blade_ Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 περασα σε cm να τη δω και αυτη,μου φαινεται η πιο smooth απ ολες.το μονο που με χαλαει ειναι οτι δε μπορω να παιξω με το dpi και να μειωσω το υψος των nav κουμπιων Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Όποιος δεν έχει δοκιμάσει carbon δεν ξέρει τι σημαίνει smooth Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Όποιος δεν έχει δοκιμάσει carbon δεν ξέρει τι σημαίνει smooth Είμαι με στοκ Ρομ κ Φράνκο κ είναι αρκέτα smooth!βέβαια στην καρμπον μου άρεσαν ολά τα καλουδια της!άτιμη 4.4 σε περιμένουμε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 μπορω να καρφωσω πανω απο την 4.3 με full wipe την CM 10.1.3 , μηπως επειδη παω πισω σε 4.2.2 να πρεπει να φλασαρω πρωτα την μανισια 4.2.2. και μετα την 10.1.3? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Όποιος δεν έχει δοκιμάσει carbon δεν ξέρει τι σημαίνει smooth Σιγά . Cm based είναι Έχεις επιλογή για αυτό που λέω? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Φυσικά, τα μικραίνεις, τα κάνεις διάφανα, τα αλλάζεις, τα πάντα όλα Φυσικά, τα μικραίνεις, τα κάνεις διάφανα, τα αλλάζεις, τα πάντα όλα Έτσι για να σκάσεις από την ζουλια σου :-) Edited November 14, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 http://www.greeceandroid.gr/dev/1041-cyanogenmod-installer Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Έτσι για να σκάσεις από την ζουλια σου :-) αφου κανεις quote τον εαυτο σου...καλα εισαι!! με dpi παιζεις? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 αφου κανεις quote τον εαυτο σου...καλα εισαι!! με dpi παιζεις? σταμάτα ρε.....πόσταρα από το κινητό :) όχι, έχει ξεχωριστό μενού για την ρυθμιση αυτή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 ναι αλλα γινεται?γιατι η cm...πολυ στοκ φαινεται! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 ναι αλλα γινεται?γιατι η cm...πολυ στοκ φαινεται! τι εννοείς γίνεται ? με dpi ? δεν ξέρω. Mέσα όμως από το μενού γίνεται διάφανη η μπάρα ποσοστιαια, καθώς και μικραίνουν, μεγαλώνουν, γίνονται διάφανα τα nav. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 παιδια καλησπερα εχω περασει την cm-10.2-20131103-crDroid-build28-mako και εχω θεμα με της φωτογραφιες . οταν τραβαω χωρις φλας ειναι ολα καλα μολις βαλω φλας τραβαει μαυρο!!!!! αν ξερει καποιος κατι ας μου πει. ευχαριστω πολυ Το εχω κι εγω με cm,η μονο λυση που εχω βρει ειναι να μην πατας κατευθειαν το μπλε κουμπι για φωτογραφια αλλα να πατας πρωτα στην οθονη,να κανει focus και μετα το μπλε κουμπι! Αν καποιος ξερει κατι καλυτερο ας ενημερωσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 τι εννοείς γίνεται ? με dpi ? δεν ξέρω. Mέσα όμως από το μενού γίνεται διάφανη η μπάρα ποσοστιαια, καθώς και μικραίνουν, μεγαλώνουν, γίνονται διάφανα τα nav. εννοω να μικρυνεις τα παντα..σε μεγεθος Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Το εχω κι εγω με cm,η μονο λυση που εχω βρει ειναι να μην πατας κατευθειαν το μπλε κουμπι για φωτογραφια αλλα να πατας πρωτα στην οθονη,να κανει focus και μετα το μπλε κουμπι! Αν καποιος ξερει κατι καλυτερο ας ενημερωσει! Μέχρι και την CM nightly που είχα (κάποια στα μέσα του Σεπτέμβρη, μετά στμάτησα να flashάρω), δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις φωτογραφίες. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) παιδια,προβλημα. εκανα μια βλακεια,θελοντας να περασω τον στοκ κερνελ,περασα τη στοκ ρομ,ενω ειμαι ηδη σε στοκ ρομ,με το σκεπτικο,οτι δεν θα παθω κατι κακο,το πολυ πολυ να περαστει ο στοκ κερνελ. κατι ομως δεν πηγε καλα μαλλον,και τωρα οταν πηγα να το συνεδσω με το Pc μου βγαζει μηνυμα "Η διαδικα android.process.media εχει σταματησει" τι κανω τωρα? στο pc κανει το χαρακτηριστικο ηχο οτι κατι συνδεθηκε,αλλα δεν βλεπει τιποτα,τον εντοπισμο σφαλματων,αλλα τα ιδια.εκανα wipe data μεσω twrp,εκανα επαναφορα εργοαστιακων ρυθμισεων τιποτα.σκεφτηκα να κανω wipe τα παντα,αλλα μετα πως θα περασω τη ρομ? edit.εκανα και factory reset και format μεσω recovery αλλα δεν εγινε τιποτα. επισης αν παω ρυθμισεις>αποθηκευτικος χωρος κανει f/c οι ρυθμισεις. Edited November 13, 2013 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 παιδια,προβλημα. εκανα μια βλακεια,θελοντας να περασω τον στοκ κερνελ,περασα τη στοκ ρομ,ενω ειμαι ηδη σε στοκ ρομ,με το σκεπτικο,οτι δεν θα παθω κατι κακο,το πολυ πολυ να περαστει ο στοκ κερνελ. κατι ομως δεν πηγε καλα μαλλον,και τωρα οταν πηγα να το συνεδσω με το Pc μου βγαζει μηνυμα "Η διαδικα android.process.media εχει σταματησει" τι κανω τωρα? στο pc κανει το χαρακτηριστικο ηχο οτι κατι συνδεθηκε,αλλα δεν βλεπει τιποτα,τον εντοπισμο σφαλματων,αλλα τα ιδια.εκανα wipe data μεσω twrp,εκανα επαναφορα εργοαστιακων ρυθμισεων τιποτα.σκεφτηκα να κανω wipe τα παντα,αλλα μετα πως θα περασω τη ρομ? edit.εκανα και factory reset και format μεσω recovery αλλα δεν εγινε τιποτα. επισης αν παω ρυθμισεις>αποθηκευτικος χωρος κανει f/c οι ρυθμισεις. αφου εγινες στοκ πηγες να ενεργοποιησεις usb debuging?αλλιως σβησε τους drivers και ξαναπερνα τους Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) αφου εγινες στοκ πηγες να ενεργοποιησεις usb debuging?αλλιως σβησε τους drivers και ξαναπερνα τους ναι.το ενεργοποιησα,το απενεργοποιησα,εκανα εναλλαγες τα tpt-ptp(δεν θυμαμαι ακριβως πως τα λενε) το Pc Κανει το χαρακτηριστικο ηχο οτι κατι συνδεθηκα,αλλα δεν το βλεπει και καθε φορα μου πεταει το μηνυμα "android.process.media εχει σταματησει" Εχω την εντυπωση ομως,οτι το μηνυμα τωρα σταματησε να μου το βγαζει,αλλα ακομα δεν μπορω να συνδεσω το νεχους με το pc.(θα χρησιμοποιησω αργοτερα και ενα αλλο λαπτοπ ,δεν το εχω τωρα μαζι μου) . παντως στον αποθευτικο χωρο δεν μπορω να μπω. Σκεφτηκα να κατεβασω απο το κινητο το .zip απο καποια ρομ,πχ cm και να την περασω μεσω του recovery.θα γινει λετε?η θα τα κανω χειροτερα? αλλιως μπορω να κατεβασω τη factory 4.3 απο εδω οπου παρεμπιπτόντως το N4 το εχει "occam" ,mako δεν μας λεγανε?? EDIT:τελικα το εφτιαξα.περασα την cm και μολις το συνδεσα στο pc δουλεψε κανονικα.η βλακεια ειναι οτι δεν περασα και τα gapps.τωρα,αν θυμαμαι καλα,δεν μπορω να τα περασω σωστα?πρεπει να τα περναμε ταυτοχρονα,ή κανω λαθος? edit,εν τελει μιας και εβαλα την cm την ειδα λιγο,ωραια ειναι,αλλα τωρα σοβαρα,δεν εχει επιλογη για να μικρυνουν τα nav keys??εκανα και ενα antutu,και επιασε ~2200. γυρισα full stock εν αναμονη της 4.4 με τον οδηγο του gialakias. Edited November 13, 2013 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Πέρασα τη τελευταία slimkat αλλά μου φαίνεται αρκετά laggy.. εγώ είμαι περίεργος? :p Είναι θέμα kernel? Μπορούμε να πειράξουμε τίποτα? Εναλλακτικός kernel παίζει? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Πέρασα τη τελευταία slimkat αλλά μου φαίνεται αρκετά laggy.. εγώ είμαι περίεργος? :p Είναι θέμα kernel? Μπορούμε να πειράξουμε τίποτα? Εναλλακτικός kernel παίζει? Βάλε ak ή hells core(test) Προτιμώ τον δεύτερο..Σε μένα είναι όλα smooth..Νομιζω με τον hells πρεπει να κανεις install και ενα άλλο zip,checkαρε στο xda.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Βάλε ak ή hells core(test) Προτιμώ τον δεύτερο..Σε μένα είναι όλα smooth..Νομιζω με τον hells πρεπει να κανεις install και ενα άλλο zip,checkαρε στο xda.. Μιλάμε πάντα για 4.4, έτσι? Υπάρχει link για hells core? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Ο hells δεν θέλει άλλο install πριν, για ασφάλεια Κάνε ένα wipe cache και dalvik πριν το φλασαρισμα.Μην βάλεις τον 41 test, βαλε τον 40, θα τον βρεις σε ένα γερμανικό site , γκουγκλαρε hells+ nexus 4 και θα στο βγάλει πρώτο. Edit1 http://www.android-hilfe.de/custom-kernel-fuer-google-nexus-4/410455-kernel-jb-jss15j-jwr66v-cm-hells-core-b40-b41-t8-13-11-2013-a.html Το βρήκα! Edit2 Έγω μιλάω για την 4.3 Edited November 14, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ενημέρωση : όσοι εγκαταστήσετε την ΟΤΑ χειροκίνητα με το ζιπ που θα βγει μέσω custom recovery φροντίστε να έχετε την τελευταία cwm ή twrp που υποστηρίζουν το SElinux για να μην έχετε πρόβλημα. Με cwm στο Nexus 10 μου πέρασε με το root και χωρίς πρόβλημα. Είχα όμως παλαιότερη twrp (2.6.3.0) στην αρχή και απέτυχε. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Μιλάμε πάντα για 4.4, έτσι? Υπάρχει link για hells core? http://d-h.st/users/hellsgod/?fld_id=26855#files Κατέβασε το hells-Core_b41-JSS-t4_4.3_anykernel.. Κάπου είχα διαβάσει οτι χρειαζεται και το dePRIMAtor.zip αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβως κανει..Εγώ έχω φλασαρει αυτά τα δυο σε slimkat και είναι όλα κομπλε.. Edit: I prepared file called dePRIMAtor.zip (goo.im/devs/kecinzer/aokpk/mako) for those who want to flash another kernel without new PRIMA drivers. You need to pick non-CAF JWR kernel. Before flash it, just flash dePRIMAtor.zip (you need flash this everytime you update ROM, but you don't need to flash it between kernels) Απο οτι βλέπω βγήκε t8 και εγώ έχω t4 δεν ξέρω διάφορες..θα ψαξω λίγο στο τοπικ του xda.. Edited November 14, 2013 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 http://d-h.st/users/hellsgod/?fld_id=26855#files Κατέβασε το hells-Core_b41-JSS-t4_4.3_anykernel.. Κάπου είχα διαβάσει οτι χρειαζεται και το dePRIMAtor.zip αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβως κανει..Εγώ έχω φλασαρει αυτά τα δυο σε slimkat και είναι όλα κομπλε.. ο 41 είναι test ακόμα , σωστά ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 http://d-h.st/users/hellsgod/?fld_id=26855#files Κατέβασε το hells-Core_b41-JSS-t4_4.3_anykernel.. Κάπου είχα διαβάσει οτι χρειαζεται και το dePRIMAtor.zip αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβως κανει..Εγώ έχω φλασαρει αυτά τα δυο σε slimkat και είναι όλα κομπλε.. Ευχαριστώ και τους 2.. το fix του deprimator σου δίνει wifi (αλλάζει τον driver από ότι κατάλαβα) γιατί χωρίς αυτό δεν παίζει το wifi Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts