Navigon Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μπορω να κανω ρουτ και να τρεξω το Note 2 σαν Note 3?Το εχει κανει κανεις;Εχω δει αυτο το video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixaliswow Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 εχς κανει οτι λεει μου εμφανισε στο κινητο το εικονιδιο του su αλλα οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει ενα μυνημα "ειδοποιηση ασφαλειας αποκλειστηκε μια προσπαθεια προσβασης σε μια ασφαλη περιοχη στη συσκευη σας χωρις εξουσιοδοτηση" τι ειναι αυτο το πραγμα δεν μπορω να καταλαβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saertna Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Καλησπέρα, Έχω ένα πρόβλημα με το root. Για να σας πω ακριβώς τι εκανα: Μιας και είχε κάποια κολληματακια του έκανα ένα factory reset και χωρίς να κάνω μετά update έκανα root ακολουθώντας τον οδηγό .Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω δικαιώματα SU και δεν ξέρω τι φταίει. ΤοSuperSu σσυνέχεια μου πετάει μήνυμα πως έχει διακοπεί η λειτουργία του. Τι κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intruder Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 ακριβως το ιδιο προβλημα η εφαρμογη διακοπηκε... βοηθεια κανεις???????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimjim69 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 καλησπερα,μπορει καποιος να μου πει γιατι το odin δεν βλεπει το κινητο μου οταν ειναι σε downloading mode και το βλεπει οταν ειναι κανονικα ανοιχτο; Εχω το ιδιο προβλημα,υπαρχει καποια ιδεα στο τι φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Καλησπέρα, Έχω ένα πρόβλημα με το root. Για να σας πω ακριβώς τι εκανα: Μιας και είχε κάποια κολληματακια του έκανα ένα factory reset και χωρίς να κάνω μετά update έκανα root ακολουθώντας τον οδηγό .Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω δικαιώματα SU και δεν ξέρω τι φταίει. ΤοSuperSu σσυνέχεια μου πετάει μήνυμα πως έχει διακοπεί η λειτουργία του. Τι κάνω λάθος? Το ιδιο προβλημα μπορει καποιος καποια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Ωραια εκανα την διαδικασία για ροοτ με το νοτε2 τωρα αν θελω να προσθαφαίρεσω προγράμματα το κανω απο το super su? η απο το μενου κανονικα? επισης πως φενεται οτι εχει γινει rooted? με ρωραει το super su αν θελω να ενεργοποιήσω το knox για να μην βγαζει αναδιωμενα παραθιρα αλλα δεν φενεται να κανει κατι....... εκανα την διαδικασία αλλα δεν με αφηνει να σβησω εφαρμογες που θελω μηπως πρεπει να ξανακανω την διαδικασια ? help ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Για να σβήσεις εφαρμογές συστήματος χρειάζεσαι Titanium Backup Το Super SU είναι για να δίνεις δικαιώματα ρουτ σε όποια εφαρμογή τα ζητάει Edited January 19, 2015 by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 καλησπερα προσπαθω να μηδενισω τον counter me triangle away και μου βγαζει το μηνυμα πως δεν μπορει να εντοπισει καποιο magic header.αυτο μπορει να ειναι ειτε επειδη η συσκευη μου δεν υποστηριζεται ειτε επειδη δεν εχει νεοτερη εκδοση απο 4.0.και τις 2 προυποθεσεθς τις πληρω.εχω το note 2 kai einai se 4.4.2 me diamond rom.γραφει επισης απο κατω πως αν δεν υποστηριζεται η συσκευη μου μου αλλα ειμαι ρουτ να φτιαξω ενα dump file μπλα μπλα μπλα....ξερει καποιος πως φτιαχνει αυτο το πραγμα???σε note 1 μια χαρα ειχε φτιαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχεις Ρομ νεότερη της Κιτ Κατ που φοράς τώρα για να δουλέψει το triangle away. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχεις Ρομ νεότερη της Κιτ Κατ που φοράς τώρα για να δουλέψει το triangle away. πρεπει να εχω lolipop δηλαδη η 4.4.4 για παραδειγμα?αν κατεβασω παλιοτερη εκδοση του triangle δε θα το δει το κινητο μου λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) Συγγνώμη φίλε μου. Εννοούσα παλαιότερη Ρομ. Μετά την 4.3 αλλάξανε τον bootloader και το Knox και δεν δουλεύει το Triangle Away. Εάν πήγες σε custom χωρίς παλιό bootloader τότε ο Knox δεν μηδενίζει. Edited February 10, 2015 by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Συγγνώμη φίλε μου. Εννοούσα παλαιότερη Ρομ. Μετά την 4.3 αλλάξανε τον bootloader και το Knox και δεν δουλεύει το Triangle Away. Εάν πήγες σε custom χωρίς παλιό bootloader τότε ο Knox δεν μηδενίζει. λοιπον κατσε να τα παμε απο την αρχη.εγω απο 4.1.2 αλλαξα bl και πηγα σε 4.3 και μετα 4.4 χωρις να γραψει ο knox.αυτη τη στιγμη ειναι 0χ0 και δεν εχω θεμα με αυτο.το θεμα που εχω ειναι πως το triangle δε βρισκει το κινητο μου για να μηδενισει τον counterτων προσπαθειων που εχω κανει για να βαλω καποια καστομ ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts