moikan21 Δημοσιεύτηκε December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2012 μετα το format ου εκανα στο pc οτι στικακι usb και αν τοθ βαλω το δεχετε για 1-2 λεπτα και μετα οταν παω να το ανοιξω μου γραφει FAT32 και το εμφανιζει κενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Ο υπολογιστής σου είναι παλιός? Δοκίμασε να κάνεις φορμάτ ξανά στο στικάκι, αλλά σε φόρμα ntfs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moikan21 Δημ. December 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 ναι τον εχς κανα 5 χρονια, αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν δεχετε τιποτα, ουτε εξωτερικους, τιποτα απολυτος. Αν ηταν μονο ενα συγκεκριμενο στικακι δεν θα ειχα θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Δοκίμασες σε όλες τις θύρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moikan21 Δημ. December 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 ναι, καμια ιδεα τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Δοκίμασε να μετατρέψεις το usb σε ntfs και δες εάν το αναγνωρίζει! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moikan21 Δημ. December 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 πως το κανω αυτο φιλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Όταν επιλέξεις να κάνεις διαμόρφωση στο στικάκι, έχει μία επιλογή σε τι μορφή θέλεις να το διαμορφώσεις ( fat32/NTFS/fat). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Εφόσον το πρόβλημα εμφανίζεται με οποιαδήποτε usb συσκευή αποθήκευσης, δεν έχει σχέση με το file system της. Βεβαιώσου ότι εγκατέστησες τους πιο πρόσφατους drivers για τη μητρική. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moikan21 Δημ. December 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 που θα το δω? δεν εχω κανει εγκατασταση τιποτα μετα το φορματ (μονο κατι games) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ο υπολογιστής μου->ιδιότητες->διαχείριση συσκευών και κοίτα σε ποιά σου βγάζει ερωτηματικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moikan21 Δημ. December 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Σε κανενα δεν μου βγαζει ερωτηματικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Πιθανος προβλημα στις θυρες usb ειναι αν με ολες εχεις το ιδιο προβλημα Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros772000 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 τι λειτουργικο εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moikan21 Δημ. December 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 σε ολλες το εχω. δεν μπορω να βαλω στικακι usb στο pc. εχω wind7 ultimate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Win 7 ε? Περίεργο... Δοκίμασες να το βάλεις και σε μία από τις θύρες που έχεις συνδεδεμένα ποντίκι/πληκτρολόγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts