alexclone Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Σε harsh πως μπορούμε να περάσουμε προφίλ χρωμάτων (κάτι ανάλογο με την εφαρμογή του Franko); Βαλε trickster mod, faux123....ολα αυτα παιζουν με τον harsh και εχουν ρυθμισεις για χρωματα. Εγω εχω βαλει το faux123 το προγραμματακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Σε harsh πως μπορούμε να περάσουμε προφίλ χρωμάτων (κάτι ανάλογο με την εφαρμογή του Franko); Και του Φράνκο κανει για τα χρώματα εαν την εχεις Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 πολυ ενδιαφερουσες οι τελευταιες 3 σελιδες.δεν εχω καποιο προβλημα με τον τελευταιο φρανκο,αλλα θα ηθελα να κανω μια τελευταια αποπειρα και να δοκιμασω του harsh.. τιπ,σε μενα ποτε δε λειτουργησε ο ρισετ κερνελ.ισως πιανει μονο σε παντελως στοκ ρομ.εγω εχω μεν στοκ,αλλα deoxeded.οποτε dirty flash και ετοιμος. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Βελτιωθηκε το wifi πλεον με το harsh σε σχεση με το sema. Πιανει ακετα μακρια απο εκει που το θελω οταν δουλεύω. Συγκεκριμενα πιανει μεχρι την παραλια κατω.... Ναι αντι να λιαζομαι καθομαι και γραφω για τον kernel.. αλλα το δοκιμασα τωρα και το ευχαριστηθηκα. Ψακουδια Χαλκιδικης. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Ωραία παραλία έχετε Ryder!κ γω τώρα πάω για μπάνιο στο Ρίο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Ωραία τα ψακουδια! Δε μπορώ να τρέξω την εντολή στο τερμιναλ.. Περίεργα πράγματα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Ωραία τα ψακουδια! Δε μπορώ να τρέξω την εντολή στο τερμιναλ.. Περίεργα πράγματα.. μία από τα ίδια και εγώ :rolleyes: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 μία από τα ίδια και εγώ :rolleyes: Πριν την εντολή γράφετε "su" και enter παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 (edited) Πριν την εντολή γράφετε "su" και enter παιδιά; λάθος εφαρμογή είχα κατεβασει...... fast και το δικό μου Edited June 14, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Όλες οι λέξεις με κενό; εμένα έτσι μου βγήκε Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 (edited) εδιτ 10 χαρακτηρες Edited June 14, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 (edited) Λοιπόν.. Πρώτη μέρα με harsh .. πολύ φιλικός στην μπαταρία δεν θα πω ποσοστά τώρα γιατί η χρήση κάθε χρήστη είναι διαφορετική.. Σε σύγκριση με Franco όμως που είχα πριν (154) είναι καλύτερος σε ποσοστό περιπου 5%.. ίσως όταν κάτσει καλύτερα να ανέβει και άλλο η διαφορά.. Αποφάσισα να μείνω harsh έτσι και αλλιώς γιατί είναι πολύ πιο smooth και δεν έχω πια data drops που είχα πριν άσε που τον κόβω και πιο γρήγορο.. Να ναι καλά ο φίλος που τον συνεστισε (noisex)! Επίσης θεωρώ ότι ο Franco είναι ένας από τους καλύτερους dev για το κινητό μας και σίγουρα έχει πολλά να δώσει ακόμα γιατί ψάχνεται συνεχώς εξού και οι πολλές σχεδόν καθημερινές εκδόσεις του.. Απλά επειδή δεν έχω και πολύ χρόνο να ασχοληθω άλλο νομίζω ότι βρήκα το λιμάνι μου στον harsh.. Edited June 14, 2013 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Κοιτάξτε ρε παιδιά το λευκο πως φαίνεται στο fb.. Μου το κάνει στην συνομιλία και σε ενα άλλο παιχνίδι. Για δείτε και εσείς η είναι μονο σε εμένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 και γω λαθος λεξεις εγραφα,fast τι κερδιζω? :p Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Και του Φράνκο κανει για τα χρώματα εαν την εχεις Νοπ, του φρανκο δε σ αφηνει να ρυθμισεις γαμα κοντραστ κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Νοπ, του φρανκο δε σ αφηνει να ρυθμισεις γαμα κοντραστ κτλ Koιτα εγω ειχα αποθηκευμενο προφιλ κ το επανεφερα.Μου φαινεται το ιδιο στα ματια μου.Λες μηπως αν φορτωσεις ηδη αποθηκευμενο να ειναι κομπλε?Ενω αν δεν εχεις και θες να ρυθμισεις να μην μπορεις?Δεν το ξερω γιαυτο ρωταω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Εγώ πάντως που δοκίμασα ένα από αυτά που υποτίθεται οτι έχει αποθηκευμένα η εφαρμογή(Franco profile) δεν το πήρε.. Τώρα αν έχεις βάλει δικό σου δεν ξέρω αν το παίρνει Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Εγώ πάντως που δοκίμασα ένα από αυτά που υποτίθεται οτι έχει αποθηκευμένα η εφαρμογή(Franco profile) δεν το πήρε.. Τώρα αν έχεις βάλει δικό σου δεν ξέρω αν το παίρνει Ναι για δικο μου εννουσα,οχι της εφαρμογης.Εχω τα χρωματα του S4.Μαλιστα αυτα που ειχε το trickster δεν μου αρεσαν και δοκιμασα επαναφορα απο αποθηκευμενο και το πηρε. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Ναι για δικο μου εννουσα,οχι της εφαρμογης.Εχω τα χρωματα του S4.Μαλιστα αυτα που ειχε το trickster δεν μου αρεσαν και δοκιμασα επαναφορα απο αποθηκευμενο και το πηρε. Ούτε δικό μου παίρνει ούτε preset,δεν είναι συμβατός με την εφαρμογη. Τώρα παλεύω με την εφαρμογή faux display που δουλευει αλλά έχει εντελώς διαφορετικές ρυθμίσεις για τα χρώματα από τον franco.Δεν έχω βρει πουθενά έτοιμα προφιλς να δοκιμάσω,κι εγώ του obsanity εψαχνα (amoled colours). Αν βρει κανεις κατι ενημερωστε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Τελικα μετα απο απειρες δοκιμες rom και Kernel κατελειξα..faux και XenonHD...τελος! :Ρ Faux τρομερος κερνελ...ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ update..πολυ καλο το προγραμα του..το eco mode (Δουλευουν μονο 2 κερνελ) απλα τα σπαει δεν πεφτει η μπαταρια με τπτ..και μεγαλο συν το soundboost του που αρνητε πεισματικα ο franco να το βαλει... Τωρα XenonHD...μεγαλο συν για οσους ειδικα ερχοντε απο ποιο low κινητο οτι στα Settings εχει Build.prop tweaks..δεν εχει ναι μεν hybrid της PA αλλα κλαιν..πολυ καλη μπαταρια πολυ smooth ρομ γενικα!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Τελικα μετα απο απειρες δοκιμες rom και Kernel κατελειξα..faux και XenonHD...τελος! :Ρ Faux τρομερος κερνελ...ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ update..πολυ καλο το προγραμα του..το eco mode (Δουλευουν μονο 2 κερνελ) απλα τα σπαει δεν πεφτει η μπαταρια με τπτ..και μεγαλο συν το soundboost του που αρνητε πεισματικα ο franco να το βαλει... Τωρα XenonHD...μεγαλο συν για οσους ειδικα ερχοντε απο ποιο low κινητο οτι στα Settings εχει Build.prop tweaks..δεν εχει ναι μεν hybrid της PA αλλα κλαιν..πολυ καλη μπαταρια πολυ smooth ρομ γενικα!! Βγηκε και καινουρια εκδοση xenon... Την φλασαρα το μεσημερι και εβαλα παλι harsh kernel...για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Ούτε δικό μου παίρνει ούτε preset,δεν είναι συμβατός με την εφαρμογη. Τώρα παλεύω με την εφαρμογή faux display που δουλευει αλλά έχει εντελώς διαφορετικές ρυθμίσεις για τα χρώματα από τον franco.Δεν έχω βρει πουθενά έτοιμα προφιλς να δοκιμάσω,κι εγώ του obsanity εψαχνα (amoled colours). Αν βρει κανεις κατι ενημερωστε.. Εδώ είσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Εδώ είσαι... Ευχαριστώ πολύ αλλά η έκδοση 1.0.10 που εχω εγκαταστήσει έχει άλλες 10 ρυθμίσεις :s Θα αφήσω τα υπόλοιπα ως έχουν μπας και.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Ευχαριστώ πολύ αλλά η έκδοση 1.0.10 που εχω εγκαταστήσει έχει άλλες 10 ρυθμίσεις :s Θα αφήσω τα υπόλοιπα ως έχουν μπας και.. Εγκατέστησε το http://timos.me/tm/ και ρυθμισε τα χρώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Τελικα μετα απο απειρες δοκιμες rom και Kernel κατελειξα..faux και XenonHD...τελος! :Ρ Faux τρομερος κερνελ...ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ update..πολυ καλο το προγραμα του..το eco mode (Δουλευουν μονο 2 κερνελ) απλα τα σπαει δεν πεφτει η μπαταρια με τπτ..και μεγαλο συν το soundboost του που αρνητε πεισματικα ο franco να το βαλει... Τωρα XenonHD...μεγαλο συν για οσους ειδικα ερχοντε απο ποιο low κινητο οτι στα Settings εχει Build.prop tweaks..δεν εχει ναι μεν hybrid της PA αλλα κλαιν..πολυ καλη μπαταρια πολυ smooth ρομ γενικα!! Faux? Ποιος kernel είναι αυτός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts