Revan Δημοσιεύτηκε July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 4, 2004 Λοιπόν... σήμερα το TEAC CD-RW που έχω άρχισε να κάνει ένα παράξενο ήχο. Έκανε ένα βρρρρ σα να μαρσάρει :p. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν κάποιο ανεμιστηράκι που χτυπάει κάπου αλλά όταν κατάλαβα ότι ήταν το CD-R παραξενεύτηκα... Το μηχάνημα τρέχει μια χαρά και παρά τον ήχο έβαλα να παίξω FarCry και είναι όλα οκ. Ακόμα μόλις τώρα έγραψα ένα CD και δεν ακούστηκε τπτ! :blink: Προφανώς ο ήχος αυτός είναι παροδικός αλλά δεν έχω καμία ιδέα από τι μπορεί να προκαλλείται. Φοβάμαι μήπως το CD-R μου είναι στα τελευταία του αλλά κατα τ'άλλα τρέχει μια χαρά... Λέτε ένα καθαριστικό CD να βοηθήσει?? Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 FILE KAI GW TEAC EXW SXEDWN 1,5 XRONO.PRIN KANENA MHNA EKANE AKRIBWS TON IDIO HXO POU EIPES!!!!EGW NOMIZA PWS ESPASE TO CD POU EIXA MESA!!!!APO TOTE OMWS DEN EBGALE KANENA PROBLHMA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Εγώ πάλι τι να πω???? Το CD-R ( yamaha) κάποτε ενώ εγκαθιστούσα win έβγαλε έναν ήχο σαν μηχανάκι motocross!!!! Από τότε αποφεύγω να διαβάζω cd με αυτό αλλά ότι γράφει το γράφει τέλεια!!!! :lol: Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Τι να πω... Σήμερα όλη μέρα δεν μου έχει κάνει τπτ! Καλά να μας τρελλάνουν θέλουν? Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts