Jump to content

Zte Nubia Z5

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλημέρα παιδιά ξέρετε σε τι τιμή θα βγεί το Zte Nubia Z5?

ZTE Nubia Z5

Οθόνη 5” Full HD (1920 x 1080, 441ppi)

Επεξεργαστής quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro 1.5GHz

Μνήμη RAM 2GB

Κάμερα 13MP

Εμπρόσθια κάμερα 2MP

Διπλό ηχείο, unibody κατασκευή

Λειτουργικό σύστημα Android 4.1.2 Jelly Bean

Μπαταρία 2300mAh

Πάχος 7.6mm

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Παιδια κανεις δεν εχει ακουσει για το εν λογω κιν???
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

http://www.merimobiles.com/zte-nubia-z5-wcdma-android4-1-apq8064-quad-core-5-inch-qhd-13mp-2gb-ram-3000mah_p/meri7632.htm

Expected release date is 30th Dec 2012 στα $599.99

Τα etotalk και pandawill δεν τα έχουν καν.

σ ευχαριστω vagosfron

http://www.merimobiles.com/zte-nubia-z5-wcdma-android4-1-apq8064-quad-core-5-inch-qhd-13mp-2gb-ram-3000mah_p/meri7632.htm

Expected release date is 30th Dec 2012 στα $599.99

Τα etotalk και pandawill δεν τα έχουν καν.

Παιδιά αν το παραγγείλω απο αυτόν θα παίζει στην Ελλάδα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδιά αν το παραγγείλω απο αυτόν θα παίζει στην Ελλάδα...
Τι εννοείς θα παίζει Ελλάδα? Αν εννοείς τις συχνότητες 2G/3G, ναι θα παίζει κανονικά.

Τι εννοείς θα παίζει Ελλάδα? Αν εννοείς τις συχνότητες 2G/3G, ναι θα παίζει κανονικά.

Αρα αν το παραγγείλω απο το μαγαζι που εδωσες λίνγκ πιο πάνω η σιμ μου θα αναγνωρίζεται κανονικά???

Το σκεφτομαι γι αυτό ρωτάω...

ευχαριστω...

υ/σ

επισης ενω η μπαταρία του φαινεται να είναι 2300 στο παραπάνω σιτε την δείχνει να είναι 3000...

Όλα τα κινητά πιστεύω, απ'όπου και αν τα πάρεις, εάν υποστηρίζουν τις ίδιες συχνότητες λειτουργίας, θα δουλεύουν κανονικά.

Όσο για τη μπαταρία, μάλλον είναι κινεζιά του κινέζου η αναφορά για 3000.

Τα παρακάτω site αναφέρουν για 2300 όντως.

http://www.megamobilecontent.com/specifications/ZTE-Nubia+Z5/

http://www.gsmarena.com/zte_nubia_z5_with_5_1080p_display_got_officially_unveiled__-news-5253.php

Όλα τα κινητά πιστεύω, απ'όπου και αν τα πάρεις, εάν υποστηρίζουν τις ίδιες συχνότητες λειτουργίας, θα δουλεύουν κανονικά.

Όσο για τη μπαταρία, μάλλον είναι κινεζιά του κινέζου η αναφορά για 3000.

Τα παρακάτω site αναφέρουν για 2300 όντως.

http://www.megamobilecontent.com/specifications/ZTE-Nubia+Z5/

http://www.gsmarena.com/zte_nubia_z5_with_5_1080p_display_got_officially_unveiled__-news-5253.php

Σήμερα θα το παραγγείλω...

Πιστεύω να μην έχουμε καμία άσχημη εξέλιξη σχετικά με το αν παίζει η όχι...

Από ένα mail που έστειλα και μου απάντησε το συγκεκριμένο μαγαζί μου είπε ότι τελικά θα παίζει κανονικά στην Ελλάδα...

Σε περίπου 15-20 μέρες θα ξέρουμε...

Σήμερα θα το παραγγείλω...

Πιστεύω να μην έχουμε καμία άσχημη εξέλιξη σχετικά με το αν παίζει η όχι...

Από ένα mail που έστειλα και μου απάντησε το συγκεκριμένο μαγαζί μου είπε ότι τελικά θα παίζει κανονικά στην Ελλάδα...

Σε περίπου 15-20 μέρες θα ξέρουμε...

θα παιζει σιγουρα ελλαδα..δεν υπαρχει τετοιο θεμα..

Εγω εχω στειλει μηνυμα σε πωλητες και στο merimobiles και στο aliexpress για να μου πουν αν το εχουν σε stock η οχι ..

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

θα παιζει σιγουρα ελλαδα..δεν υπαρχει τετοιο θεμα..

Εγω εχω στειλει μηνυμα σε πωλητες και στο merimobiles και στο aliexpress για να μου πουν αν το εχουν σε stock η οχι ..

Preordair είναι ακόμα στο merimobiles...

Περιμένουμε...

Αν σου είναι εύκολο δωσε λινγκ για το aliexpress...

Thanks

Edited by galanakop

Preordair είναι ακόμα στο merimobiles...

Περιμένουμε...

Αν σου είναι εύκολο δωσε λινγκ για το aliexpress...

Thanks

Moλις μου απαντησαν απο aliexpress ''dear sir, welcome to our store. this phone is preoder. When you place order now, we will nice gift for you for new year.

it will in market in 15th Jan, 2013. as you know, this phone is very popular, when it sell, we will delivery preorder first''

Eδω το link..

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Εγώ μόλις το παράγγειλα...

Ας ελπίσουμε να μην βγει ο μήνας μέχρι να έρθει...

Επίσης περιμένω να βγει και το oppo και να τα τεστ άρουμε πλέον τα δύο κορυφαία σχισοματικα τηλέφωνα...

Εγώ μόλις το παράγγειλα...

Ας ελπίσουμε να μην βγει ο μήνας μέχρι να έρθει...

Επίσης περιμένω να βγει και το oppo και να τα τεστ άρουμε πλέον τα δύο κορυφαία σχισοματικα τηλέφωνα...

Γιατι το παραγγειλες απο τωρα ενω βγαινει κανονικα στην αγορα στις 15/1 ?

Στο merimobile έλεγε για 30/12 και γι αυτό το παραγγειλα αλλά πλέον από ότι βλέπω λέει preorder χωρίς να αναφέρει ημερομηνία.

Tespa όπως και να έχει αφού αποφάσισα να το πάρω τι τώρα που το παραγγειλα τι σε 15 δεν αλλάζει κάτι.

Το μόνο που ψιλό φοβάμαι μην τυχόν και δεν είναι συμβατό με τα δυκτια της Ελλάδας.

Καλή χρόνια σε όλους.

Στο merimobile έλεγε για 30/12 και γι αυτό το παραγγειλα αλλά πλέον από ότι βλέπω λέει preorder χωρίς να αναφέρει ημερομηνία.

Tespa όπως και να έχει αφού αποφάσισα να το πάρω τι τώρα που το παραγγειλα τι σε 15 δεν αλλάζει κάτι.

Το μόνο που ψιλό φοβάμαι μην τυχόν και δεν είναι συμβατό με τα δυκτια της Ελλάδας.

Καλή χρόνια σε όλους.

Ειναι συμβατατο μην εχεις καν τετοιο αγχος!

Επίσης κάτι ακόμα ....

Στην παραγγελία σου εχει αν θέλεις να κλικαρείς και το Root Firmware Install για περίπου 7 δολάρια ...

Τι ακριβώς είναι αυτό ρε παιδιά????

Και για την ελληνική γλώσσα πρέπει να τους το ζητήσω ξεχωριστά η είναι ενσωματωμένη λόγω android???

Αν είναι να τους στείλω συμπληρωματικό email....

Ευχαριστώ...

Εαν θέλεις ελληνικά πρέπει να το ζητήσεις, αλλά αυτό προυποθέτει οτι θα έχεις πάρει και το root firmware install.

Εαν θέλεις ελληνικά πρέπει να το ζητήσεις, αλλά αυτό προυποθέτει οτι θα έχεις πάρει και το root firmware install.

και τωρα που το παραγγειλα τι κανω???

Απλα θα τους στειλεις ενα mail και θα σε καθοδηγησουν αυτοι πως να τους δωσεις τα επιπλεον χρηματα για να σου περασουν to root firmware.

Ακριβώς έτσι. Μην αγχώνεσαι, η παραγγελία σου αποκλείεται να έφυγε από εκεί. Απλά στο email να αναφέρεις και αριθμό παραγγελίας.

Επίσης κάτι ακόμα ....

Στην παραγγελία σου εχει αν θέλεις να κλικαρείς και το Root Firmware Install για περίπου 7 δολάρια ...

Τι ακριβώς είναι αυτό ρε παιδιά????

Και για την ελληνική γλώσσα πρέπει να τους το ζητήσω ξεχωριστά η είναι ενσωματωμένη λόγω android???

Αν είναι να τους στείλω συμπληρωματικό email....

Ευχαριστώ...

Άντε βρε Νικόλα με το καλό να σου έρθει, ξέρεις ότι είμαι πολύ περίεργος να δω την συσκευή! Προφανώς σου κάνουν root από το εργοστάσιο ώστε να μπορείς να κάνεις τα δικά σου (backups, adfree apps, etc, etc) αφού support δεν υπάρχει ακόμα ούτε θα υπάρξει (τέτοιου είδους support) μέχρι να κυκλοφορήσει η συσκευή. Δεν ξέρω και στο xda αν θα ασχοληθούν αλλά αν το πάρει η μισή Κίνα σίγουρα θα παίξει και από εκεί υποστήριξη. Μαγκιά τους πάντως να το στέλνουν pre-rooted αν το θες.. Τελικά Νίκο μίλησες μαζί τους και θα στο κάνουν??

Άντε βρε Νικόλα με το καλό να σου έρθει, ξέρεις ότι είμαι πολύ περίεργος να δω την συσκευή! Προφανώς σου κάνουν root από το εργοστάσιο ώστε να μπορείς να κάνεις τα δικά σου (backups, adfree apps, etc, etc) αφού support δεν υπάρχει ακόμα ούτε θα υπάρξει (τέτοιου είδους support) μέχρι να κυκλοφορήσει η συσκευή. Δεν ξέρω και στο xda αν θα ασχοληθούν αλλά αν το πάρει η μισή Κίνα σίγουρα θα παίξει και από εκεί υποστήριξη. Μαγκιά τους πάντως να το στέλνουν pre-rooted αν το θες.. Τελικά Νίκο μίλησες μαζί τους και θα στο κάνουν??

Ναι μου απάντησαν και είπαν θα το κάνουν.

Ναι μου απάντησαν και είπαν θα το κάνουν.

Θετικοτατο αυτο!!

Απάντηση για το πότε θα παραλάβουν δεν πήρα ακόμα!!!