chris_dal Δημοσιεύτηκε December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 19, 2012 Χαιρετώ την ομάδα του myphone.gr! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τον τύπο .mkv Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει επεξεργασία (κόψιμο-ράψιμο) βίντεο matroska? Δοκίμασα pinnacle, corel videostudio, powerdirector και avs video editor αλλά δε δούλεψαν. Συγκεκριμένα, αφού έβαλα το βίντεο και πήγα να κάνω το κόψιμο, τα προγράμματα κολλούσαν (η εφαρμοχή δεν ανταποκρίνεται κλπ) και έκλειναν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis543 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το Boilsoft Video Splitter. Κόβεις άνετα το κομμάτι που θέλεις, χωρίς επανακωδικοποίηση... Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts