Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξέρετε πως μπορώ να απενεργοποιήσω τη προειδοποίηση για τον ήχο;

Εννοείς τη προειδοποίηση όταν αυξάνεις την ένταση έτσι; Μόνο σε κάποιες custom rom υπάρχει ως επιλογή να μην εμφανίζεται. Δε νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος.

Πριν δυο μέρες για πλάκα και για να δω τι δουλειά κανει το toolkit ξερουταρησα το τηλέφωνο. Αυτό που παρατήρησα είναι η βελτίωση του touch του και έχοντας περάσει από όλους τους kernel του Franco. Ειδικά εκείνο το γράμμα π σε land δεν το πατουσα τόσο εύκολα, όχι πια. Μπαταρία μικρή διαφορά, χρώματα εντάξει και κάτω απο ήλιο, απλά το κινητό ζεσταίνεται περισσότερο. Όταν μου έρθει πάλι η επιθυμία να παίξω ή το βαρεθω έτσι πάλι θα αρχίσω τους πειραματισμούς.

Εννοείς γύρισες σε στοκ κερνελ ρομ, γιατι το ρουτ δεν εχει να κανει με καποια λειτουργια εξ αρχης.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Kαινουρια PA 3.65 εδω........http://goo.im/devs/paranoidandroid/roms/mako/pa_mako-3.65-20130706.zip

PAGapps εδω........http://goo.im/devs/paranoidandroid/roms/gapps/pa_gapps-full-4.2-20130702-signed.zip

Ο αγαπημενος μου modded Xperia Launcher (Ναι,τρεχει στο Νexus κανονικα - μη ρωτησετε..) εδω........http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2103403

OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@

Εγώ το είχα κάνει άλλα δεν θυμάμαι αν ήταν απαραίτητο. Κάντο κι αν θες μετα μπορείς να αλλαξεις πάλι baseband.

δεν χρειάζεται να το κάνεις. πρόβλημα δημιουργηθηκε σε όσους είχαν baseband που τελείωνε σε .33

αν έχεις νεότερη έκδοση είσαι οκ

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Εχει κανεις συνδυασμο cm10 με harsh kernel?αν ναι εχει θεματα με τις ρυθμισεις του kernel? τον εχω εδω και κανα μηνα κι ενω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τις μαμα ρυθμισεις του (uv,μπαταρια,σταθεροτητα κλπ), οταν παω να παιξω λιγο με το trickster (λιγο ακομη uv,αλλαγη governor,s2w+s2s ειδικα το τελευται μου εχει σπασει τα νευρα), μετα απο λιγο κολλαει και χρειαζεται restart!δε λεω πολυ καλος kernel και φουλ οικονομικος αλλα να μην παιξεις και λιγο;;; :-P

Εχει κανεις συνδυασμο cm10 με harsh kernel?αν ναι εχει θεματα με τις ρυθμισεις του kernel? τον εχω εδω και κανα μηνα κι ενω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τις μαμα ρυθμισεις του (uv,μπαταρια,σταθεροτητα κλπ), οταν παω να παιξω λιγο με το trickster (λιγο ακομη uv,αλλαγη governor,s2w+s2s ειδικα το τελευται μου εχει σπασει τα νευρα), μετα απο λιγο κολλαει και χρειαζεται restart!δε λεω πολυ καλος kernel και φουλ οικονομικος αλλα να μην παιξεις και λιγο;;; :-P

Λογικα το uv φταιει :eek:

Λογικα το uv φταιει :eek:

αυτο το παρατησα απο την αρχη,δεν εβγαζε ουτε δεκαλεπτο χωρις να κολλησει παρολο που εχω fast chip!το s2w+s2s που μου αρεσει κιολας γιατι κολαει συνεχεια;και ο governor?γιατι να μην δοκιμασω τον interactive πως παει;μολις το αλλαξω μετα απο λιγη χρηση κολλαει το home button και θελει restart! τελικα μονο τον ηχο μπορω να αλλαξω και τα χρωματα :wacko:

αυτο το παρατησα απο την αρχη,δεν εβγαζε ουτε δεκαλεπτο χωρις να κολλησει παρολο που εχω fast chip!το s2w+s2s που μου αρεσει κιολας γιατι κολαει συνεχεια;και ο governor?γιατι να μην δοκιμασω τον interactive πως παει;μολις το αλλαξω μετα απο λιγη χρηση κολλαει το home button και θελει restart! τελικα μονο τον ηχο μπορω να αλλαξω και τα χρωματα :wacko:

Χμμ δεν τα ξερω και πολυ αυτα...δεν εχω ασχοληθει με uv και τετοια..

Εχεις σκαλισει πολυ το trickstermod και καπου σκαλωνει :p

Παιδια έχω το εξης "προβλημα", αντικατέστησα το mms.apk στο /system/app, το εκανα εγκατασταση και πλεον εχω 160 ελληνικους χαρακτηρες στα μηνυματα...!! Οταν το κανω επανεκκινηση το κινητο, εχω 70 ελληνικους χαρακτηρες στο μηνυμα και πρεπει να μπω παλι στο /system/app και να ξανακανω εγκασταση το mms.apk για να μου δωσει και παλι 160...!! Ξερετε πως μπορει να διορθωθει αυτο...?!?! :)

Edit

Λυθηκε το προβλημα...!! :)

Edited by Dimitris_tz

Χμμ δεν τα ξερω και πολυ αυτα...δεν εχω ασχοληθει με uv και τετοια..

Εχεις σκαλισει πολυ το trickstermod και καπου σκαλωνει :p

Απ'οτι βλεπω θα σταματησω να ασχολουμαι τωρα που καλοκαιριασε κιολας και θε περιμενω να ερθει η 4.3 και βλεπουμε!:happy:

Κατά πάσα πιθανότητα το uv στο κολλάει. Πόσο κάνεις; Έχε υπόψη σου πως ο harsh είναι στα - 100, από τη μάνα του.

Αρκετό καιρό τώρα έχω φύγει από pa κι είμαι xenon hd με harsh. Πολύ μου αρέσει.

Ρίχτε της μια ματιά εσείς που είστε άρρωστοι με το φλασάρισμα. Αξίζει :thumbup:

Και εγω μια απο τα ίδια cm μαμα με faux για το soundcontrol αν και προτιμαω trinity και περιμενω 4.3
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Και εγω μια απο τα ίδια cm μαμα με faux για το soundcontrol αν και προτιμαω trinity και περιμενω 4.3

Εγω με cm ειμαι και με τον καινουριο κερνελ ΑΚ που βασιζεται στον faux :)

Η 4.3 νομιζα οτι θα βγει 10 του μηνα αλλα δεν...

Σε διπλανο blog ειδα οτι την τεσταρουν σε ενα S4...οποτε ειμαστε αρκετα κοντα :)

Έβαλα χθες carbon για δοκιμή με Franco τον οποίο είχα και στην προηγούμενη Rom. Αλλά συμβαίνει το εξής περίεργο. Όταν παίρνω ειδοποίηση στο gmail μου από Facebook, χτυπάει με τον ήχο που έχω ορίσει, αλλά ξαναχτυπαει δεύτερη φορά με ένα ήχο που ΔΕΝ έχω ορίσει. Όταν δε παίρνω ειδοποίηση για invite από Facebook, χτυπάει με τον δεύτερο ήχο ασταμάτητα, μέχρι να κατεβάσω την μπάρα ειδοποίησης και να δω το email. Αυτο συμβαίνει μόνο με τα email του Facebook. Έχει συμβεί σε κανέναν; καμία λύση;

Υγ. Μέσα από τις ρυθμίσεις του gmail δεν γίνεται τίποτα. Κάτι πρέπει να παίζει με την Rom, γιατί μέχρι χθες που είχα την cm δεν υπήρχε πρόβλημα

Όλα στοκ. Φυσικά και δεν έχει να κάνει όπως ακριβώς το γράφεις. Λέω,όμως, ότι δοκίμασα όλους τους kernel του Franco και συνήθως ήμουν με pa. Αυτό με το touch μου έκανε τρομερή εντύπωση!!! Βέβαια το δικό μου ήταν άψογο nexus από την αρχή αλλά δε δικαιολογείται κάτι τέτοιο. Υποτίθεται ότι στους xda βελτιώνουν τις λειτουργίες του τηλεφώνου.

Αυτό φίλε μου το είχα παρατηρήσει και με το nexus s που είχα πριν. Το είχα root και το σκάλιζα απο την πρώτη μέρα αγοράς και όταν χρειάστηκε να το επαναφέρω σε εργοστασιακή κατάσταση έπαθα πλάκα!!!

Τι να πω είμαστε άρρωστοι και απλά το ψάχνουμε για να το ψάχνουμε...? :O

Κατά πάσα πιθανότητα το uv στο κολλάει. Πόσο κάνεις; Έχε υπόψη σου πως ο harsh είναι στα - 100, από τη μάνα του.

Αρκετό καιρό τώρα έχω φύγει από pa κι είμαι xenon hd με harsh. Πολύ μου αρέσει.

Ρίχτε της μια ματιά εσείς που είστε άρρωστοι με το φλασάρισμα. Αξίζει :thumbup:

Το uv το παρατησα αφου ειδα οτι μου κολλαει συνεχεια,αλλωστε το -100 ειναι αρκετο νομιζω αλλα το θεμα ειναι οτι δε μπορω να κανω και τιποτα αλλο!εσενα το s2w+s2s σου κολλαει;Ειναι τοσο σταθερη η cm που δε θελω ουτε να την πειραξω!!;) εξαλλου κυριακη(η 4.3 δηλαδη)κοντη γιορτη!:happy:

Το uv το παρατησα αφου ειδα οτι μου κολλαει συνεχεια,αλλωστε το -100 ειναι αρκετο νομιζω αλλα το θεμα ειναι οτι δε μπορω να κανω και τιποτα αλλο!εσενα το s2w+s2s σου κολλαει;Ειναι τοσο σταθερη η cm που δε θελω ουτε να την πειραξω!!;) εξαλλου κυριακη(η 4.3 δηλαδη)κοντη γιορτη!:happy:

Που διαβασες για την Κυριακή;

Δημήτρης

Που διαβασες για την Κυριακή;

Οχι οχι δεν εννοουσα οτι την περιμενουμε την κυριακη, απλως την παροιμια ανεφερα!ελπιζω να μην δημιουργησα καμια ειδηση ε;;;:p

Στις 10 ακουγεται...αν κανουμε ετσι για ενα Minor φαντασου το φθινόπωρο τη θα γινει που θα ερθει η 5
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Οχι οχι δεν εννοουσα οτι την περιμενουμε την κυριακη, απλως την παροιμια ανεφερα!ελπιζω να μην δημιουργησα καμια ειδηση ε;;;:p

:lol:

Στις 10 ακουγεται...αν κανουμε ετσι για ενα Minor φαντασου το φθινόπωρο τη θα γινει που θα ερθει η 5

Nαι απο 10 σε 10 παμε.Δηλ θα δωσουν 4.3 Ιουλιο λεμε παραδειγμα κ μετα απο 3 μηνες να δωσουν το 5αρι?Και γιατι να μην δωσουν απευθειας το 5 το φθινοπωρο?(ρητορικη ερωτηση)Και μεχρι τοτε να μιλαμε, να μιλαμε και να φλασαρουμε :p

Δημήτρης

Ρε παιδιά πόσο smooth είναι ο faux; Έχω πάθει πλάκα! Παλευα ποσο καιρό με Franco και trinity. Είδα το φως μου! Ελπίζω να είναι καλός και στην μπαταρία.

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)