contrast61 Δημοσιεύτηκε January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2013 Παιδιά καλησπέρα πρέπει να ανοίξω ένα αρχείο κωδικοποιημένο με XOR ο τύπος που μου το είχε στείλει και δεν μπορώ να τον βρω μου είχε γράψει αυτό : File is crypted, with xor coding, 8bit unsigned hex value d2, subract 8bit unsigned 4C then the file is a ordinary bin file. Το αρχείο είναι κρυπτογραφημένο, με xor κωδικοποίηση, 8 bit ανυπόγραφο τιμή d2 hex, αφαιρούμε 8 bit ανυπόγραφο 4C τότε το αρχείο είναι ένα συνηθισμένο αρχείο bin. Πρέπει να το ανοίξω προφανώς μα κάποιον Hex editor σαν το Winhex ή το Notepad++ κ.τ.λ.π από ένα forum μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξω αυτόν τον κώδικα ....αλλά δεν ξέρω πως: unsigned char c = a byte from your file c ^= 0xd2; c -= 0x4c; // write c to your new file. το αρχείο δεν είναι σε *.bin είναι σε κατάληξη *.org άρα μετά θα πρέπει να το σώσω σαν bin. Πρέπει να το ανοίξω είναι μεγάλη ανάγκη .....!!! Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. January 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Οκ βρέθηκε η λύση .... παρακαλώ να κλειδώσει το νήμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts