Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Στο πρωτο reboot φτιαχνει η γλωσσα.Αλλιως κλικαρε τα ενα ενα.Ρε δικε μου,face unlock εχουμε απο την ICS μη με τιναζεις τα μυαλα τωρα!Οσο ναναι κατι θα τρωει παντως.Αντε καλο πειραγμα και τα λεμε μετα το 3D show

Κλαιωωωωω χαχαχαχαχα :lol: :lol: δεν το ειχα βαλει ποτε.λες και ειμαι πρωταρης απορω με τον εαυτο μου :lol:

edit:Κατεβαζω τα gapps απο παρανοιντ.Πολυ μεγαλα σε σχεση με αυτα που ειχα κατεβασει.

Edited by prioxxx
Δημήτρης

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια ειδα ενα ποστ xda και ενας ειχε 14% μπαταρια και 8ωρες sot..ο τυπος ειναι με carbon και κερνελ του ελληνα...παιζει να βγαζει οντως τοσο η μπαταρια με οτι χρηση και να γινεται?

Ρε παιδια ειδα ενα ποστ xda και ενας ειχε 14% μπαταρια και 8ωρες sot..ο τυπος ειναι με carbon και κερνελ του ελληνα...παιζει να βγαζει οντως τοσο η μπαταρια με οτι χρηση και να γινεται?
Μπορεί να έβαλε την οθόνη στη χαμηλότερη φωτεινότητα και απλώς να το άφηνε με ανοιχτή οθόνη χωρίς να κάνει τίποτα...

Στο πρωτο reboot φτιαχνει η γλωσσα.Αλλιως κλικαρε τα ενα ενα.Ρε δικε μου,face unlock εχουμε απο την ICS μη με τιναζεις τα μυαλα τωρα!Οσο ναναι κατι θα τρωει παντως.Αντε καλο πειραγμα και τα λεμε μετα το 3D show

Εντυπώσεις πολύ καλές! Αρκετά γρήγορη αν και τέτοιο κινητό που έχουμε.. Κάποια θεματάκια που προέκυψαν από δικιά μου χρήση, έχασα το dashclock που είχε κάνει έβαλα από play store και δεν μου αρέσει. Καμιά λυση;τα pie controls αφού τα ενεργοποίησα πως εμφανίζονται;

Δημήτρης

Εντυπώσεις πολύ καλές! Αρκετά γρήγορη αν και τέτοιο κινητό που έχουμε.. Κάποια θεματάκια που προέκυψαν από δικιά μου χρήση, έχασα το dashclock που είχε κάνει έβαλα από play store και δεν μου αρέσει. Καμιά λυση;τα pie controls αφού τα ενεργοποίησα πως εμφανίζονται;

Για το dash clock δε ξέρω my friend. για το pie πηγαίνεις power menu / expanded desktop / disable notification and navigation bar το τικαρεις.μετα απο τη home screen πατας το power button και το ενεργοποιείς.

εδω το ποστ με τις εικονες http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40421474&postcount=185

και καπου πιο κατω λεει "Set CPU profiles matrix kernel and carbon ROM "

λιγο δυσκολο εως ακατορθωτο μου φαινεται παντως...

σημερα απο τις 8 το πρωι με μπολικη χρηση,περιπου 2.5 ωρες οθονη,στις 6 ειχα 20% ,με τον 122

με προβληματισε λιγο,αλλα οκ,ετσι ειναι το ανδροιδ,να δουμε ποτε θα αλλαξει

Vamos Aris

Καποια στιγμη ειχα βαλει μια εφαρμογη που ανοιγε ή εσβηνε την οθονη οταν ανοιγοκλεινες το καπακι απο flip cover θήκη.

Ποια είναι αυτή φίλε?

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Απο εχθες το απογευμα τρεχω τον franco r125 ... Πολυ μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα αλλα και σε εξοικονομηση ενεργειας(διαφορα απο το πρωι που το εβγαλα απο την φορτιση σε σχεση με τις αλλες μερες ....) ταυτοχρονα ! Edited by georgekok97

Για το dash clock δε ξέρω my friend. για το pie πηγαίνεις power menu / expanded desktop / disable notification and navigation bar το τικαρεις.μετα απο τη home screen πατας το power button και το ενεργοποιείς.

Θυμαμαι ειχες θεμα με το lockclock της carbon και εβαλε εδω ενας φιλος ενα αλλο απο αλλη ρομ.Πως το περασες?Γτ χτες οταν πηγα να το εγκαταστησω το ιδιο αρχειο με απλο install το χαλασα(με στοκ ρομ που ειχα και install που του εκανα δουλευε κομπλε).Επισης βλεπω οτι φορτιζει πιο γρηγορα απο οτι με στοκ ρομ.ΤΟ καλωδιο το δικο του εχω.Καλο ή κακο?

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Έχω την paranoid και θα μείνω .μου άρεσε πολύ που στην τελευταια αναβάθμιση περιέλαβε 2g-3g toogle direct switch .φλασαρα τον κερνελ franko r125 αλλα δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ποιον άλλον κερνελ προτεινετε για αυτήν την Ρομ?

Έχω την paranoid και θα μείνω .μου άρεσε πολύ που στην τελευταια αναβάθμιση περιέλαβε 2g-3g toogle direct switch .φλασαρα τον κερνελ franko r125 αλλα δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ποιον άλλον κερνελ προτεινετε για αυτήν την Ρομ?

Ελεγα να βαλω κι εγω την paranoid να δω τι λεει...θα δω.

Απο κερνελς ειναι ο franco,matrix,airkernel που συζητιωνται πιο πολυ νομιζω

Θυμαμαι ειχες θεμα με το lockclock της carbon και εβαλε εδω ενας φιλος ενα αλλο απο αλλη ρομ.Πως το περασες?Γτ χτες οταν πηγα να το εγκαταστησω το ιδιο αρχειο με απλο install το χαλασα(με στοκ ρομ που ειχα και install που του εκανα δουλευε κομπλε).Επισης βλεπω οτι φορτιζει πιο γρηγορα απο οτι με στοκ ρομ.ΤΟ καλωδιο το δικο του εχω.Καλο ή κακο?

Δεν το βαζεις με απλο install γιατι ειναι system app.Καντο copy paste μεσα στο system/apps αντικαθιστωντας το παλιο και δωσε τα καταλληλα permissions.

r r

r

r

Μετα reboot και εισαι οκ.Δε εχω παρατηρησει κατι τετοιο με την φορτιση.Περιπου 2.5 ωρες εκανε παλι τοσο κανει και με την Carbon.

Δεν το βαζεις με απλο install γιατι ειναι system app.Καντο copy paste μεσα στο system/apps αντικαθιστωντας το παλιο και δωσε τα καταλληλα permissions.

r r

r

r

Μετα reboot και εισαι οκ.Δε εχω παρατηρησει κατι τετοιο με την φορτιση.Περιπου 2.5 ωρες εκανε παλι τοσο κανει και με την Carbon.

Οκ θα το κανω ετσι thanks

Δημήτρης

Λοιπόν ......Μετά από μια σχεδόν εβδομάδα που δοκίμασα διάφορους kernel καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μετά τον στοκ ο καλύτερος είναι ότι βγάζει ο Φράνκο, με την λογική ότι Όχι έχει κάτι το ιδιαίτερο τουλάχιστον στην καθημερινή χρήση που κάνω εγώ, αλλά ότι δεν σου βγάζει κατι το παράξενο που μπορεί να συμβεί με κάποιον από τους άλλους, έχω δοκιμάσει air kernel ,faux, του Έλληνα, όλοι κάτι κάνανε λάθος με κορύφωση των air που το τηλ σερνόταν. Από πλευράς μπαταρίας πάνω κάτω όλοι το ίδιο, διάφορες αμελητέες κατά την χρήση μου. Όλα τα παραπάνω πάντα με carbon 1.6.

Συμπέρασμα.....Δεν υπάρχει λόγος να μην έχεις στοκ στο τηλ εκτός από πολύ ειδικές περιπτώσεις και σίγουρα δύσκολα κάποιος θα τις εκτιμήσει στην καθημερινότητα του.

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Λοιπόν ......Μετά από μια σχεδόν εβδομάδα που δοκίμασα διάφορους kernel καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μετά τον στοκ ο καλύτερος είναι ότι βγάζει ο Φράνκο, με την λογική ότι Όχι έχει κάτι το ιδιαίτερο τουλάχιστον στην καθημερινή χρήση που κάνω εγώ, αλλά ότι δεν σου βγάζει κατι το παράξενο που μπορεί να συμβεί με κάποιον από τους άλλους, έχω δοκιμάσει air kernel ,faux, του Έλληνα, όλοι κάτι κάνανε λάθος με κορύφωση των air που το τηλ σερνόταν. Από πλευράς μπαταρίας πάνω κάτω όλοι το ίδιο, διάφορες αμελητέες κατά την χρήση μου. Όλα τα παραπάνω πάντα με carbon 1.6.

Συμπέρασμα.....Δεν υπάρχει λόγος να μην έχεις στοκ στο τηλ εκτός από πολύ ειδικές περιπτώσεις και σίγουρα δύσκολα κάποιος θα τις εκτιμήσει στην καθημερινότητα του.

συμφωνω και εγω και να προσθεσω οτι franko κραταω μονο γιατι βλεπω καλυτερα οταν εχει πολυ ηλιο και ειμαι εξω...

Δεν έχετε και πολύ άδικο αλλά για μένα προσωπικά ο Franco πλεον είναι αναντικατάστατος για 3 πραγματα.για την διόρθωση των χρωμάτων,για το volume boost,και για το αρνητικό headphone gain που σχεδόν εξαφανίζει το σπαστικο φύσημα στο ακουστικό.απο κει και πέρα η μπαταρία είναι σίγουρα καλύτερη με Franco.είμαι στο 31% και έχω 4ωρες οθόνη με την δική μου στάνταρ χρήση. Θα ανεβασω ss αύριο.

Για βελτίωση ήχου πρεπει να αγοράσω την εφαρμογή η βελτιώνεται και με τα έτοιμα ζιπ που έχει και έβαλα και εγώ;

Για βελτίωση ήχου πρεπει να αγοράσω την εφαρμογή η βελτιώνεται και με τα έτοιμα ζιπ που έχει και έβαλα και εγώ;

Εφαρμογη ..

Δημήτρης

Έπαιξα σήμερα το πρωί στα public με ένα optimus g. Ήθελα να δω τα χρώματα της οθόνης επειδή όλοι λένε καλά λόγια. Το έβαλα δίπλα στο nexus που έχω φτιάξει τα χρώματα και μου φάνηκε υποδεεστερο. Πιο καθαρό άσπρο το 4αρι και γενικά όλα τα χρώματα πιο καθαρά και έντονα. Στο μάτι μου γενικά φάνηκε καλύτερο. Απο στοκ 4αρι όμως καλύτερο το g.Έπαιξα και λίγο στο μενού, έφαγα και μια επαννεκινηση launcher σε μια επιστροφή με το home. γενικά μου έδωσε τη εντύπωση ότι είναι πιο βαρύ.

Καλημέρα παίδες. Είναι ευκολο σε οποίον έχει paranoid να ανεβάσει τα wallpapers με τα γεωμετρικά σχεδια?ευχαριστώ προκαταβολικά!

Καλημέρα παίδες. Είναι ευκολο σε οποίον έχει paranoid να ανεβάσει τα wallpapers με τα γεωμετρικά σχεδια?ευχαριστώ προκαταβολικά!

https://dl.dropboxusercontent.com/u/14913717/PAndroid.jpeg

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εγώ που εγώ codefire μπορω να τα χρησιμοποιησω???

Νομιζω πως ναι.....

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)