nikosxeng3 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 (edited) πόση είναι η μνήμη για να μπούνε οι εφαρμογές; Edited March 30, 2013 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. April 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι χάνει εισερχόμενες κλήσεις? Μου λένε πολλοί ότι με παίρνουν τηλέφωνο και δεν απαντάω. Ενώ εμένα δεν έχει χτυπήσει καθόλου το τηλ. ούτε στο ιστορικό κλήσεων φαίνεται τίποτα. Υπάρχει πιθανότητα να παίζει κάτι με τις 2 sim? Στην μία έχω Vodafone σύνδεση, και στην άλλη F2G που ήταν What's up. Έχουν αναφέρει σε κάποιον άλλο τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. April 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μάλλον οι μόνιμη διπλή λειτουργία δε λειτουργεί πάντα σωστά, άλλωστε αναφέρεται και μέσα στη βοήθεια του κινητού. Την απενεργοποίησα και θα είναι υπό παρακολούθηση.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. May 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι χάνει εισερχόμενες κλήσεις? Μου λένε πολλοί ότι με παίρνουν τηλέφωνο και δεν απαντάω. Ενώ εμένα δεν έχει χτυπήσει καθόλου το τηλ. ούτε στο ιστορικό κλήσεων φαίνεται τίποτα. Υπάρχει πιθανότητα να παίζει κάτι με τις 2 sim? Στην μία έχω Vodafone σύνδεση, και στην άλλη F2G που ήταν What's up. Έχουν αναφέρει σε κάποιον άλλο τίποτα? Εξακολουθω κι εχω προβλημα με χαμενες κλησεις. Μου λενε οτι με παιρνουν και στους δυο αριθμους οποτε να ειναι απο τις εταιριες λιγο δυσκολο. Να φταιει καποια εφαρμογη? Το dual sim? Η το 2G/3G? Τι να παιζει, τα φωτα σας.... :-\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Πως γίνεται να είχε 99€ και τώρα να εχει 189€??? :confused: http://www.public.gr/product/tilefonia/mobile-phones/samsung-galaxy-music-duos-s6012-leyko/prod3050079pp/ http://www.public.gr/product/tilefonia/mobile-phones/samsung-galaxy-music-duos-s6012-mple/prod3050082pp/ :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. May 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Έστειλα mail στην Vodafone μήπως το θέμα είναι της εταιρίας και μου απάντησαν: "Σε απάντηση του e-mail σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρόβλημα που μας περιγράφετε, δεν μπορεί να προέρχεται από ενεργή προώθηση στη σύνδεσή σας. Σε κάθε περίπτωση σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την κάρτα SIM του αριθμού σας σε διαφορετική συσκευή και εφόσον το πρόβλημα παραμένει να μας ενημερώσετε σχετικά για να δρομολογήσουμε περεταίρω ελέγχους. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας." Προς το παρόν δουλεύω με μία SIM στο κινητό και βλέπουμε... :/ Πάντως το κινητό τώρα με τη μια SIM ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα και δεν καθυστερεί όπως με τις 2 SIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. July 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Εξακολουθω κι εχω προβλημα με χαμενες κλησεις. Μου λενε οτι με παιρνουν και στους δυο αριθμους οποτε να ειναι απο τις εταιριες λιγο δυσκολο. Να φταιει καποια εφαρμογη? Το dual sim? Η το 2G/3G? Τι να παιζει, τα φωτα σας.... :-\ Προς το παρόν δουλεύω με μία SIM στο κινητό και βλέπουμε... :/ Πάντως το κινητό τώρα με τη μια SIM ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα και δεν καθυστερεί όπως με τις 2 SIM Με χρήση μόνο της μιας κάρτας δεν ξανά αναφέρθηκε πρόβλημα χαμένων κλήσεων Πως γίνεται να απενεργοποιήσω το κουμπί της μουσικής που έχει δεξιά η συσκευή και ανοίγει τον player? Ακόμα και κλειδωμένο να είναι το κινητό και κλειστή η οθόνη του, μόλις πατηθεί αυτό το κουμπί ξεκινάει και παίζει μουσική! :wacko: Τελικά έκανα root την συσκευή, έσβησα την εφαρμογή της μουσικής, έβαλα μια άλλη και λύθηκε το πρόβλημα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=42812922# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hightmare Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 ρε παιδια το προβλημα με τις χαμενες κλησεις διορθωνεται με καποιο τροπο ακομα και επαναφορα που εκανα και αναβαθμιση σε 4,1,2 τα ιδια παλι στο σερβις σιγα μην βγαλω ακρη θα του ξαναπερασουν το λειτουργικο στην καλυτερη καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. February 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Κι εγώ του έκανα αναβάθμιση σε 4.1.2, αλλά δε με έπαιρνε να κάνω δοκιμές λόγω δουλειάς και να χάνω κλήσεις. Αλλά αν λες ότι στο έκανε κι στην καινούργια δε νομίζω ότι υπάρχει τρόπος. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την προώθηση που λέει από την μια καρτα στην αλλη. Δεν χάνεις να ρωτήσεις και στην αντιπροσωπία ή κάποιο mail στο support της samsung. Εγώ αναγκαστικά χρησιμοποιώ ή τι μία ή την άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts