Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιο fix που να δουλεύει για το wifi??? Μετά από όλη την περιπέτεια και ενώ το κινητό είναι πλέον κομπλέ, έχω θέμα με wifi δίκτυα που δεν είχα ποτέ..

Στο σπίτι με baseband .48 και .54 δεν μπορώ να συνδεθώ ανεξάρτητα με την κρυπτογράφηση (δοκίμασα wpa/wpa2, wpa2, wpa, wep και επίσης δοκίμασα και με το δίκτυο εντελώς ανοιχτό). Μέχρι προχτές συνδεόμουν κανονικότατα χωρίς κανένα θέμα

Στη δουλειά πάλι το ίδιο και με τα 2 basebands μόνο που εκεί δεν μπόρεσα να παίξω με την ασφάλεια (wpa2/wpa).

Μόνο σε ένα φίλο που πήγα χτες κατάφερα να συνδεθώ με wpa2 αλλά εκεί δεν είχα συνδεθεί ξανά ποτέ οπότε δεν ξέρω τι έπαιζε πριν.

s21 ultra 256

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Simple as this.. Εσπαγα όλη μέρα το κεφάλι μου και τώρα μου ήρθε. Για οποιον ασχολήθηκε και κοίταξε τον οδηγό, απλά στο αρχείο macddr δεν βάζεις τίποτα και παίρνει τη default Mac address αλλιώς πιθανότατα κάποια routers καταλαβαίνουν την αλλαγή και την εκλαμβάνουν ως spoofing..

Για την ιστορία ο τύπος στον οδηγό λέει σε κάποια φάση να βάλεις μόνος σου μια random Mac address για το WiFi, η οποία αποθηκεύεται και χρησιμοποιείται από την συσκευή by default

s21 ultra 256

Simple as this.. Εσπαγα όλη μέρα το κεφάλι μου και τώρα μου ήρθε. Για οποιον ασχολήθηκε και κοίταξε τον οδηγό, απλά στο αρχείο macddr δεν βάζεις τίποτα και παίρνει τη default Mac address αλλιώς πιθανότατα κάποια routers καταλαβαίνουν την αλλαγή και την εκλαμβάνουν ως spoofing..

Για την ιστορία ο τύπος στον οδηγό λέει σε κάποια φάση να βάλεις μόνος σου μια random Mac address για το WiFi, η οποία αποθηκεύεται και χρησιμοποιείται από την συσκευή by default

Γι αυτό είδες ότι δεν απάντησε κανείς. Είσαι ο πρώτος που το έκανε και μόνο μέσα από τον οδηγό θα βρεις την άκρη. Αν δεν τα συναντήσουμε μπροστά μας πως να σε βοηθήσουμε; Μόνο με προσομοίωση αν έχουμε κάνα τηλ spare ίσως... (απλά δεν παίζει!) Είσαι κομπλέ τώρα όμως οπότε καλά φλασαρισματα!

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Καλησπέρα παιδιά!!!

Θέλω να επαναφέρω πλήρως το τηλέφωνο και απ ότι θυμάμαι με την εφαρμογή του franco είχα κρατήσει backup τον kernel και προσπάθησα να κάνω restore αλλά βλέπω οτι κολλάει πάρα πάρα πολύ το τηλέφωνο...Rom δεν εχω αλλάξει και έχω προβληματιστεί!!!

Καμιά ιδέα??? :wacko:

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Καλησπέρα παιδιά!!!

Θέλω να επαναφέρω πλήρως το τηλέφωνο και απ ότι θυμάμαι με την εφαρμογή του franco είχα κρατήσει backup τον kernel και προσπάθησα να κάνω restore αλλά βλέπω οτι κολλάει πάρα πάρα πολύ το τηλέφωνο...Rom δεν εχω αλλάξει και έχω προβληματιστεί!!!

Καμιά ιδέα??? :wacko:

Γύρνα σε στοκ με toolkit ή από τερματικό.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Παιδιά να ρωτήσω κάτι

Έχω στο κινητό matrix και xylon. Παρατηρώ ότι όσο περνάνε οι μέρες η ραμ όλο και μειώνεται. Δηλαδή, μετά από reboot και όσες εφαρμογές κι αν ανοίξω, αφού τις κλείσω (και τις τερματισω) έχω ελεύθερη ραμ περίπου 1,3-1,4 GB. Μετά από κανα τριημερο όμως έχω περιπου 0,9-1 GB.

Που οφείλεται;

Παιδιά να ρωτήσω κάτι

Έχω στο κινητό matrix και xylon. Παρατηρώ ότι όσο περνάνε οι μέρες η ραμ όλο και μειώνεται. Δηλαδή, μετά από reboot και όσες εφαρμογές κι αν ανοίξω, αφού τις κλείσω (και τις τερματισω) έχω ελεύθερη ραμ περίπου 1,3-1,4 GB. Μετά από κανα τριημερο όμως έχω περιπου 0,9-1 GB.

Που οφείλεται;

Στο οτι δεν κάνεις ποτέ restart. Είναι απολύτως φυσιολογικό.

Γύρνα σε στοκ με toolkit ή από τερματικό.

Ακολούθησα τον οδηγό για επαναφορά χωρίς χρήση υπολογιστή, τα κατάφερα και η αλήθεια είναι οτι δεν κολλάει πλέον, αλλά βλέπω οτι υπάρχει η εφαρμογή superuser, άρα είναι root το κινητό, πως θα κάνω unroot...???

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Ακολούθησα τον οδηγό για επαναφορά χωρίς χρήση υπολογιστή, τα κατάφερα και η αλήθεια είναι οτι δεν κολλάει πλέον, αλλά βλέπω οτι υπάρχει η εφαρμογή superuser, άρα είναι root το κινητό, πως θα κάνω unroot...???

Αν δεν έχει επιλογή ο superuser για unroot ο πιο εύκολος τρόπος είναι να εγκατασταθεί το superSU από το Play store και αφού δώσεις δικαιώματα σε αυτό να αναβαθμίσει τα binaries μετά κάνε uninstall το superuser και μέσα από το SuperSU έχει επιλογή για full unroot.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Παίδες ποιος kernel είναι "της μόδας" τώρα που μιλάμε; Έχω να ασχοληθώ με το κινητό κανένα μήνα+ και έχω ξεμείνει με τον harsh & cyanogenmod rom.

Τι λέτε;

Παίδες ποιος kernel είναι "της μόδας" τώρα που μιλάμε; Έχω να ασχοληθώ με το κινητό κανένα μήνα+ και έχω ξεμείνει με τον harsh & cyanogenmod rom.

Τι λέτε;

Βγήκε η 4.3 έκδοση...

Δημήτρης

οσοι ειναι stock κανουν update κανονικα (τωρα ??) ?

Δεν έχει ερθει ΟΤΑ ακόμα σε ολους...Λογικά μέσα στην εβδομαδα θα την έχουμε..

Δεν έχει ερθει ΟΤΑ ακόμα σε ολους...Λογικά μέσα στην εβδομαδα θα την έχουμε..

ΟΚ ευχαριστω !

Αν δεν γινομαι κουραστικος μπορει να μου υπενθιμιση καποιος τι αλλο χρειαζεται για να παρει την αναβαθμιση εκτος απο stock unrooted ???

Παιδιά μπορεί μας πει κάποιος την διαδικασία flashaρισματος 4.3?

Μια που υπάρχει στο xda είναι ίδια με την stock απλά είναι root?

Περιμένουμε οδηγίες για μας που είμαστε ροοτ..!! Πως την περναμε..περνούμε backup πρωτα??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Περιμένουμε οδηγίες για μας που είμαστε ροοτ..!! Πως την περναμε..περνούμε backup πρωτα??

Εκτός από root τι άλλο έχεις; Πες αναλυτικά, recovery, kernel radio bootloader (lock ή unlock δεν έχει σημασία, μόνο την έκδοση)

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Εκτός από root τι άλλο έχεις; Πες αναλυτικά, recovery, kernel radio bootloader (lock ή unlock δεν έχει σημασία, μόνο την έκδοση)

εχω TW recovery με .54 radio.Ξεκλειδωτο bootloader.Τωρα κατεβαζω factory image θα το βαλω στο toolkit θα το περασω,μετα θα περασω παλι recovery και το root απο chain.Ελπιζω να γινει σωστα :lol:

Δημήτρης

εχω TW recovery με .54 radio.Ξεκλειδωτο bootloader.Τωρα κατεβαζω factory image θα το βαλω στο toolkit θα το περασω,μετα θα περασω παλι recovery και το root απο chain.Ελπιζω να γινει σωστα :lol:

Σωστός, clean install.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Χαίρετε guys, επανήλθα μετά από κάνα μήνα λόγω γάμου και ταξιδιού! Καλά ήταν ωραία περάσαμε και τώρα τα κεφάλια μέσα.Νταξ δεν άντεξα στο ταξίδι, σε κάποια φάση πέρασα και nighty carbon και νέο Franco αλλά ξαναγύρισα σε r134 τρέχοντας.Στο τσακ είμαι να flashαρω την 4.3 αλλά λέω να περιμένω να δοθεί το OTA να γυρίσω stock και μετά να χαρώ επιτέλους και μια ειδοποίηση για "νέα έκδοση λογισμικού"..! Έβγαλε ήδη από ότι είδα και ο Franco έναν kernel για 4.3 με λίγες βελτιώσεις.Καλά Πάμε!

θα μπορουσε καποιος αναλυτικα να μου πει πως περασε την 4.3 , πως εκανε root κλπ ??

edit : ειμαι με bootloader MAKOZ10o , radio .54 , twrp , και paranoid 3.68

Edited by georgekok97

Χαίρετε guys, επανήλθα μετά από κάνα μήνα λόγω γάμου και ταξιδιού! Καλά ήταν ωραία περάσαμε και τώρα τα κεφάλια μέσα.Νταξ δεν άντεξα στο ταξίδι, σε κάποια φάση πέρασα και nighty carbon και νέο Franco αλλά ξαναγύρισα σε r134 τρέχοντας.Στο τσακ είμαι να flashαρω την 4.3 αλλά λέω να περιμένω να δοθεί το OTA να γυρίσω stock και μετά να χαρώ επιτέλους και μια ειδοποίηση για "νέα έκδοση λογισμικού"..! Έβγαλε ήδη από ότι είδα και ο Franco έναν kernel για 4.3 με λίγες βελτιώσεις.Καλά Πάμε!

Χαχαχαχα, καλώς ήρθες και καλό κουράγιο. Η ΟΤΑ ρολάρει ήδη.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

θα μπορουσε καποιος αναλυτικα να μου πει πως περασε την 4.3 , πως εκανε root κλπ ??

edit : ειμαι με bootloader MAKOZ10o , radio .54 , twrp , και paranoid 3.68

ξερει καποιος πως ακριβως θα το κανω ?

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)