tcv Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ BENQ E30 6,1 MPIXEL ΣΤΑ 84 € + Φ.Π.Α ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droudroula Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ JAGA, Μου εκαναν δωρο το μοντελο που τραβαει βιντέακια και ειναι στα 6.6 mp.... στην αρχη ολα καλα (δηλαδη στις πρωτες 50 φωτο) μετα αρχισανε τα προβλήματα. 1. για να μπορεσω να βγάλω τις πρώτες μπαταρίες επρεπε να χρησιμοποιησω το τσιμπιδακι των φρυδιών, 2. παθαινει μπλακ ουτ και σβηνει και δεν ξανα αναβει, για να παρει μπρος πρεπει να βγαλω τις μπαταριες και ξανα μανά. 3. το φλας δεν λειτουργει παντα 4. αθλιες βραδινες φωτο 5. την ειχα σε διακοπες μεσα στο αμαξι στα ποδια του συνοδηγου για να την βλέπει ο ηλιος και μεσα με μιση ωρα κοντεψε να καει και η τσαντα μου μαζι. την πηγα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι εφταιγε η θερμοκρασια. το αποτελεσμα ηταν οτι χαλασε η θηκη που μπαινουν οι μπαταριες. Τελοσπαντον υπεθεσα οτι εφταιγα και εγω λιγο στην όλη φάση. Στην συνέχεια ομως ήμουν σε ενα παρτυ, βράδυ τωρα και τραβαγα φωτο. Κλεινω την μηχανη την βάζω στην τσάντα...... το αποτελεσμα παραλιγο να παρει φωτιά για 2η φορά η τσάντα μου..... ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Η JAGA ειναι η πιο άθλια μηχανή και βάζει σε κίνδυνο την ζωή των ανθρώπων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 πήρα αυτό JR-040 mp3 player απο edirect 87 ευρώ.αν μπείτε εδώ http://www.jaga.gr/ μπορείτε να δείτε και φώτο.έχει δύο mp3 μέσα τα οποία είναι τύπου *.lrc, και βάζω Mp3 και δεν τα αναγνωρίζει ,ξέρει κανεις τι παίζει?το manual είναι ελλεεινό και δεν αναφέρει κάτι. ευχαριστω όλους Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts