hgemwn Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Τα νεξους στέλνουν έως 70 χαρακτήρες ελληνικούς.αν γράψειςgreeklish θα δεις ότι είναι κανονικά.οπότε ή θα γράψεις greeklish,που εμένα μου την δίνει ή θα κατεβάσεις το handset sms ή το go sms για υποστήριξη 160 ελληνικών χαρακτήρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Τα νεξους στέλνουν έως 70 χαρακτήρες ελληνικούς.αν γράψειςgreeklish θα δεις ότι είναι κανονικά.οπότε ή θα γράψεις greeklish,που εμένα μου την δίνει ή θα κατεβάσεις το handset sms ή το go sms για υποστήριξη 160 ελληνικών χαρακτήρων.αυτο για στοκ.σε ρομ θα πάς όστις ρυθμίσεις μηνυμάτων και μετά strict Unicode θα το τσεκάρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Ζητώ συγγνώμη από τους moderator για το διπλο postq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Ζητώ συγγνώμη από τους moderator για το διπλο postq Τριπλο! :Ρ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Τριπλο! :Ρ Σωστός....χεχεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Απο τον dev του ΑΚ κερνελ ειδα τις 2 ρομς που προτεινει, την axiom και την kickflip. Ειχα την axiom περιπου μια βδομαδα με ακ κερνελ...πολυ γρηγορο και σμουθ το κινητο και πολυ καλη μπαταρια,απο αυτα που ειδα εγω τουλαχιστον. Σημερα ειδα στην υπογραφη του οτι εγραφε kickflip and ak kernel,best combination ever...ενα ρευμα με διαπερασε και την κατεβασα και την εβαλα μαζι με τον σταθερο ακ κερνελ...πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι δεν εχω δει πιο γρηγορο το κινητο....μςγαλυτερο σκορ στο quadrant...περιπου ιδιο στο antutu....πιο σμουθ η εφαρμογη του facebook, που κατε με ειναι ισως η πιο απαιτητικη εφαρμογη:eek: Πιστευω οτι αξιζει να δοκιμασετε τον συνδιασμο, αν οχι μονο την ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Και εγώ είχα βάλει την axiom με ak kernel και το κινητό πήγαινε φωτιά.Από μπαταρία θέλω εντυπώσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Απο τον dev του ΑΚ κερνελ ειδα τις 2 ρομς που προτεινει, την axiom και την kickflip. Ειχα την axiom περιπου μια βδομαδα με ακ κερνελ...πολυ γρηγορο και σμουθ το κινητο και πολυ καλη μπαταρια,απο αυτα που ειδα εγω τουλαχιστον. Σημερα ειδα στην υπογραφη του οτι εγραφε kickflip and ak kernel,best combination ever...ενα ρευμα με διαπερασε και την κατεβασα και την εβαλα μαζι με τον σταθερο ακ κερνελ...πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι δεν εχω δει πιο γρηγορο το κινητο....μςγαλυτερο σκορ στο quadrant...περιπου ιδιο στο antutu....πιο σμουθ η εφαρμογη του facebook, που κατε με ειναι ισως η πιο απαιτητικη εφαρμογη:eek: Πιστευω οτι αξιζει να δοκιμασετε τον συνδιασμο, αν οχι μονο την ρομ... Και ενω εχω πει οτι θα κατασταλαξω σε aokp με trinity βλεπω το ποστ σου...τη θελω και μπαινω!!!θα δοκιμασω και θα σας πω και εγω εντυπωσεις! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Τζάμπα είναι....μπαταρία θέλω να δω...Εγώ τώρα έβαλα faux με τα recommends για μπαταρία του faux....πάντως από γρηγοράδα και για στοκ ΠΆΝΤΑ ρομ πάει κομμάτια....το faux sound ρε παιδιά τί κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Τζάμπα είναι....μπαταρία θέλω να δω...Εγώ τώρα έβαλα faux με τα recommends για μπαταρία του faux....πάντως από γρηγοράδα και για στοκ ΠΆΝΤΑ ρομ πάει κομμάτια....το faux sound ρε παιδιά τί κάνει; Faux που χα βαλει εγω, δεν μαρεσε καθολου... Το sound του ειναι για ρυθμισεις επιπλεον ηχου...αλλα απο τι βλεπω οτι το βαζουν στους κερνελ τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Με στοκ ρομ είχες βάλει;διαφορά δεν είδα στον ήχο....το Google music μπορούμε να το βάλουμε και εδώ στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Με στοκ ρομ είχες βάλει;διαφορά δεν είδα στον ήχο....το Google music μπορούμε να το βάλουμε και εδώ στην Ελλάδα; Με στοκ οχι.. Το music τι ειναι ακριβως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Κ γω με faux κερνελ δεν μου άρεσε καθόλου.καρμπον Ρομ έχω.μετα το τριήμερο θα δοκιμασω την Ρομ με τον ακ κερνελ που λέτε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Με στοκ οχι.. Το music τι ειναι ακριβως?? Αυτο που παρουσίασαν στο I/o κάτι σαν spotify... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Faux και trinity για μενα τοπ..εβαλα AK με AXI0M αρχησε κατι κολληματα..αλλα και παλι δεν μ'αρεσει κερνελ χωρις app..πως θα το ρυθμισω βρε γκαρνταση με script?τεσπα το faux sound τα σπαει boostarei τον ηχο και ακουγεται ποιο δυνατα...κατι σαν το volume+ για οσους το δουλευαν πριν την 4.1.x Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Faux και trinity για μενα τοπ..εβαλα AK με AXI0M αρχησε κατι κολληματα..αλλα και παλι δεν μ'αρεσει κερνελ χωρις app..πως θα το ρυθμισω βρε γκαρνταση με script?τεσπα το faux sound τα σπαει boostarei τον ηχο και ακουγεται ποιο δυνατα...κατι σαν το volume+ για οσους το δουλευαν πριν την 4.1.x Matrix και ακ οι καλυτεροι για μενα... Βαλε kickflip με ακ....το trickster mod συνεργαζεται με τον ακ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Matrix και ακ οι καλυτεροι για μενα... Βαλε kickflip με ακ....το trickster mod συνεργαζεται με τον ακ Ειδα η kickflip ειναι στοκ με διαφορα καλουδια...δν ειμαι πολυ φαν...την εφαγα στη μαπα την στοκ για πολλους μηνες!!Matrix fun fun δεν εχω βαλει ποτε να δω τη παιζει!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Εγώ περιμένω από μπαταρία να μας πουν τα παιδιά....Εγώ πάντως μένω με στοκ και αλλάζω κερνελ μόνο....Έχω βάλει matrix,motley και harsh....Προς το παρόν motley καλύτερος χωρίς lagsκαι πολύ smooth....έβαλα τον faux τώρα και βλέπω....Από τον εμένα προσωπικά δεν ΜΟΥ λείπει τίποτα γιατι εφαρμογές που ήθελα τις είχα αγοράσει.το haloκαι τοpie δεν μου αρέσουν οπότε μια χαρά είναι και η στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Εγώ περιμένω από μπαταρία να μας πουν τα παιδιά....Εγώ πάντως μένω με στοκ και αλλάζω κερνελ μόνο....Έχω βάλει matrix,motley και harsh....Προς το παρόν motley καλύτερος χωρίς lagsκαι πολύ smooth....έβαλα τον faux τώρα και βλέπω....Από τον εμένα προσωπικά δεν ΜΟΥ λείπει τίποτα γιατι εφαρμογές που ήθελα τις είχα αγοράσει.το haloκαι τοpie δεν μου αρέσουν οπότε μια χαρά είναι και η στοκ Εγώ έβαλα παλι Μάτριξ.πολύ καλός.κ θέλω να δοκιμασω κ τον νεο Φράνκο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Εγώ έβαλα παλι Μάτριξ.πολύ καλός.κ θέλω να δοκιμασω κ τον νεο Φράνκο Με trickster παιζει αυτος?? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Τα νεξους στέλνουν έως 70 χαρακτήρες ελληνικούς.αν γράψειςgreeklish θα δεις ότι είναι κανονικά.οπότε ή θα γράψεις greeklish,που εμένα μου την δίνει ή θα κατεβάσεις το handset sms ή το go sms για υποστήριξη 160 ελληνικών χαρακτήρων Μπορει απλα να αντικαταστησει το mms.apk που πειραζει το Unicode. Κανενα app η αλλο πληκτρολογιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Με trickster παιζει αυτος?? Ναι αλλά δεν έχω πειράξει τπτ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Απο τον dev του ΑΚ κερνελ ειδα τις 2 ρομς που προτεινει, την axiom και την kickflip. Ειχα την axiom περιπου μια βδομαδα με ακ κερνελ...πολυ γρηγορο και σμουθ το κινητο και πολυ καλη μπαταρια,απο αυτα που ειδα εγω τουλαχιστον. Σημερα ειδα στην υπογραφη του οτι εγραφε kickflip and ak kernel,best combination ever...ενα ρευμα με διαπερασε και την κατεβασα και την εβαλα μαζι με τον σταθερο ακ κερνελ...πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι δεν εχω δει πιο γρηγορο το κινητο....μςγαλυτερο σκορ στο quadrant...περιπου ιδιο στο antutu....πιο σμουθ η εφαρμογη του facebook, που κατε με ειναι ισως η πιο απαιτητικη εφαρμογη:eek: Πιστευω οτι αξιζει να δοκιμασετε τον συνδιασμο, αν οχι μονο την ρομ... Έχεις κάποιο link? Με μια γρήγορη αναζήτηση δεν τις βρήκα... Ρε παιδιά δεν μπορω να κατεβασω καμμία rom ουτε gapps από goo.im και οι περισσότεροι εκεί τις έχουν. Αυτό το επαθα μόνο εγώ ή συμβαίνει και σε άλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Έχεις κάποιο link? Με μια γρήγορη αναζήτηση δεν τις βρήκα... Ρε παιδιά δεν μπορω να κατεβασω καμμία rom ουτε gapps από goo.im και οι περισσότεροι εκεί τις έχουν. Αυτό το επαθα μόνο εγώ ή συμβαίνει και σε άλλους? Αστο το goo.im Στην σελιδα της καθε ρομ,εχει και λινκς Εδω η kickflip: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2314490 Εδω η axiom: http://droid-hive.com/index.php?/topic/1989-rom-%E2%98%85-a-x-i-0-m-%E2%98%85-aosp-%E2%98%85-supported-devices-%E2%98%85-may-31-2013-%E2%98%85/#entry49974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Πέρασα τον τελευταίο faux 016 αλλά στην κατάσταση τηλεφώνου γράφει έκδοση kernel 3.4.0. Αυτό νομίζω έγραφε και στην προηγούμενη έκδοση, μήπως κάνω λάθος; Κατέβασα τον καινούργιο kernel και μετά την εγκατάσταση έκανα wipe cache και dalvik cache. Με την εφαρμογή του, fauxclock, δεν βρήκα πως να πάρω backup τον προηγούμενο kernel ή πως να φτιάξω profile. Πως γίνεται; Και στις τρεις εκδόσεις ενσωματώνει τις βελτιώσεις του ήχου; Για GPU governor επέλεξα simple και άφησα τις υπόλοιπες ρυθμίσεις όπως ήταν, προτείνει εκεί κάποιες αλλαγές; Edited June 23, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts