Roid_rage Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Σοβαρά θα ασχοληθείς με αυτό το κινητό; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKURT Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Σοβαρά θα ασχοληθείς με αυτό το κινητό; φιλε μου το φεραν μηπως και καταφερω να το ανοιξω . δεν εχω να χασω κατι να προσπαθησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 φιλε μου το φεραν μηπως και καταφερω να το ανοιξω . δεν εχω να χασω κατι να προσπαθησω Φίλε άμα θες να σου στείλω το δικό μου Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKURT Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Φίλε άμα θες να σου στείλω το δικό μου χαχα γινετε κιαυτο ... ξερω τι κινητο ειναι φιλε ... απλα το ψαχνω μηπως βρω κατι και ασχοληθω να περασει και η ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts