμένη η μπαταρία λειτουργεί χωρίς φορτιστή. Για τι ανταλλακτικό ψάχνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 για μπαταρία προφανώς ψάχνεις,δες βέβαια αν ο φορτιστής την φορτίζει γιατί είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 για μπαταρία προφανώς ψάχνεις,δες βέβαια αν ο φορτιστής την φορτίζει γιατί είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο. Έχω δοκιμάσει με 2 μπαταρίες και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Θα το κοιταξω, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Τώρα αφού το δοκίμασες, προφανώς δεν για τον φορτιστή...θα βρεις σε διάφορες τιμές γνήσιους και μη. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts