prioxxx Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 https://developers.google.com/events/io/ ναι τελικα στις 15 ειναι... δεν νομιζω να μην μας δωσουν αναβαθμιση οπως κανουν αλλωστε καθε χρονο στο συγκεκριμενο event και ας ειναι 4,3 και οχι η key lime pie(5) που περιμεναμε Σε αλλο φορουμε διαβαζα οτι δεν θα το παρουσιασουν τοτε αλλα αρχες Ιουνη θα ερθει απλα η αναβαθμιση.Οπως προειπα ομως ελπιζω να ειμαι λαθος :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Μην ξεχνάτε και τον semaphore kernel, αναβάθμισε και τη semaphore app και ρυθμίζεις και rgb και gamma... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daskilias Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Τί rom φοράς; Ρυθμίσεις/Ασφάλεια/Άγνωστες πηγές είναι τικαρισμένο; Αν έχεις pa πρέπει να απενεργοποιήσεις το halo για να σε αφήσει. Σύρε το bubble στο X. το halo μου την εκανε τελικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Πάντως η ανάπτυξη του halo προχωρά με γοργά βήματα Απ' ότι ακούγεται ίσως βγει νέα alfa αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Τελικα μετα απο μια μερα εχω απογοητευτει πληρως απο τη νεα paranoid.Ουτε τα nagbars μπορω να αλλαξω και να μικρυνω.Τα λεντ δεν δουλευουν παντα.Ακομα και τωρα που φορτιζει δεν εχει αναμμενο λεντ.Το halo πολλες φορες χανεται.Επισης τα χρωματα που εχει δεν μ αρεσουν αν κ φτιαχνεται με φρανκο κερνελ.Οκ ειναι alpha ακομα αλλα γυριζω σε 1,6 carbon με φρανκο.Κι δυσκολα θα μετακινηθω παλι!Καθολου παραμετροποιησιμη.Αυτα.Απο μπαταρια τα πηγε μια χαρα παντως. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν η Carbon έχει ρύθμιση έτσι ώστε να βάζεις ό,τι wallpaper θέλεις εσύ (βασικά, διαφορετικό από αυτό της homescreen σου) ; Είδα στο changelog ότι αναφέρει κάτι για lockscreen theming, αλλά τίποτα περισσότερο. Εκτός από τις καθυστερήσεις στα email όταν έχω ανοιχτό το Wi-Fi και είναι κλειστή η οθόνη μου, παρατήρησα ότι δεν μου έρχονται μετά από 1-2 ημέρες καθόλου ειδοποιήσεις και από άλλες εφαρμογές (πχ. Sportsmate, xsubs.tv), και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το κινητό και έχει καταντήσει το όλο θέμα σπαστικό!!! Έτσι λέω να δοκιμάσω και κάποια άλλη rom, να δω συμπεριφορά.. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 παιδια αυτο με τα χρωματα στην οθονη ποθ λενε δεν ειναι καλα δεν το καταλαβενω..εμενα μια χαρα μου φενονται...δηλαδη πωσ γινονται καλυτερα με κερνελ και πως ξερουμε ποιες ειναι οι σωστες ρυθμισεις?αξιζει να το πειραξουμε τα χρωματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν η Carbon έχει ρύθμιση έτσι ώστε να βάζεις ό,τι wallpaper θέλεις εσύ (βασικά, διαφορετικό από αυτό της homescreen σου) ; Είδα στο changelog ότι αναφέρει κάτι για lockscreen theming, αλλά τίποτα περισσότερο. Εκτός από τις καθυστερήσεις στα email όταν έχω ανοιχτό το Wi-Fi και είναι κλειστή η οθόνη μου, παρατήρησα ότι δεν μου έρχονται μετά από 1-2 ημέρες καθόλου ειδοποιήσεις και από άλλες εφαρμογές (πχ. Sportsmate, xsubs.tv), και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το κινητό και έχει καταντήσει το όλο θέμα σπαστικό!!! Έτσι λέω να δοκιμάσω και κάποια άλλη rom, να δω συμπεριφορά.. Αναφερεσαι στη lockscreen?ναι αλλάζει απ όσο ξέρω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 (edited) παιδια αυτο με τα χρωματα στην οθονη ποθ λενε δεν ειναι καλα δεν το καταλαβενω..εμενα μια χαρα μου φενονται...δηλαδη πωσ γινονται καλυτερα με κερνελ και πως ξερουμε ποιες ειναι οι σωστες ρυθμισεις?αξιζει να το πειραξουμε τα χρωματα? ειναι στο ματι του καθενος... αλλοι θελουν τα χρωματα φυσικα οπως τα βγαζει η ips οθονη... αλλοι τα θελουν υπερτονισμενα οπως τα βγαζουν οι amoled οθονες... βασικα 'παιζεις' με τα χρωματα μεχρι να σου 'κατσουν' καλα στο ματι σου:D ή οπως εγω, δεν ασχολησαι καθολου με χρωματα και εχεις το κεφαλι σου ησυχο χαχα :p Edited May 11, 2013 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Πάντως η ανάπτυξη του halo προχωρά με γοργά βήματα Απ' ότι ακούγεται ίσως βγει νέα alfa αύριο. περιμενω πως και πως την καινουρια εκδοση γιατι η πρωτη που εβγαλαν δεν μαρεσε καθολου και την ξηλωσα αμεσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Γιατί; Για άλφα σχεδόν απροβλημάτιστα λειτουργεί, πολύ καλό και smooth scrolling με το δικό της kernel, ικανοποιητική αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Γιατί; Για άλφα σχεδόν απροβλημάτιστα λειτουργεί, πολύ καλό και smooth scrolling με το δικό της kernel, ικανοποιητική αυτονομία. σε σχεση με την εκδοση πριν της alpha,αυτη μου κολλαγε... βεβαια για alpha ηταν καλη... περιμενω την σημερινη να την βαλω...ειδα και το βιντεακι το πρωι....σε παει σε αλλο level το halo οπως το φτιαξανε τωρα:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 το halo παίζει μόνο με paranoid ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Δεν έχω άποψη για την προηγούμενη έκδοση. Όμως δεν έχω το παραμικρό κόλλημα με την παρούσα. Έκανες clean install; Σχολιάζουμε ξανά λοιπόν μετά την κυκλοφορία της επόμενης, που απ' οτι διαβάζω μάλλον πάει για αύριο τελικά. @taliban Ναι. Μόνο στη paranoid υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 το halo παίζει μόνο με paranoid ? προς το παρον ναι... το halo απο τι διαβασα υπαρχει και στο nexus 7 μεσα στην ρομ... λογικα καποια στιγμη θα βγει το halo και σε .apk αρχειο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Αναφερεσαι στη lockscreen?ναι αλλάζει απ όσο ξέρω Ναι, στη lockscreen αναφερόμουν. Thanks, λογικά αύριο θα της ρίξω μια ματιά. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Δεν έχω άποψη για την προηγούμενη έκδοση. Όμως δεν έχω το παραμικρό κόλλημα με την παρούσα. Έκανες clean install; Σχολιάζουμε ξανά λοιπόν μετά την κυκλοφορία της επόμενης, που απ' οτι διαβάζω μάλλον πάει για αύριο τελικά. @taliban Ναι. Μόνο στη paranoid υπάρχει. Δεν είχε κολλήματα ουτε σε μένα.απλά λείπουν στοιχεια πολλά που χρησιμοποιούσα.άσε να σταθεροποιηθεί λίγο το χαλο κ βλέπουμε. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 ρε παιδια εχει κανενας κανα λινκ για τον τελευταιο κερνελ του faux να τον κατεβασω γιατι εχω μπερδευτει και δεν ξερω απο που θα το κατεβασω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Υπαρχει τροπος να μου δειχνει η μπαταρια ποσοστο φορτισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Υπαρχει τροπος να μου δειχνει η μπαταρια ποσοστο φορτισης? αμα το εχεις κανει ρουτ και εχεις καποια καστομ ρομ ναι αλλιως μονο με καποιο widget η εφαρμογη απο play store... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 (edited) Υπαρχει τροπος να μου δειχνει η μπαταρια ποσοστο φορτισης? κατεβαζεις προγραμματακι-widget απο το μαρκετ... βγηκε η καινουρια PARANOID ΤΡΕΞΤΕ χριστιανοι να την κατεβασετε....σε λιγο ομως για να μην κοψει απο μενα ταχυτητα:p edit... εχουν ολοι προβλημα με το wifi ....μαλλον θα περιμενουμε για καποια λυση Edited May 11, 2013 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 αμα το εχεις κανει ρουτ και εχεις καποια καστομ ρομ ναι αλλιως μονο με καποιο widget η εφαρμογη απο play store... Καποια καλη ρομ,εχετε να προτεινεται?Ρουτ θα κανω με το toolkit,ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 (edited) Καποια καλη ρομ,εχετε να προτεινεται?Ρουτ θα κανω με το toolkit,ετσι δεν ειναι? ναι root και recovery θα περασεις... απο ρομ πολλες επιλογες...απο τι βλεπω υπερεχει η carbon 1.6 :D edit Τελικα απεσυραν την paranoid για να φτιαξουν το προβλημα με το wifi περιμενουμε την νεα εκδοση Edited May 11, 2013 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Ποια carbon 1.6 θα κατεβασω?Μπορεις να μου δωσεις λινκ,γιατι τα εχω ψιλοχασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Ποια carbon 1.6 θα κατεβασω?Μπορεις να μου δωσεις λινκ,γιατι τα εχω ψιλοχασει? αφου ξεκλειδωσεις bootloader,ροοταρει,περασεις recovery με το toolkit μετα ειναι απλα τα πραγματα:D κατεβαζεις απο εδω την ρομ την 1.6--> http://goo.im/devs/carbon/mako/release απο εδω τα gapps--> http://goo.im/gapps τα gapps-jb-20130301-signed.zip κανεις ολα τα wipes και φλασαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Εισαι αρχοντας.Sorry ολα τα files για την ρομ πρεπει να κατεβασω?GAgs θα κατεβασω το πρωτο,ετσι? αφου εχεις τελιωσει με το toolkit απο το πρωτο λινκ κατεβαζεις το CARBON-JB-v1.6-mako.zip απο το δυτερο λινκ το gapps-jb-20130301-signed.zip κανεις τα wipes φλασαρεις ρομ φλασαρεις gapps κανεις παλι wipe cache και dalvic reboot και τον σταυρο οτι θα ανοιξει το κινητο χαχαχα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts