Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

ο 41 είναι test ακόμα , σωστά ?

Ναι,ο γερμανός λέει οτι αμα δεν βγει το factory img δεν μπορεί να δουλέψει και να βγάλει stable release..αλλά σε εμένα φαίνεται πολύ σταθερός..

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι,ο γερμανός λέει οτι αμα δεν βγει το factory img δεν μπορεί να δουλέψει και να βγάλει stable release..αλλά σε εμένα φαίνεται πολύ σταθερός..

Kάτσε γιατί μπερδεύτηκα......ο 41 αφορά και την 4.4 ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kάτσε γιατί μπερδεύτηκα......ο 41 αφορά και την 4.4 ?

Τον 41 φοραω σε slim kat..τώρα αμα δουλεύει και σε 4.3 δεν ξέρω..

Edit..δες και εδώ http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2495373

Επίσης όσοι θέλουν G.E.L ας ρίξουν μια ματια εδώ http:// http://www.androidpolice.com/2013/11/13/massive-google-search-3-1-8-update-rolling-out-brings-google-experience-launcher-new-cards-completely-fixes-gel-on-tablets-and-more-apk-download/

Sorry,κάποιος ας το ενώσει με το προηγούμενο..

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

http://d-h.st/users/hellsgod/?fld_id=26855#files

Κατέβασε το hells-Core_b41-JSS-t4_4.3_anykernel..

Κάπου είχα διαβάσει οτι χρειαζεται και το dePRIMAtor.zip αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβως κανει..Εγώ έχω φλασαρει αυτά τα δυο σε slimkat και είναι όλα κομπλε..

Edit: I prepared file called dePRIMAtor.zip (goo.im/devs/kecinzer/aokpk/mako) for those who want to flash another kernel without new PRIMA drivers. You need to pick non-CAF JWR kernel. Before flash it, just flash dePRIMAtor.zip (you need flash this everytime you update ROM, but you don't need to flash it between kernels)

Απο οτι βλέπω βγήκε t8 και εγώ έχω t4 δεν ξέρω διάφορες..θα ψαξω λίγο στο τοπικ του xda..

Εγώ έχω τον hells-Core_b41-JSS-t7 και στο κινητό έχω ~4.5 ώρες SOT, με την μπαταρία να φτάνει στο 14% στις 18 ώρες χωρίς φόρτιση.

Το dePRIMAtor.zip το βάζουμε, γιατί εγκαθιστώντας οποιονδήποτε JSS kernel, δεν λειτουργεί το Wi-Fi. ;)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ενημέρωση : όσοι εγκαταστήσετε την ΟΤΑ χειροκίνητα με το ζιπ που θα βγει μέσω custom recovery φροντίστε να έχετε την τελευταία cwm ή twrp που υποστηρίζουν το SElinux για να μην έχετε πρόβλημα. Με cwm στο Nexus 10 μου πέρασε με το root και χωρίς πρόβλημα. Είχα όμως παλαιότερη twrp (2.6.3.0) στην αρχή και απέτυχε.

Θύμισέ μου λίγο. Την τελευταία φορά που έκανα update το CWM το είχα βρει σε .zip. Τώρα το βρίσκω μόνο σε .img (recovery-clockwork-touch-6.0.4.3-mako.img), οπότε τα βήματα είναι:

1) Reboot στον Bootloader

2) συνδέω το κινητό στο pc

3) ανοίγω CMD και πληκτρολογώ: fastboot flash recovery recovery-clockwork-touch-6.0.4.3-mako.img

Θύμισέ μου λίγο. Την τελευταία φορά που έκανα update το CWM το είχα βρει σε .zip. Τώρα το βρίσκω μόνο σε .img (recovery-clockwork-touch-6.0.4.3-mako.img), οπότε τα βήματα είναι:

1) Reboot στον Bootloader

2) συνδέω το κινητό στο pc

3) ανοίγω CMD και πληκτρολογώ: fastboot flash recovery recovery-clockwork-touch-6.0.4.3-mako.img

Σωστός, αλλά αν είσαι root με το flashify φλασαρεις το img κατευθείαν.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Σωστός, αλλά αν είσαι root με το flashify φλασαρεις το img κατευθείαν.

Δεν την ήξερα την εφαρμογή. Ενδιαφέρουσα, αν και οι εντολές δεν τίποτα το δύσκολο ή χρονοβόρο.

Σ' ευχαριστώ.

Δεν την ήξερα την εφαρμογή. Ενδιαφέρουσα, αν και οι εντολές δεν τίποτα το δύσκολο ή χρονοβόρο.

Σ' ευχαριστώ.

Εννοείται αλλά έχουν ένα και μοναδικό μειονέκτημα. Θέλουν υπολογιστή. Οπότε για απλές δουλειές σαν αυτή, βολεύει το flashify.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Καλημερα σε ολους!Καλα νεα σημερα!(χρειαζομαστε και τετοια!)

Και επισημα,android 4.4,KRT160 ΓΙΑ Nexus 4,στο developers.google.com

Καλημερα σε ολους!Καλα νεα σημερα!(χρειαζομαστε και τετοια!)

Και επισημα,android 4.4,KRT160 ΓΙΑ Nexus 4,στο developers.google.com

Έχουν ανέβει απο εχθες!!

Άρα, μπορούμε να περάσουμε με τον πλέον επίσημο τρόπο στην 4.4 αν δεν θέλουμε να περιμένουμε το OTA;

Επίσης, το τρέχον config με 4.3 PA /hells/TWRP 2.6.2.0 θέλει ειδική διαδικασία "εκκαθάρισης" ή θα τα "σκουπίσει" όλα το factory image με το που μπει;

Και μια τελευταία, μπορούμε άφοβα να χρησιμοποιήσουμε οποιδήποτε toolkit για το πέρασμα;

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Άρα, μπορούμε να περάσουμε με τον πλέον επίσημο τρόπο στην 4.4 αν δεν θέλουμε να περιμένουμε το OTA;

Έτσι ακριβώς.

Επίσης, το τρέχον config με 4.3 PA /hells/TWRP 2.6.2.0 θέλει ειδική διαδικασία "εκκαθάρισης" ή θα τα "σκουπίσει" όλα το factory image με το που μπει;

Θα τα "σκουπίσει".

Και μια τελευταία, μπορούμε άφοβα να χρησιμοποιήσουμε οποιδήποτε toolkit για το πέρασμα;

Τα toolkits δεν έχουν κάνει update για να το υποστηρίξουν. Τουλάχιστον μέχρι χθες βράδυ. Όπως είπες κι εσύ ο επίσημος τρόπος δεν είναι τα toolkits αλλά μέσω adb fastboot και cmd.

Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικό οδηγό που έχουν γράψει τα παιδιά, που σε καθοδηγεί βήμα-βήμα.

Τα toolkits δεν έχουν κάνει update για να το υποστηρίξουν. Τουλάχιστον μέχρι χθες βράδυ. Όπως είπες κι εσύ ο επίσημος τρόπος δεν είναι τα toolkits αλλά μέσω adb fastboot και cmd.

Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικό οδηγό που έχουν γράψει τα παιδιά, που σε καθοδηγεί βήμα-βήμα.

Μια χαρά γίνεται και με τα toolkit.Δεν χρειάζονται update για να κατεβάσουν και να flashαρουν ένα factory image.

Εγώ χθες που δοκίμασα, από περιέργεια, του wug δεν μου το φλάσαρε. Έφτασε μέχρι το σημείο που του έβαλα εγώ το md5 και μετά αρνήθηκε.

Εγώ χθες που δοκίμασα, από περιέργεια, του wug δεν μου το φλάσαρε. Έφτασε μέχρι το σημείο που του έβαλα εγώ το md5 και μετά αρνήθηκε.

Μια χαρά γίνεται αρκεί να βάλεις το IMG στον σωστο φάκελο.μετα επιλεγεις να φλασαρεις το 4.3 που στην ουσία στο φάκελο έχει το νεο λογισμικό.Φυσικά δεν επιλεγεις να κατεβάσει αυτόματα κάτι.υπάρχει Οδηγός ,συνδύασε κάποια πραγματα και βουαλα

Δημήτρης

Κοίτα.. νομίζω ότι τα είχα βάλει στον σωστό φάκελο. Δεν επέλεξα να φλασάρει το 4.3, γιατί είχα μέσα κι αυτό το image, αλλά το άλλο που έλεγε, για image που έχεις κατεβάσει. Όπως είπα και πριν μετά το hash check έγραψε ότι δεν μπορεί να φλασάρει.

Όπως και να χει το πέρασα με fastboot και καθάρισα.

Κοίτα με του wug δε ξέρω τι ακριβώς παίζει.πάντως με του mskip που χρησιμοποιώ μια χαρά έγινε.Σε αυτό όμως σου λέει μέσα στον φάκελο put factory image here να έχεις ΕΝΑ Αρχείο μόνο γιατί το κάνει extract μόνο του και προφανώς αν έχεις μέσα δύο files να μπερδεύονται.θα κρατήσω λίγες μέρες dalvik και μετά περνάω σε art να δω διαφορές.

Ναι με αυτόν τον τρόπο που αναφέρει ο firekostas σκεφτόμουν να το κάνω, δηλαδή μέσω της επιλογής για "χειροκίνητο" φλασάρισμα από το toolkit του mskip. Προφανώς να υποστηρίζεται επίσημα η 4.4 από τη free έκδοση ούτε καν που το διανοούμαι (και την 4.3 ακόμα την είχα περάσει επιλέγοντας 4.2.2 και έχοντας βάλει μετά το 4.3 image).

Για να δούμε, έχω λίγο χρόνο για χάσιμο αυτό το Σ/Κ!

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

ορμάτε ανυπόμονα παληκάρια :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2527295

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ορμάτε ανυπόμονα παληκάρια :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2527295

Θεωρώ πως αυτή είναι καλύτερη

http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2507021

Τι εννοούμε "καλύτερη" ; Όπως το βλέπω εγώ, το stock image μου φαίνεται πιο ασφαλής επιλογή από custom-ιές με port κτλ.

Τι εννοούμε "καλύτερη" ; Όπως το βλέπω εγώ, το stock image μου φαίνεται πιο ασφαλής επιλογή από custom-ιές με port κτλ.

stock ειναι με

- Fully merged with MAKO factory image KTR160 & binaries

- Transparent status bars and lockscreen bar

- Works with old an new baseband.

- GEL launcher & original wallapers

Edited by sinepofli

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)