flandra Δημοσιεύτηκε December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 31, 2012 Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε όλοι. Θέλω να πάρω κάποια αρχεία της δουλειάς μου από δισκέτα (εκείνες τις μικρές τετράγωνες). Υπάρχει κάπου που να μπορώ να το κάνω μόνη μου χωρίς να τη δώσω σε άλλον να το κάνει; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 (edited) Το πρόβλημά σου ποιο είναι? Δεν έχεις drive, ή έχεις και απλά δεν την διαβάζει. Στην πρώτη περίπτωση σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Στην δεύτερη, από δύσκολο ως απίθανο αν δεν την ανοίγει καν. Αν την ανοίγει αλλά δεν αντιγράφει, κάτι μπορεί να γίνει (ίσως). Edited January 3, 2013 by piggosa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Δεν έχω εγώ drive για να τη βάλω Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Δεν έχω εγώ drive για να τη βάλω Απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιος αντάπτορας. Οπότε πρέπει να βρεις PC με ένα τέτοιο. Αν είναι 3,5", μπορεί μεν να μην χρησιμοποιούνται σε PC της τελευταίας 2ετήας, αλλά δεν είναι δύσκολο να βρεις κάποιον που να έχει. Τουναντίον. Αν δεν έχει κανένας φίλος/συγγενής (που χλωμό το κόβω) πάνε σε ένα Internet-Cafe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Αν δεν έχει κανένας φίλος/συγγενής (που χλωμό το κόβω) πάνε σε ένα Internet-Cafe και στην συνέχεια μεταφέρεις ότι θέλεις σε usb... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) υπάρχουν external Floppy Disk Drivers αν δεν βρεις άκρη Edited January 3, 2013 by PsyGreg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 υπάρχουν external Floppy Disk Drivers αν δεν βρεις άκρη Σίγουρα (εγώ έχω ένα για παράδειγμα). Αλλά είναι περιττό έξοδο για να διαβάσει απλά μια δισκέτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts