alexakos7 Δημοσιεύτηκε December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 24, 2012 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το ποντίκι του υπολογιστή μου. Ξαφνικά εκεί που το χρησιμοποιούσα σταμάτησε να ανταποκρίνεται. Θεώρησα ότι χάλασε,και έτσι πήρα ένα καινούριο. Αφού το καινούριο δούλεψε για περίπου 3-4 ώρες,ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει και αυτό. Άλλαξα θύρα USB και τίποτα...... δεν φταίνε οι θύρες του υπολογιστή μιας και σε αυτές τις θύρες άλλες συσκευές με USB δουλεύουν κανονικά. Επίσης δοκίμασα το ποντίκι σε άλλο υπολογιστή και δουλεύει κανονικά. Τι να κάνω? Έχω Win7 το ποντίκι είναι Logitech και το προηγούμενο ένα της Microsoft. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Αφού πρώτα τσεκάρεις τους οδηγούς (drivers) και δεις ότι όλα είναι ΟΚ τότε είσαι για νέο τροφοδοτικό :!: Μπορείς εύκολα να το τσεκάρεις και αυτό. Βγάλε όλες τις USB συσκευές σου και άφησε μόνο το ποντίκι. Εκεί θα δείξει Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts