Utrion Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 To UPLOAD σας σε τι επίπεδα κυμάινεται?γιατί μάλλον το δικό μου έχει κάποιο πρόβλημα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 το προβλημα με το whatsapp αρχισε να γινεται ενοχλητικο...οταν ειναι σε wifi,αργει να παραλαβει... το προβλημα ειναι στον κερνελ?καποια προταση? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lleft Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Προσπαθώ να εγκαταστησω don't panic και NDrive και δεν λειτουργούν. Καμία βοήθεια .. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdark13 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 καλησπέρα παιδια μια ερώτηση,ο ξαδερφος μου βρήκε σε αγγελία, απο αμερική nexus 4, σφραγισμενο και θελει να το παρει, εγγυηση ισχυει? του ειπαν αν κανει εγγραφή κάπου θα ισχύει κανονικά. Παράθεση By Order of The Peaky Blinders.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Όχι στην Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuNaTiC-Abuser Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Γιατί δε μου έχει έρθει ακόμα το 4.2.2... μπορώ να κάνω κάτι εγώ? Παράθεση http://img822.imageshack.us/img822/166/400x90.jpg StarCraft2 Hellenic Community @ http://www.StarCraft2.gr StarCraft 2 Gaming Stream @ http://www.Twitch.tv/Lunaticoldschool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrlan Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Γιατί δε μου έχει έρθει ακόμα το 4.2.2... μπορώ να κάνω κάτι εγώ? Βαλ'το από XDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Γιατί δε μου έχει έρθει ακόμα το 4.2.2... μπορώ να κάνω κάτι εγώ? Και ήμουν έτοιμος να ρωτήσω αν υπάρχει άλλος με 4.2.1 ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Αναφέρεται πιο πριν τι πρέπει να κάνεις. Κάνε καθαρισμό στα δεδομένα προσωρινής μνήμης και στο Google Services Framework και ξαναπροσπάθησε χειροκίνητα να κάνεις αναζήτηση για ενημερώσεις. Μπορεί να χρειαστεί να το κάνεις 2-3 φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 παιδια μολις το παρελαβα..... αρχιζω να το σεταρω... 2-3 γρηγορες ερωτησεις : 1)στα μηνυματα που επιλεγεις να βλεπεις ποσους χαρακτηρες εχεις γραψει? 2)με το που εβαλα το google acount μου αρχισε να κατεβαζει τις εφαρμογες μου... να το σταματησω και να το κανω πρωτα ροοτ και μετα να τις βαλω? (αν το κανω ροοτ μετα την εγκατασταση των εφαρμογων θα χαθουν ολα? 3)πως βλεπω ποσοστο μπαταριας πανω στην μπαρα? p.s. με το που το ανοιξα μου εβγαλε την αναβαθμιση 51μβ αν θυμαμαι καλα 4.2.2. και την περασα Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Αναφέρεται πιο πριν τι πρέπει να κάνεις. Κάνε καθαρισμό στα δεδομένα προσωρινής μνήμης και στο Google Services Framework και ξαναπροσπάθησε χειροκίνητα να κάνεις αναζήτηση για ενημερώσεις. Μπορεί να χρειαστεί να το κάνεις 2-3 φορές. Μόλις έκανα καθάρισμα στο Google services framework και αμέσως μου ήρθε η ενημέρωση. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Να ρωτήσω κάτι; H HD version του A Bard's Tale παίζει στο Nexus 4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Utrion Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Να ρωτήσω κάτι; H HD version του A Bard's Tale παίζει στο Nexus 4; Λογικά όχι γιατί είναι για Tegra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Κάτι τέτοιο διάβασα κι εγώ, απλά λέω μήπως δεν «έπιανε» το Nexus 4 επειδή το παιχνίδι βγήκε για android το Σεπτέμβρη, ενώ το Nexus βγήκε το Νοέμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Utrion Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Στο Dead Trigger γινόταν αν ήσουν rooted http://www.xda-developers.com/android/enjoy-dead-trigger-in-full-tegra-3-glory-without-a-tegra-3/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Για το A Bard's Tale δεν παίζει κάτι τέτοιο ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuNaTiC-Abuser Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Και σε μένα πρίν λίγο έγινε η ενημέρωση... Παράθεση http://img822.imageshack.us/img822/166/400x90.jpg StarCraft2 Hellenic Community @ http://www.StarCraft2.gr StarCraft 2 Gaming Stream @ http://www.Twitch.tv/Lunaticoldschool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Από μόνη της ή με τα παραπάνω βήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Και σε μένα πρίν λίγο έγινε η ενημέρωση... +1 Ρε παιδιά, δεν υποτίθεται πως πλέον το wifi, bt, κτλ, θα ήταν διακόπτες??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 +1 Ρε παιδιά, δεν υποτίθεται πως πλέον το wifi, bt, κτλ, θα ήταν διακόπτες??:confused: Αν τα πατήσεις παρατεταμένα γίνεται διακόπτης. Αν το πατήσεις μια φορά σε βάζει στην εφαρμογή... Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 βαγγελη τι λεει με το θεμα?2-3 μερες μετα πως τα βλεπεις τα notifications? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 βαγγελη τι λεει με το θεμα?2-3 μερες μετα πως τα βλεπεις τα notifications? Ναι κανονικά. Αλλά δεν έχω τον franco, έχω της ίδιας της ρομ. Όλα δουλεύουν ρολόι! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 για να έχεις αριθμητικό (ποσοστό) στην μπαταρία αντί το σύμβολο ( άδειασμα-γέμισμα) τι πρέπει να κάνεις ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 PA3 ε?μια χαρα taliban δε σου κανει αυτο που βγαζει το power toggles αριστερα ε? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 PA3 ε?μια χαρα taliban δε σου κανει αυτο που βγαζει το power toggles αριστερα ε? όχι δεν μου αρέσει, θέλω να το αφαιρέσω και να μπει στην θέση της stock έκδοσης. Μολόγα Πασχάλη τι πρέπει να γίνει και το βράδυ να είσαι On-line στο skype για support :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts