nkdevelopment Δημοσιεύτηκε January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 9, 2013 Εδώ θα σας παρουσιάσω ένα ζευγαράκι εφαρμογών που ανέβασα στο google play τον Νοέμβριο και έχουν τύχει μέχρι στιγμής μεγάλης αποδοχής και πολλών ....downloads.. Η εφαρμογή παρουσιάζει στο κινητό σας εκατοντάδες Κρητικές μαντινάδες. Οι περισσότερες από αυτές είναι μαντινάδες των χρηστών που μου έχουν στείλει μέσα από την εφαρμογή. Η εφαρμογή ανανενώνεται συνεχώς με νέες (των χρηστών) μαντινάδες.. Βασικά πρόκειται για μία εφαρμογή σε 2 διαφορετικές εκδόσεις. Μία είναι free και η άλλη είναι paid. Η paid εφαρμογή περιέχει περισσότερες μαντινάδες και διαθέτει τη δυνατότητα αποστολής των μαντινάδων με SMS ή e-mail. Α. Εφαρμογή "Μαντινάδες free" Κόστος: Δωρεάν Google play link: https://play.google.com/store/apps/details?id=development.nk.mantinadesfree Β. Εφαρμογή "Μαντινάδες" Κόστος: 0,99 ευρώ Google play link: https://play.google.com/store/apps/details?id=development.nk.readingfile Screenshots από την εφαρμογή: Ανάπτυξη εφαρμογών: NKdevelopment Website: http://nkdevelopment.wordpress.com/ Παράθεση NKdevelopment Κατασκευή εφαρμογών Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkdevelopment Δημ. January 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Μόλις κυκλοφόρησαν οι νέες εκδόσεις για τις εφαρμογές "Μαντινάδες" και "Μαντινάδες δωρεάν". Περιέχουν 140 νέες μαντινάδες και νέες κατηγορίες. Αυτή είναι η 4η αναβάθμιση που γίνεται τώρα και 2 μήνες που πρωτοκυκλοφόρησαν οι εφαρμογές. Ευχαριστώ Παράθεση NKdevelopment Κατασκευή εφαρμογών Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 επειδη ειμαι απο την κρητη, την κατεβασα την εφαρμογη αλλα δυστυχως το 90% των μαντιναδω ειναι διπλες-παρομοιες και δεν ειναι και απο τις καλυτερες μαντιναδες. ενθουσιαστηκα οταν την κατεβαζα, απογοητευτικα οταν την ειδα Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Η διαφορά της FREE απο την PRO? Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djapal Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Η διαφορά της FREE απο την PRO? Η paid εφαρμογή περιέχει περισσότερες μαντινάδες και διαθέτει τη δυνατότητα αποστολής των μαντινάδων με SMS ή e-mail. πολύ σημασία βλέπω έδωσες στο ποστ του φίλου μας :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkdevelopment Δημ. February 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) Αγαπητοί φίλοι... Η εφαρμογή περιέχει 1200 μαντινάδες. Μετά από ενδελεχή έλεγχο που έκανα βρήκα 17 διπλες μαντινάδες σε σύνολο επαναλαμβάνω 1200 !!! Οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος γκρίνιας και παραπόνου για αυτό το θέμα.... Προσπαθώ να ελέγχω τις μαντινάδες να είναι όλες μοναδικές και καλές, οπότε δεν καταλαβαίνω το λόγο που ο καλός μας φίλος vasilisx απογοητεύτηκε... Ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση έχετε πλέον τη δυνατότητα προσθήκης σε αγαπημένες και search με βάση μια λέξη.... Οι μαντινάδες είναι πάρα πολλές και είναι δύσκολος και χρονοβόρος ο έλεγχος όλων αυτών των μαντινάδων. Εξάλλου τις περισσότερες τις έχετε στείλει εσείς και βέβαια τις έλεγξα και εγώ πριν τις ανεβάσω... Στην επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής θα δείτε ότι έχουν σβηστεί οι 17 διπλές ... Ευχαριστώ Edited February 18, 2013 by nkdevelopment Παράθεση NKdevelopment Κατασκευή εφαρμογών Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkdevelopment Δημ. March 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Στην επι πληρωμή εφαρμογή (pro) κυκλοφόρησε η νέα έκδοση 2.01 Περιέχει περισσότερες μαντινάδες που μας στείλατε εσείς και μικροβελτιώσεις στο γραφικό περιβάλλον (UI). Υπενθυμίζω ότι η επι πληρωμή (pro) εφαρμογή προσφέρει επιπλέον σε σχέση με τη δωρεάν τα εξής: Περισσότερες μαντινάδες Περισσότερες κατηγορίες Δυνατότητα εύρεσης μαντινάδας (search) Προσθήκη μαντινάδας σε Αγαπημένες για γρήγορη εύρεση όποτε θέλετε Δυνατότητα αποστολή μαντινάδας με SMS ή και με E-mail Παράθεση NKdevelopment Κατασκευή εφαρμογών Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Δεν είχα πάρει χαμπάρι αυτή την εφαρμογή! Θα τη κατεβάσω σίγουρα μιας και εγώ είμαι από Κρήτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts