Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδη ειδα τους οδηγους και εχω μπερδευτει εγω δεν θελω να κανω ροοτ στη συσκευη η να ξεκλειδωσω το bootloade αλλα να περασω ξανα τη εκδοση 4.2.2 τι θα πρεπει να κανω

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πλάκα πλάκα τώρα που το σκέφτηκα δεν έχω πάρει πότε ota γνήσια αναβάθμιση.απο το πρώτο 24ωρο κάνω root!!

Βέβαια εδώ που τα λέμε, το root δεν είναι λόγος να μην πάρεις ΟΤΑ. ΟΤΑ δεν παίρνεις μόνο όταν έχεις πειράξει system radio bootloader kernel.

@makarios91 πρέπει να ξεκλειδώσεις για να πας σε stock και μετά να ξανά κλειδώσεις. Θέλει λίγο διάβασμα και search όμως.

Edited by Gialakias

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Βέβαια εδώ που τα λέμε, το root δεν είναι λόγος να μην πάρεις ΟΤΑ. ΟΤΑ δεν παίρνεις μόνο όταν έχεις πειράξει system radio bootloader.

Αν δεν κατάλαβες, τώρα τεστάρω τον οδηγό σου!

Έχω root, custom recovery touch 6.0.3.3 και ελπίζω να μην επηρεάζει το busy box.

Να ελπίζω σε OTA;

Αν δεν κατάλαβες, τώρα τεστάρω τον οδηγό σου!

Έχω root, custom recovery touch 6.0.3.3 και ελπίζω να μην επηρεάζει το busy box.

Να ελπίζω σε OTA;

Τον έχω τεστάρει εγώ σε 3 ΟΤΑ. Αν το busybox πειράζει αρχεία του συστήματος πιθανότατα δεν θα περάσει. Θα δεις που υπάρχει πρόβλημα, αν σου βγάλει, στο error message.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Τον έχω τεστάρει εγώ σε 3 ΟΤΑ. Αν το busybox πειράζει αρχεία του συστήματος πιθανότατα δεν θα περάσει. Θα δεις που υπάρχει πρόβλημα, αν σου βγάλει, στο error message.

Τώρα όμως που επίτηδες πηγαίνω στο μενού του ελέγχου ενημερώσεων, δεν μου λέει κάτι για error. Απλά ότι έχω την τελευταία ενημέρωση. Έτσι θα έπρεπε να είναι ή θα μου έβγαζε σφάλμα, σαν τα Samsung;

Τώρα όμως που επίτηδες πηγαίνω στο μενού του ελέγχου ενημερώσεων, δεν μου λέει κάτι για error. Απλά ότι έχω την τελευταία ενημέρωση. Έτσι θα έπρεπε να είναι ή θα μου έβγαζε σφάλμα, σαν τα Samsung;

Με custom recovery και να περάσεις ota απίθανο.......μόλις πας να την κατεβάσεις κάπου θα σου βγάλει error

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με custom recovery και να περάσεις ota απίθανο.......μόλις πας να την κατεβάσεις κάπου θα σου βγάλει error

Κι όμως, θα έπαιρνα όρκο πως ο φίλος Gialakias μου είχε πει ότι γίνεται, όταν τον ρώτησα παλιότερα. Γιαυτό και το πέρασα.

Νομίζω πως στο τελευταίο του ποστ, αυτό επαναλαμβάνει με αλλά λόγια.

Η μόνη αντίρρηση που έχει είναι για το busy box.

Edited by cb600f

Κι όμως, θα έπαιρνα όρκο πως ο φίλος Gialakias μου είχε πει, όταν τον ρώτησα παλιότερα. Γιαυτό και το πέρασα.

πάντως σε εμένα δεν είχε περάσει η 4.2.2 , ας πει την αποψή του και κάποιος πιο έμπειρος

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

πάντως σε εμένα δεν είχε περάσει η 4.2.2 , ας πει την αποψή του και κάποιος πιο έμπειρος

Κάνε έναν κόπο και διάβασε πάλι τον οδηγό που έχει φτιάξει.

Εξάλλου, το έχει κάνει λέει τρεις φορές.

Ξαναλέω περνάει. Δεν χτυπάει λάθος στη recovery, αλλού χτυπάει και νομίζεις πως είναι εκεί. Ο έλεγχος για ενημερώσεις δεν βγάζει τα πιθανά λάθη. Μόλις εγκαθίσταται η ενημέρωση αν βρει λάθος το εμφανίζει στη recovery και λεει ακριβώς που σταμάτησε την αναβάθμιση.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

δηλαδη παταω πρωτα

ulock->root->flash stock ->lock

to root χρειαζεταιι?

σωστα?

η να τους το στειλω για σερβις στην αθηνα?

Edited by makarios91

δηλαδη παταω πρωτα

ulock->root->flash stock ->lock

to root χρειαζεταιι?

σωστα?

η να τους το στειλω για σερβις στην αθηνα?

Unlock, flash stock και lock.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

προσοχή λίγο στο busybox! φροντίστε να το έχειτε εγκατεστημένο στο system/xbin και όχι στο system/bin, όπου και πειράζει αρχεία συστήματος.

στο xbin θα είστε μια χαρά. ;)

προσοχή λίγο στο busybox! φροντίστε να το έχειτε εγκατεστημένο στο system/xbin και όχι στο system/bin, όπου και πειράζει αρχεία συστήματος.

στο xbin θα είστε μια χαρά. ;)

Ευχαριστώ Νίκο, ευτυχώς το έχω εγκατεστημένο στο xbin.

Τι έγινε παιδιά θα την πάρουμε σήμερα την εκδοση;είμαι για μπανακι κ δεν διάβασα τπτ
Δημήτρης

Βγήκαν οι factory image για 4.3 ήδη! https://developers.google.com/android/nexus/images

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

είναι σίγουρο ότι με unlocked bootloader δε έρχεται η οτα; γιατί με το προηγούμενο galaxy nexus που ειχα άφησει τον bootloader ξεκλείδωτο ήρθε κανονικά.
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

είναι σίγουρο ότι με unlocked bootloader δε έρχεται η οτα; γιατί με το προηγούμενο galaxy nexus που ειχα άφησει τον bootloader ξεκλείδωτο ήρθε κανονικά.

Locked ή unlocked δεν έχει σημασία, έρχεται.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Βγήκαν οι factory image για 4.3 ήδη! https://developers.google.com/android/nexus/images

Έχουμε δουλεια δηλ το βράδυ!

Δημήτρης

αυτα ειναι

ας αρχισουν οι χοροι:D

Vamos Aris

Ρε παιδιά κάτι που λένε σε κάτι android central κλπ για αύξηση της αυτονομίας σε βαριά χρηση απο 4-5 ώρες σε 25 τα έχει πάρει το μάτι σας? Too good to be true μάλλον

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)