0giorgos0 Δημοσιεύτηκε July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 6, 2004 Μηπως γνωριζει καποιος κανενα προγραμμα για κλειδωμα φακελων σε windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Υπήρχε ένα σχετικό topic πριν από αρκετούς μήνες, ρίξε μια ματιά: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=16536 Αλλά και στο επισημασμένο topic με τα freeware προγράμματα ίσως να βρεις κάτι που να κάνει αυτό που θέλεις. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις την Αναζήτηση Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. July 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 eyxaristo ekana anazitisi με λεξη "κλειδωμα" αλλα μονο για κινητα βρηκα.Τωρα διαβαζω αυτο που μου ειπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 0giorgos0 ( 6 Ιούλ. 2004 , 16:31) Μηπως γνωριζει καποιος κανενα προγραμμα για κλειδωμα φακελων σε windows? DOSE ENA E-MAIL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. July 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 (edited) katebasa to hide folders alla tipota.eyxaristo file Edited May 3, 2022 by 0giorgos0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 easy folder access. θα με θυμηθεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Lock Folder.(Κάνε αναζήτηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Μακράν το καλλύτερο πρόγραμμα για εμένα. PC Security Άμα δεν το βρεις ΄΄κάπου΄΄ pm me ;) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Ρε παιδιά έχετε τα μυστικά του κράτους και θέλετε να κλειδώσετε folders; Πρέπει να προσέχετε λιγάκι με κάτι τέτοια θέματα γιατί άμα τύχει καμιά στραβή τότε... άντε γειά! ;) Φιλικά πάντα, Μιχάλης. Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 molis to estila ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΣ ΕΔΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 ψαχνω ενα προγραμμα με το οποιο θα μπορω να κλειδωνω φακελο που θα εχει μεγαλη χωρητικοτητα και θα αποτελειται απο δεκαδες υποφακελους. αν γινεται να εισαι ευχρηστος. γιατι ενα προγραμμα που εχω δεν κλειδωνει φακελους που περιεχουν πανω απο 20 υποφακελους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ice_Angel ( 9 Ιούλ. 2004 , 00:47) ψαχνω ενα προγραμμα με το οποιο θα μπορω να κλειδωνω φακελο που θα εχει μεγαλη χωρητικοτητα και θα αποτελειται απο δεκαδες υποφακελους. αν γινεται να εισαι ευχρηστος. γιατι ενα προγραμμα που εχω δεν κλειδωνει φακελους που περιεχουν πανω απο 20 υποφακελους. Το pc security που είπα παραπάνω. Κλειδώνει τον φάκελο που έχεις μέσα αυτά τα 20+ αρχεία Δοκίμασε το και δες ;) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. July 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 to programma toy tasoy einai poly kalo kleidonei kai arxeia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 ( 9 Ιούλ. 2004 , 12:37) Κλειδώνει τον φάκελο που έχεις μέσα αυτά τα 20+ αρχεία 20 + αρχεια ή 20+ υποφακελους; υπαρχει διαφορα.. παρακαλω οι Mods να μην σβηνουν τα posts μου. προσπαθω να λυσω ενα προβλημα. :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pnos Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Για μεγαλο ογκο δεδομενων κοιτα για το FOLDER LOCK..... Μονο που πρεπει να βαλεις ολα τα δεδομενα που θες να κλειδωσεις σε εναν συγκεκριμενο φακελο του προγραμματος :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ice_Angel ( 9 Ιούλ. 2004 , 00:47) ψαχνω ενα προγραμμα με το οποιο θα μπορω να κλειδωνω φακελο που θα εχει μεγαλη χωρητικοτητα και θα αποτελειται απο δεκαδες υποφακελους. αν γινεται να εισαι ευχρηστος. γιατι ενα προγραμμα που εχω δεν κλειδωνει φακελους που περιεχουν πανω απο 20 υποφακελους. MIPOS ZITAS AUTO TO PROGRAMA Download security software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ice_Angel ( 9 Ιούλ. 2004 , 14:16) 20 + αρχεια ή 20+ υποφακελους; υπαρχει διαφορα.. παρακαλω οι Mods να μην σβηνουν τα posts μου. προσπαθω να λυσω ενα προβλημα. :eek: Είπα ότι κλεδώνει τον φάκελο που έχει μέσα 20+ αρχεία (δηλαδή υποφάκελοι) ;) Δοκίμασε το για να σου λυθεί η απορεία http://www.tropsoft.com/downlnks.htm Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Όπως αναφέρθηκε: ΠΡΟΣΟΧΗ, πολλοί έχουν χάσει πολύτιμα γι αυτούς αρχεία απο τέτοιες πράξεις. παρακαλω οι Mods να μην σβηνουν τα posts μου. προσπαθω να λυσω ενα προβλημα. Όντως αυτό γίνεται πολύ συχνά τελευταία :mad:. Εκτός αν είναι bug οπότε δεν πειράζει. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts