afilopou Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Εγώ που εγώ codefire μπορω να τα χρησιμοποιησω??? Νομιζω πως ναι..... Εννοείς το wallpaper?Αν ναι, φυσικά μπορείς :) @kostas για αυτό είμαστε εδώ, να βοηθάει όσο μπορεί ο καθένας :) enjoy Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Η 127 τι λέει?? Να την δοκιμασουμε κ αυτήν?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Η 127 τι λέει?? Να την δοκιμασουμε κ αυτήν?? Πανω που πηγα να βαλω την 126 βγηκε η 127.Και διορθωνει ενα σημαντικο bug της 126.Oποτε προχωραμε :) (παντα αφηνω ενα διαστημα καποιων ωρων να δω αν ειναι απροβληματιστος ή οχι) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 εγω που ειχα την 126 απο το πρωι δεν ειχα προβλημα...η μπαταρια παντως σκιζει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 μια χαρα η 125 απο φρανκο,απο μπαταρια κυριως κατι αλλο που παρατηρω στο κινητο που δε ξερω αν ειναι οτι πολλες φορες βλεπω το android system στη μπαταρια,να τρωει παρα πολυ πχ τωρα ειμαι 23 ωρες μπαταρια και το Android OS στις 7 και 15 λεπτα ,keep awake :/ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 μια χαρα η 125 απο φρανκο,απο μπαταρια κυριως κατι αλλο που παρατηρω στο κινητο που δε ξερω αν ειναι οτι πολλες φορες βλεπω το android system στη μπαταρια,να τρωει παρα πολυ πχ τωρα ειμαι 23 ωρες μπαταρια και το Android OS στις 7 και 15 λεπτα ,keep awake :/ Αυτο το επαθα και εγω δυο φορες και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει...μπορει σε μια φορτιση να ειμαι κομπλε(3-3.5ωρεςsto) και στην επομενη φορτιση να παρει μπρος το android os και να πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια...αν εχω καταλαβει σωστα,δεν μπαινει σε deep sleep..ειμαι με matrix και jellybeer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 εγω στοκ κ φρανκο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 μια χαρα η 125 απο φρανκο,απο μπαταρια κυριως κατι αλλο που παρατηρω στο κινητο που δε ξερω αν ειναι οτι πολλες φορες βλεπω το android system στη μπαταρια,να τρωει παρα πολυ πχ τωρα ειμαι 23 ωρες μπαταρια και το Android OS στις 7 και 15 λεπτα ,keep awake :/ Android os =app running in background .κατέβασε το better battery stats και κοιτα τα wake lock σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoser Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 καλησπερα. θα μπορουσε να μου πει καποιος που μπορω να βρω τον stock kernel ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 μια χαρα η 125 απο φρανκο,απο μπαταρια κυριως κατι αλλο που παρατηρω στο κινητο που δε ξερω αν ειναι οτι πολλες φορες βλεπω το android system στη μπαταρια,να τρωει παρα πολυ πχ τωρα ειμαι 23 ωρες μπαταρια και το Android OS στις 7 και 15 λεπτα ,keep awake :/ Αυτό επαθα με τον 125 του φρανκο.τελικά ηταν εφαρμογή.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 εχω το wakelock detector..δεν ειδα κατι..θα βαλω κ αυτο που λες,μπας και δω κατι. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 εχω το wakelock detector..δεν ειδα κατι..θα βαλω κ αυτο που λες,μπας και δω κατι. Είναι καλυτερο αλλά paid.ξέρεις βρες το απο αλλου.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Ειμαι σε stock rom με franco r127 . Σκεφτομαι να αλλαξω ROM ... Σε τι να παω ? Σε xylon ή paranoid ?? Eχεται να προτεινεται κατι αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Ειμαι σε stock rom με franco r127 . Σκεφτομαι να αλλαξω ROM ... Σε τι να παω ? Σε xylon ή paranoid ?? Eχεται να προτεινεται κατι αλλο ? Carbon stable ομως,οχι nighlty Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 τι πιο καλο εχει η carbon stable απο την paranoid? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 τι πιο καλο εχει η carbon stable απο την paranoid? Bασικα δοκιμαζεις 2,3 και οποια σου καθεται καλυτερα την αφηνεις.Μην μπαινουμε σε λεπτομερειες :lol: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Carbon stable ομως,οχι nighlty Γουσταρω :lol: τι πιο καλο εχει η carbon stable απο την paranoid? Κοιτα να δεις.Οποια μα οποια και να επιλεξεις ειτε Carbon ειτε Xylon ειτε Paranoid ειτε Liquidsmooth ολες πανω κατω τα ιδια ειναι.Απο τη στιγμη ειδικα που η PA εδωσε και το Pie σε ολες τις Rom δεν εχει καμια διαφορα σημαντικη.Εκτος απο τον kernel της καθε μιας και τα δικα της στοιχεια.Π.χ. η PA εχει το καλο με το Per App Dpi που σε αφηνει να διαλεξεις πως θα ειναι το καθε app.Αν θα φαινεται δλδ σε tablet mode ή κανονικο ή συνδυασμο των 2 ή οπως ακριβως θες εσυ.Καθως και να αλλαζεις τα χρωματα της καθε εφαρμογης.Εφετζιδικα πραματα δλδ.Προσπαθησε να το κανει και η Carbon με το Xposed αλλα δεν τους βγηκε και το αφαιρεσαν.Απο κει και περα το 90% της εμφανισης ειναι τα ιδια σε ολες οπως και οι παραμετροποιησεις τους.Τα lockscreen controls δλδ ή το notification bar και η δυνατοτητα να προσθεσεις quick toggles,η δυνατοτητα για center clock κλπ.Τωρα τελευταια υπαρχει μια στροφη προς την Carbon απο ολο και περισσοτερο κοσμο κυριως για την σταθεροτητα της.Αλλα ειναι και κορυφη σε ολα τα υπολοιπα και με Franco kernel εισαι κοντα στην τελειοτητα. Χθεσινα SS Carbon 1,6 + Franco r125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Γουσταρω :lol: Κοιτα να δεις.Οποια μα οποια και να επιλεξεις ειτε Carbon ειτε Xylon ειτε Paranoid ειτε Liquidsmooth ολες πανω κατω τα ιδια ειναι.Απο τη στιγμη ειδικα που η PA εδωσε και το Pie σε ολες τις Rom δεν εχει καμια διαφορα σημαντικη.Εκτος απο τον kernel της καθε μιας και τα δικα της στοιχεια.Π.χ. η PA εχει το καλο με το Per App Dpi που σε αφηνει να διαλεξεις πως θα ειναι το καθε app.Αν θα φαινεται δλδ σε tablet mode ή κανονικο ή συνδυασμο των 2 ή οπως ακριβως θες εσυ.Καθως και να αλλαζεις τα χρωματα της καθε εφαρμογης.Εφετζιδικα πραματα δλδ.Προσπαθησε να το κανει και η Carbon με το Xposed αλλα δεν τους βγηκε και το αφαιρεσαν.Απο κει και περα το 90% της εμφανισης ειναι τα ιδια σε ολες οπως και οι παραμετροποιησεις τους.Τα lockscreen controls δλδ ή το notification bar και η δυνατοτητα να προσθεσεις quick toggles,η δυνατοτητα για center clock κλπ.Τωρα τελευταια υπαρχει μια στροφη προς την Carbon απο ολο και περισσοτερο κοσμο κυριως για την σταθεροτητα της.Αλλα ειναι και κορυφη σε ολα τα υπολοιπα και με Franco kernel εισαι κοντα στην τελειοτητα. Χθεσινα SS Carbon 1,6 + Franco r125 Βλεπω δουλευεις στοκ browser.Σε βολευει? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Βλεπω δουλευεις στοκ browser.Σε βολευει? Εννοειται ναι.Υποστηριζει και flash κανονικα και τον ειχα συνηθισει απο τις εποχες του Neo V.Chrome με τπτ αφου εχει τρελλο θεμα με wakelocks και ανοιγει καμια 15αρια background apps καθε φορα που δουλευει και δεν βρισκω λογο να παω σε Firefox ή κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Paranoid Fk r127 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Ειμαι σε stock rom με franco r127 . Σκεφτομαι να αλλαξω ROM ... Σε τι να παω ? Σε xylon ή paranoid ?? Eχεται να προτεινεται κατι αλλο ? codefireX...αυτην εχω εγω αυτην προτεινω..!!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoser Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 καλησπερα. θα μπορουσε να μου πει καποιος που μπορω να βρω τον stock kernel ? Ειμαι με stock rom 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Ειμαι με stock rom 4.2.2 Εδώ είσαι http://db.tt/DVwZUknP Φλασαρεις απο custom recovery Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Εδώ είσαι http://db.tt/DVwZUknP Φλασαρεις απο custom recovery Το κατεβασα να υπαρχει μη τυχον και χρειαστει καποτε!Να μην ψαχνω!Ευχαριστω :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Το κατεβασα να υπαρχει μη τυχον και χρειαστει καποτε!Να μην ψαχνω!Ευχαριστω :D Και εδώ η πηγή αν το ξαναχασετε http://faux.androidro.ms/mako/mako_422_reset_kernel.zip Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts