lazaross Δημοσιεύτηκε July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 2, 2004 θελετε να παιξετε το αγαπημενο σας παιχνιδι με καποιον αλλο και σε καλυτερη ταχυτητα απο το internet? εδω μπορειτε να το κανετε. λοιπον οποιος θελει να παιξουμε agε of mythology titans ας επικοινωνησει μαζι μου στο lazostat@hotmail.com καντε με add στο msn messanger. μπορουμε να παιξουμε 1vs1 ή και 2vs2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Φίλε μου άμα δεν έχεις DSL ή κάποια άλλη παρεμφερή γρήγορη γραμμή τότε το μόνο που θα κάνεις είναι να βλέπεις το "θάνατό" σου... :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. July 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 ελα οποτε θες ενα παιχνιδι. με Ip δεν υπαρχει τοσο lag οσο μεσω Internet. εξαλλου στο counter strike παντα πρωτος βγαινω και με διαφορα και ας εχω 120 ping... ο παικτης για αυτο το πραγμα διαφερει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Όταν λες IP εννοείς τί εννοείς; Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. July 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 ενω εισαι συνδεδεμενος στο internet και πας στην συνδεση σου κλικ/λεπτομερειες θα εχει την ip σου. ( βεβαια στα games ειναι διαφορετικη ). ειναι κατι σαν γραμμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 3 Ιούλ. 2004 , 13:42) ενω εισαι συνδεδεμενος στο internet και πας στην συνδεση σου κλικ/λεπτομερειες θα εχει την ip σου. ( βεβαια στα games ειναι διαφορετικη ). ειναι κατι σαν γραμμη. Αυτό λέγεται ONLINE GAMING Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. July 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 ελεος! αλλο Online gaming αλλο network.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 4 Ιούλ. 2004 , 16:53) ελεος! αλλο Online gaming αλλο network.. Θα μας βγάλεις εμάς τρελούς τώρα ; :p 1ο : Δεν υπάρχει ο όρος ip gaming 2ο : Αυτό που λες λέγεται direct play. Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 4 Ιούλ. 2004 , 16:53) ελεος! αλλο Online gaming αλλο network.. Τι εννοείς με αυτό ; Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georget ( 4 Ιούλ. 2004 , 17:04) Θα μας βγάλεις εμάς τρελούς τώρα ; :p 1ο : Δεν υπάρχει ο όρος ip gaming 2ο : Αυτό που λες λέγεται direct play. Οντως ορος ip gaming δεν υπαρχει μικρε!!Μην εξαπτεσαι !! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. July 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 μα οταν παιζω με εναν φιλο μου σε ενα δικο μου create του δινω την ip μου παιζουμε. διαφερει απο το να παιζαμε στο Internet.. ps: καλα γυρισες ρε ξαδερφακι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 4 Ιούλ. 2004 , 17:35) μα οταν παιζω με εναν φιλο μου σε ενα δικο μου create του δινω την ip μου παιζουμε. διαφερει απο το να παιζαμε στο Internet.. ps: καλα γυρισες ρε ξαδερφακι; Δηλαδή όταν παίζεις σε έναν server τρίτου, οι Η/Υ πώς επικοινωνούν μεταξύ τους ; Κάνουν μαγικά ; :p Επειδή εσύ δε βλέπεις την ip σου δε σημαίνει πως δεν την χρησιμοποιείς :) Όταν κάνεις create είσαι εσύ ο server για αυτό είναι πιο γρήγορο :) Στην καλαθόσφαιρα επειδή παίζεις με τα χέρια πρέπει να την ονομάσεις χειροκίνητη μπάλα ; :p :p Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts