dimdark13 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 http://www.cruzerlite.com/cases/lg/nexus-4/andy-circuit-case-for-nexus-4 ας έβρισκα αυτή φθηνά καλά θα ήταν.... Παράθεση By Order of The Peaky Blinders.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 πανω και κάτω κανει κάτι κοψίματα η θήκη,δλδ δε το αγκαλιάζει όπως τα πλαινά και ειναι λίγο εκτεθειμένο το ασημένιο πλαίσιο, αυτό εννοουσα για την καθημερινότητα. Το ασημί πλαίσιο στο πάνω και κάτω μέρος όντως δεν το καλύπτει αλλά παιδιά δεν έχω θέμα... Απλα να σας πω πως απο την στιγμη που εβαλα την θηκη πλεον δεν το προσεχω οσο πριν και παραμενει αθικτο... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Καλά, τόσο χοντρό είναι το screen protector; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 ρε παιδιά δεν είναι protector αυτό που εχει επάνω το τηλ από την ΄΄μαμά΄΄ του ! Ελεος δηλαδή !!!!!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Αυτό στις φωτό δεν είναι αυτό που έχει πάνω η συσκευή όταν ανοίγεις το κουτί. Εκείνο έχει τα σύμβολα "+, -" και του power. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 ρε παιδιά δεν είναι protector αυτό που εχει επάνω το τηλ από την ΄΄μαμά΄΄ του ! Ελεος δηλαδή !!!!!!!! Ειναι η sgp screen protector.Παω στοιχημα απο τα κοψιματα που εχει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 ρε παιδιά δεν είναι protector αυτό που εχει επάνω το τηλ από την ΄΄μαμά΄΄ του ! Ελεος δηλαδή !!!!!!!! γιατι καλε ?τι εχει?μια χαρα τη κανει τη δουλεια του μεχρι να σου φυγει η καινουργιλα :p Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdark13 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/Meifeng-Hard-Skin-Cover-Case-LCD-Screen-Protector-For-Google-LG-Nexus-4-E960-/271132478499?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3f20c14c23 παιδιά εχει κανείς αυτη τη θήκη? Παράθεση By Order of The Peaky Blinders.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Ειναι η sgp screen protector.Παω στοιχημα απο τα κοψιματα που εχει Χαχαχα... Ναι Αργύρη αυτός είναι αλλά οι φωτογραφίες τον κάνουν χοντρό λόγω τις λήψεις... Είναι εξαιρετικός... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 από τη σελίδα της skinomi http://www.skinomi.com/lgnexus4.html ποιο επιλέγουμε για ζελατίνα μπροστά και πίσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 από τη σελίδα της skinomi http://www.skinomi.com/lgnexus4.html ποιο επιλέγουμε για ζελατίνα μπροστά και πίσω ? αυτην εδω..!! http://www.skinomi.com/sk12039-lg-nexus-4-skin-protector.html εχεις μηνυμα..δες λιγο Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Αν πατησεις καθε επιλογη βλεπεις τι περιλαμβανει. Θες το skin protector. αυτην εδω..!! http://www.skinomi.com/sk12039-lg-nexus-4-skin-protector.html εχεις μηνυμα..δες λιγο Γιατι αυτη απαραιτητα? Μπορει ο ανθρωπος να θελει να βαλει εγχρωμο πισω, δηλαδη ολα οσα αναφερουν skin protector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Πες το και σε εμας. Εχει επιλογες πολλες παντως, οι οποιες ειναι καλαισθητες, ειδικα η μεταλλικη πισω. Ας τις δει και παιρνει οποια θελει. Και με το κωδικο που θα του δωσουν εχει και εγγυηση εφορου ζωης. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) Σας ευχαριστώ παιδιά! Σκέφτομαι για διάφανη ζελατίνα και από πίσω και όχι κάτι μεταλλικό ή ξύλινο που είδα ότι έχει Edited February 20, 2013 by kapar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Και με το κωδικο που θα του δωσουν εχει και εγγυηση εφορου ζωης. :) Γνωρίζεις τη διαδικασία σε περίπτωση που χρειαστούμε την εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Βεβαιως. Τους στελνεις μειλ οτι εχεις πορβλημα με το protector σου και σου στελνουν πισω αυτο: http://site.skinomi.com/register-product.pdf συμπληρωνεις, σκαναρεις, στελνεις. Η κανεις ακριβως το ιδιο ηλεκτρονικα εδω: http://www.skinomi.com/skinomi-replacement-full-kit.html http://www.skinomi.com/skinomi-replacement-film-only.html Στελνεις πισω το χαλασμενο και σου στελνουν νεο. Πρεπει να ειναι οντως εργοστασιακο το λαθος αλλιως χρεωνεσαι. Ειναι αψογοι στην εξυπηρετηση τους παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Ωραίος. Και ποιος πληρώνει τα μεταφορικά στο πήγαινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) Εννοειται οτι πληρωνεις μεταφορικα εσυ και στο πηγαινε και στο ελα, το μονο που δε πληρωνεις ειναι το ελαττωματικο προιον. Ολες οι εγγυησεις ειναι ετσι στο US και στην Ελλαδα θυμαμαι ετσι ειναι πολλες (θυμαμαι των laptop μου καποιες φορες). edit: Το ελαττωματικο το στελνεις αφου παρεις το νεο για να μη μεινεις χωρις. Αν δεν το στειλεις απλα χανεις την εγγυηση σου απο εκει και περα. Edited February 20, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Με λίγα λόγια γράφω στα π@π@ρι@ μου τη lifetime εγγύηση και παίρνω καινούριο και γλυτώνω και χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Με λίγα λόγια γράφω στα π@π@ρι@ μου τη lifetime εγγύηση και παίρνω καινούριο και γλυτώνω και χρόνο. Έτσι το σκέφτηκα εγώ πριν καν ακούσω οτι πληρώνω ΚΑΙ το πήγαινε ΚΑΙ το έλα... :lol: Την παράγγειλα φθηνότερα απο eBay και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Έτσι το σκέφτηκα εγώ πριν καν ακούσω οτι πληρώνω ΚΑΙ το πήγαινε ΚΑΙ το έλα... :lol: Την παράγγειλα φθηνότερα απο eBay και τέλος. εμα αν ειναι ετσι φυσικα περνεις αλλο κ ησυχαζεις..!!:D Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Με λίγα λόγια γράφω στα π@π@ρι@ μου τη lifetime εγγύηση και παίρνω καινούριο και γλυτώνω και χρόνο. 60 λεπτα του ευρω πληρωσα για πηγαινε και ελα, το full skin κανει 15 ευρω στη skinomi, οποτε με συμφερει σε καθε περιπτωση. Επισης μεσα στο ενα πακετο μου ειχαν βαλει κουπονι για μια δωρεαν full cover, τους εδωσα το κωδικο και σε 4 εργασιμες ηταν ακομα μια σπιτι μου. Στο ebay τα κουπονια αυτα τα αφαιρουν και παιρνουν νεες τις οποιες πουλανε. :lol: Αν πληρωνετε πιο πολυ για αποστολη απο και προς Ελλαδα τοτε καλα κανετε και περνετε νεες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Όσοι πηρατε απο eBay την skinomi, πόσες μέρες σας έκανε; Εμένα τελευταίο στατους ηταν αυτο: 2/16/2013 11:12 PM - Processed through USPS Sort Facility, LOS ANGELES, CA 90009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 ενα φακελακι ειναι σιγα,που εχει εδρα η skinomi? παντως διαβαζω τα καλυτερα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 ενα φακελακι ειναι σιγα,που εχει εδρα η skinomi? παντως διαβαζω τα καλυτερα.. εγω που την εχω...ειναι κορυφη..!!!!το καλυτερο screen protector ever που εχω χρησιμοποιησει.....!! και σε καθε περιπτωση αξιζουν τα λεφτα της..!!:ninja: Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts