makarios91 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 επειδη ειδα τους οδηγους και εχω μπερδευτει εγω δεν θελω να κανω ροοτ στη συσκευη η να ξεκλειδωσω το bootloade αλλα να περασω ξανα τη εκδοση 4.2.2 τι θα πρεπει να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) πλάκα πλάκα τώρα που το σκέφτηκα δεν έχω πάρει πότε ota γνήσια αναβάθμιση.απο το πρώτο 24ωρο κάνω root!! Βέβαια εδώ που τα λέμε, το root δεν είναι λόγος να μην πάρεις ΟΤΑ. ΟΤΑ δεν παίρνεις μόνο όταν έχεις πειράξει system radio bootloader kernel. @makarios91 πρέπει να ξεκλειδώσεις για να πας σε stock και μετά να ξανά κλειδώσεις. Θέλει λίγο διάβασμα και search όμως. Edited July 24, 2013 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Βέβαια εδώ που τα λέμε, το root δεν είναι λόγος να μην πάρεις ΟΤΑ. ΟΤΑ δεν παίρνεις μόνο όταν έχεις πειράξει system radio bootloader. Αν δεν κατάλαβες, τώρα τεστάρω τον οδηγό σου! Έχω root, custom recovery touch 6.0.3.3 και ελπίζω να μην επηρεάζει το busy box. Να ελπίζω σε OTA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Αν δεν κατάλαβες, τώρα τεστάρω τον οδηγό σου! Έχω root, custom recovery touch 6.0.3.3 και ελπίζω να μην επηρεάζει το busy box. Να ελπίζω σε OTA; Τον έχω τεστάρει εγώ σε 3 ΟΤΑ. Αν το busybox πειράζει αρχεία του συστήματος πιθανότατα δεν θα περάσει. Θα δεις που υπάρχει πρόβλημα, αν σου βγάλει, στο error message. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Τον έχω τεστάρει εγώ σε 3 ΟΤΑ. Αν το busybox πειράζει αρχεία του συστήματος πιθανότατα δεν θα περάσει. Θα δεις που υπάρχει πρόβλημα, αν σου βγάλει, στο error message. Τώρα όμως που επίτηδες πηγαίνω στο μενού του ελέγχου ενημερώσεων, δεν μου λέει κάτι για error. Απλά ότι έχω την τελευταία ενημέρωση. Έτσι θα έπρεπε να είναι ή θα μου έβγαζε σφάλμα, σαν τα Samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Τώρα όμως που επίτηδες πηγαίνω στο μενού του ελέγχου ενημερώσεων, δεν μου λέει κάτι για error. Απλά ότι έχω την τελευταία ενημέρωση. Έτσι θα έπρεπε να είναι ή θα μου έβγαζε σφάλμα, σαν τα Samsung; Με custom recovery και να περάσεις ota απίθανο.......μόλις πας να την κατεβάσεις κάπου θα σου βγάλει error Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) Με custom recovery και να περάσεις ota απίθανο.......μόλις πας να την κατεβάσεις κάπου θα σου βγάλει error Κι όμως, θα έπαιρνα όρκο πως ο φίλος Gialakias μου είχε πει ότι γίνεται, όταν τον ρώτησα παλιότερα. Γιαυτό και το πέρασα. Νομίζω πως στο τελευταίο του ποστ, αυτό επαναλαμβάνει με αλλά λόγια. Η μόνη αντίρρηση που έχει είναι για το busy box. Edited July 24, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Κι όμως, θα έπαιρνα όρκο πως ο φίλος Gialakias μου είχε πει, όταν τον ρώτησα παλιότερα. Γιαυτό και το πέρασα. πάντως σε εμένα δεν είχε περάσει η 4.2.2 , ας πει την αποψή του και κάποιος πιο έμπειρος Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 πάντως σε εμένα δεν είχε περάσει η 4.2.2 , ας πει την αποψή του και κάποιος πιο έμπειρος Κάνε έναν κόπο και διάβασε πάλι τον οδηγό που έχει φτιάξει. Εξάλλου, το έχει κάνει λέει τρεις φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 πάντως σε εμένα δεν είχε περάσει η 4.2.2 , ας πει την αποψή του και κάποιος πιο έμπειρος Ξαναλέω περνάει. Δεν χτυπάει λάθος στη recovery, αλλού χτυπάει και νομίζεις πως είναι εκεί. Ο έλεγχος για ενημερώσεις δεν βγάζει τα πιθανά λάθη. Μόλις εγκαθίσταται η ενημέρωση αν βρει λάθος το εμφανίζει στη recovery και λεει ακριβώς που σταμάτησε την αναβάθμιση. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) δηλαδη παταω πρωτα ulock->root->flash stock ->lock to root χρειαζεταιι? σωστα? η να τους το στειλω για σερβις στην αθηνα? Edited July 24, 2013 by makarios91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 δηλαδη παταω πρωτα ulock->root->flash stock ->lock to root χρειαζεταιι? σωστα? η να τους το στειλω για σερβις στην αθηνα? Unlock, flash stock και lock. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 προσοχή λίγο στο busybox! φροντίστε να το έχειτε εγκατεστημένο στο system/xbin και όχι στο system/bin, όπου και πειράζει αρχεία συστήματος. στο xbin θα είστε μια χαρά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 προσοχή λίγο στο busybox! φροντίστε να το έχειτε εγκατεστημένο στο system/xbin και όχι στο system/bin, όπου και πειράζει αρχεία συστήματος. στο xbin θα είστε μια χαρά. ;) Ευχαριστώ Νίκο, ευτυχώς το έχω εγκατεστημένο στο xbin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 εκανα ολα τα βηματα και δεν ειχα καποιο προβλημα το θεμα ειναι εξακολουθει και το κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Από σήμερα ρολάρει λοιπόν... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Τι έγινε παιδιά θα την πάρουμε σήμερα την εκδοση;είμαι για μπανακι κ δεν διάβασα τπτ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Βγήκαν οι factory image για 4.3 ήδη! https://developers.google.com/android/nexus/images Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 είναι σίγουρο ότι με unlocked bootloader δε έρχεται η οτα; γιατί με το προηγούμενο galaxy nexus που ειχα άφησει τον bootloader ξεκλείδωτο ήρθε κανονικά. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 είναι σίγουρο ότι με unlocked bootloader δε έρχεται η οτα; γιατί με το προηγούμενο galaxy nexus που ειχα άφησει τον bootloader ξεκλείδωτο ήρθε κανονικά. Locked ή unlocked δεν έχει σημασία, έρχεται. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Βγήκαν οι factory image για 4.3 ήδη! https://developers.google.com/android/nexus/images Έχουμε δουλεια δηλ το βράδυ! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Βγήκαν οι factory image για 4.3 ήδη! https://developers.google.com/android/nexus/images αυτα ειναι ας αρχισουν οι χοροι:D Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Φλασαρε κανεις;να αλλάξουμε κ radio; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Να ρωτήσω κάτι άσχετο; τώρα με την νέα αναβάθμιση, θα δουλεύει κανονικά το toolkit του wungfresh; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Ρε παιδιά κάτι που λένε σε κάτι android central κλπ για αύξηση της αυτονομίας σε βαριά χρηση απο 4-5 ώρες σε 25 τα έχει πάρει το μάτι σας? Too good to be true μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts