Utrion Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Tι ταχύτητες πιάνετε με 3g ? (με το speedtest) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Εντυπωσιασμένος!!! Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 λεπτομεριες?ρομ κτλ?χρηση οθονης? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 1ώρα χρηση οθονης stock 4.2.2 αυτοματη φωτεινοτητα Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filvagg Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπέρα απο σήμερα είμαι και γω κάτοχος του Ν4 απο Αγγλία και έχω μια μεγάλη απορία....το google now δεν υποστηρίζεται στη χώρα σας....ισχυει αυτό η πρεπει να ενεργοποιησω κάτι;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Utrion Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπέρα απο σήμερα είμαι και γω κάτοχος του Ν4 απο Αγγλία και έχω μια μεγάλη απορία....το google now δεν υποστηρίζεται στη χώρα σας....ισχυει αυτό η πρεπει να ενεργοποιησω κάτι;;;;; Είχα και εγώ ακιβώς το ίδιο πρόβλημα και βρήκα την εξής λύση 1.Βάζεις στα αγγλικά το κινητό σου 2.Κάνεις uninstall to google search(τα Updates κάνεις ουσιαστικά uninstall) 3.Επιτόπου το ξανακάνεις install (τα βήματα 2-3 ίσως μπορεί να παραληφθουν βασικά) 4.λειτουργεί κανονικά το Google Now 5.Μπορείς να αλλάξεις ξανα στα ελληνικά το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filvagg Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Φιλέ είσαι θεός Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Τι εννοειτε δε λειτουργει? Πατατε το μικροφωνο στην αρχικη οθονη και βγαζει το μηνυμα μη υποστηριξης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Τι εννοειτε δε λειτουργει? Πατατε το μικροφωνο στην αρχικη οθονη και βγαζει το μηνυμα μη υποστηριξης? Σου βγάζει απλά την μπάρα αναζήτησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Utrion Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Δεν έβγαζε τις κάρτες καθόλου αρχικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Πιστεύω οτι είμαι πολύ καλά με την απόδοση της μπαταρίας. Τι λέτε κ εσείς; η 4.2.2 έχει σαφώς καλυτερα αποτελέσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Σου βγάζει απλά την μπάρα αναζήτησης Xωρις το μικροφωνο δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Utrion Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Xωρις το μικροφωνο δηλαδη? Πριν δεν έβγαζε αυτές τις κάρτες καθόλου και στο μενου στα setting δεν ειχε το Google Now Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Μαλιστα, ευχαριστω. Αποτι φαινεται δεν το εχω ουτε εγω. Απεγκατεστησες το google search για να δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Utrion Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 ναι και πριν το ξαναεγκαταστησω εβαλα το κινητο στα αγγλικα και το τσεκαρεις οτι λειτουργει με οτ να πατησεις τα πλητκρα τα κατω και slide προς τα πανω και μετα μπαινεις εκει στα setting για τις καρτες αυτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Το εκανα αλλα δεν βλεπω διαφορα με πριν. Επισης στα settings συνεχθζω να μην εχω google now. Περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Utrion Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) έκανες ακριβώς τα βήματα? του πιο πριν Post? πρωτα στα αγγλικα το κινητο μετα απεγκατασταση το google search και εγκατασταση του αμεσως μετα και θα λειτουργει και τοτε αλλάζεις ξανα στα ελληνικα το κινητο ελπίζω να δουλέψει αυτο εντιτ: τα settings ειναι εκεινα κατω κατω δεξια οταν κανουμε search στις τρεις κάθετες τελίτσες εκει θα εμφανιστει το google now πάνω πάνω Edited February 18, 2013 by Utrion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) Nαι δυστυχως καμια διαφορα. Ευχαριστω για τη βοηθεια, θα το προσπαθησω. edit: Στα settings εχω ακομα το refresh ως πρωτο. Edited February 18, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Utrion Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) εκει μπαινεις στο ρυθμίσεις 2 κατω απο το refresh edit: Edited February 18, 2013 by Utrion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Βρηκα τι φταιει. Το gmail μου ειναι πανεπιστημιακο και το domain δεν αφηνει το google now. Θα κανω ενα κοινο και θα βαλω να συνδεεται αυτο με το google now. Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια Utrion. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Αρκεί να γυρίσετε το κινητό στα αγγλικά, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο για να εμφανιστεί το google now. Αυτό ισχύει από τότε που εμφανίστηκε. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Στη περιπτωση μου βεβαι ηταν κατι παραπανω απο αυτο. Μολις το εφτιαξα με νεο λογαριασμο. Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Στη περιπτωση μου βεβαι ηταν κατι παραπανω απο αυτο. Μολις το εφτιαξα με νεο λογαριασμο. Ευχαριστω και παλι. Μου κάνει εντύπωση πως ενώ φαίνεται πως γνωρίζεις πολλά πράγματα και έχεις βοηθήσει τόσο πολύ, να μην είχες παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Δεν το γράφω για κακό έτσι; Μην παρεξηγηθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Μου κάνει εντύπωση πως ενώ φαίνεται πως γνωρίζεις πολλά πράγματα και έχεις βοηθήσει τόσο πολύ, να μην είχες παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Δεν το γράφω για κακό έτσι; Μην παρεξηγηθώ. Καμια παρεξηγηση. Ηταν τα πρωτα δευτερολεπτα που επαιζα με το google now, μιας και διαβασα οτι στον Utrion δεν δουλευει. Δεν ειχα ασχοληθει καν απο τοτε που εχω το τηλεφωνο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 (edited) Μόλις ενεργοποίησα και το δικό μου. Καλώς σας βρήκα. Edit: καλή αρχή. Σταμάτησε να δουλεύει το play store με το Wi-Fi, με data φαίνεται εντάξει lol Edit 2: ξεκόλλησε Edited February 19, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts