cb600f Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω πως, κάποιος βρήκε που έχει πρόβλημα ο...χθεσινός kernel και τι πρέπει να κάνει για να τον βελτιώσει. Μήπως το έχουμε χάσει λίγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 ξερει καποιος πως ακριβως θα το κανω ? Εγώ είδη με costum rom και λοιπά απλά φλάσαρα την rom που βρήκα στο xda Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Επειδή έχω μπερδευτεί, είμαι root και unlock με xylon και harsh. Eφόσον μέσω toolkit (αυτόν του mskip) κανω unroot και relock και περάσω την factory image της 4.3 θα είμαι οκ; Έχει κάποια διαφορά η αναβάθμιση από factory image ή από OTA; Υπάρχει τρόπος να κάνω αναβάθμιση χωρίς να χάσω τα αρχεία μου; Φαντάζομαι ότι με factory image κλπ θα τα χάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω πως, κάποιος βρήκε που έχει πρόβλημα ο...χθεσινός kernel και τι πρέπει να κάνει για να τον βελτιώσει. Μήπως το έχουμε χάσει λίγο; Κανείς δεν είπε ότι έχει πρόβλημα ο χθεσινός kernel.Δύο τρία πραγματάκια δικά του έβαλε ο άνθρωπος βασιζόμενος στο development που έκανε στους προηγούμενους.Και όχι δεν το έχουμε χάσει καθόλου.αν το είχαμε χάσει θα είχαμε iPhone και θα περιμέναμε το νέο ios μπας και μπορέσουμε να στείλουμε κάτι με Bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Κανείς δεν είπε ότι έχει πρόβλημα ο χθεσινός kernel.Δύο τρία πραγματάκια δικά του έβαλε ο άνθρωπος βασιζόμενος στο development που έκανε στους προηγούμενους.Και όχι δεν το έχουμε χάσει καθόλου.αν το είχαμε χάσει θα είχαμε iPhone και θα περιμέναμε το νέο ios μπας και μπορέσουμε να στείλουμε κάτι με Bluetooth. Εντάξει, δεν λέω πως δεν πέρνει βελτίωση ο kernel, αλλά διάβαζα ένα μήνυμα του στο Google+ που έλεγε πως είναι διακοπές με την κοπέλα του, ανέβασε μάλιστα και μια φωτογραφία, λέγοντας τον κόσμο στην ουσία να σταματήσει να τον ενοχλεί γιατί δεν έχει χρόνο για νέα έκδοση kernel και τώρα διαβάζω πως τελικά έβγαλε; Δεν είναι λίγο κάπως; Εντάξει μπορεί να κάνω λάθος. Δεν ήθελα να το πάω πιο μακρυά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Χαίρετε guys, επανήλθα μετά από κάνα μήνα λόγω γάμου και ταξιδιού! Καλά ήταν ωραία περάσαμε και τώρα τα κεφάλια μέσα.Νταξ δεν άντεξα στο ταξίδι, σε κάποια φάση πέρασα και nighty carbon και νέο Franco αλλά ξαναγύρισα σε r134 τρέχοντας.Στο τσακ είμαι να flashαρω την 4.3 αλλά λέω να περιμένω να δοθεί το OTA να γυρίσω stock και μετά να χαρώ επιτέλους και μια ειδοποίηση για "νέα έκδοση λογισμικού"..! Έβγαλε ήδη από ότι είδα και ο Franco έναν kernel για 4.3 με λίγες βελτιώσεις.Καλά Πάμε! Καλως τον :p Εχω ηδη περασει factory image μιας και δεν αντεχα να περιμενω OTA.Φυσαει... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Restore απο titanium κάνουμε;γτ στο tapatalk έχω σάιτ με κωδικούς που δεν τους θυμάμαι! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Restore απο titanium κάνουμε;γτ στο tapatalk έχω σάιτ με κωδικούς που δεν τους θυμάμαι! Λογικά ναι από ότι έλεγε ο Chainfire λύθηκε το πρόβλημα, έβγαλε και αναβάθμιση στο superSU Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Λογικά ναι από ότι έλεγε ο Chainfire λύθηκε το πρόβλημα, έβγαλε και αναβάθμιση στο superSU Ρουτ έχω κανονικά.το λέω επειδή είναι αποθηκευμένα απο την προηγούμενη εκδοση αντροιντ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 root έκανε κανείς στην 4.3 ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 root έκανε κανείς στην 4.3 ; Κανονικά ! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Κανονικά ! πως ; 10χαρ... Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) πως ; 10χαρ... Κατέβασα απο το google+ του chain το ζιπ.μιλαμε παντα για την official..αργότερα αμα θες στο Στέλνω να δοκιμασεις γτ τώρα είμαι στη δουλεια Edited July 26, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Κατέβασα απο το google+ του chain το ζιπ.μιλαμε παντα για την official..αργότερα αμα θες στο Στέλνω να δοκιμασεις γτ τώρα είμαι στη δουλεια απλά φλασάρω αυτό το zip μόνο ; http://download.chainfire.eu/340/SuperSU/SuperSU-JWR66N-S005-130625-1.41.zip Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 απλά φλασάρω αυτό το zip μόνο ; http://download.chainfire.eu/340/SuperSU/SuperSU-JWR66N-S005-130625-1.41.zip Ναι απο ρικοβερι.εγώ έχω official rom. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Ναι απο ρικοβερι.εγώ έχω official rom. Ευχαριστώ μόλις έγινα και root!!! Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Ευχαριστώ μόλις έγινα και root!!! Ωραιος!Κανέ κ αναβάθμιση του su απο play store.μετα άνοιξε την εφαρμογή και οτάν σε ρωτήσει να πατήσεις απο tw recovery. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Ωραιος!Κανέ κ αναβάθμιση του su απο play store.μετα άνοιξε την εφαρμογή και οτάν σε ρωτήσει να πατήσεις απο tw recovery. σωραιος! τώρα μπορώ να περάσω και όποια costum rom που βγαίνει που είμαι πάλι root ! αλλά με κάθε αλλαγή rom θα θέλει πάλι root ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Όχι. Δεν είναι αυτό το zip. Έχει βγάλει νεότερο (1.43). Το ψάχνω όμως πως και τι. Να δούμε τι γίνεται και με τα recovery. Θα περιμένω λίγο ακόμη τις εξελίξεις. Ήδη από χθες έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά. Φλάσαρα πρώτα το zip της 4.3, δεν δούλευε το titanium, θέλησα να γυρίσω πίσω στο backup μου της 4.2.2, δε γινόταν με τίποτα, έμεινε η συσκευή, χωρίς os, δεν ήμουν σπίτι, βρήκα ένα laptop, έκανα μια ώρα να περάσω drivers και toolkit, για να περάσω τελικά factory image. Πάντως η πρώτη μου εντύπωση είναι οτι με το καινούργιο ράδιο η συσκευή πάει καλύτερα, η νέα λειτουργία που βοηθά το WiFi στον εντοπισμό θέσης κάνει δουλειά, η μπαταρία δείχνει κι αυτή να κρατάει περισσότερο, το kernel είναι smooth κλπ. Εκεί που το παρακολουθώ ακόμη είναι στις ειδοποιήσεις σε deep sleep και στο led. Δεν είχα πρόβλημα με αυτά στην προηγούμενη έκδοση. Στα πρώτα μου test όμως με viber δεν έπαιζαν σωστά. Ίσως να έτυχε. Το παρακολουθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Όχι. Δεν είναι αυτό το zip. Έχει βγάλει νεότερο (1.43). Το ψάχνω όμως πως και τι. Να δούμε τι γίνεται και με τα recovery. Θα περιμένω λίγο ακόμη τις εξελίξεις. Ήδη από χθες έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά. Φλάσαρα πρώτα το zip της 4.3, δεν δούλευε το titanium, θέλησα να γυρίσω πίσω στο backup μου της 4.2.2, δε γινόταν με τίποτα, έμεινε η συσκευή, χωρίς os, δεν ήμουν σπίτι, βρήκα ένα laptop, έκανα μια ώρα να περάσω drivers και toolkit, για να περάσω τελικά factory image. Πάντως η πρώτη μου εντύπωση είναι οτι με το καινούργιο ράδιο η συσκευή πάει καλύτερα, η νέα λειτουργία που βοηθά το WiFi στον εντοπισμό θέσης κάνει δουλειά, η μπαταρία δείχνει κι αυτή να κρατάει περισσότερο, το kernel είναι smooth κλπ. Εκεί που το παρακολουθώ ακόμη είναι στις ειδοποιήσεις σε deep sleep και στο led. Δεν είχα πρόβλημα με αυτά στην προηγούμενη έκδοση. Στα πρώτα μου test όμως με viber δεν έπαιζαν σωστά. Ίσως να έτυχε. Το παρακολουθώ. Από εδώ θα βρίσκεις πάντα το τελευταίο ζιπ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1538053 Με το TB από ότι είπε το έλυσε το θεμα Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Λίγο βοήθεια ρε @Gialakias γιατί κόλλησε το μυαλό μου. Πώς περνάω recovery, σε αυτή τη στοκ φάση, για να φλασάρω και το zip του chainfire μετά; Ή μάλλον να ρωτήσω καλύτερα αν με την επιλογή flash zips στο toolkit του wug μπορώ να φλασάρω το zip για το root;; Edited July 26, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Λίγο βοήθεια ρε @Gialakias γιατί κόλλησε το μυαλό μου. Πώς περνάω recovery, σε αυτή τη στοκ φάση, για να φλασάρω και το zip του chainfire μετά; Αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader μέσω τερματικού ή toolkit . Αν όχι πρέπει να ξεκλειδώσεις πάλι από τερματικό ή toolkit (χάνεις τα δεδομένα όμως) Edit : κάπου διάβασα ότι αν ξεκλειδώσεις και δεν κάνεις reboot αλλά φλασαρεις custom recovery και το zip του superSU, κάνεις wipe cache και μετά reboot, δεν χάνεις τα δεδομένα σου και είσαι και ρουτ. Δεν το έχω δοκιμάσει. Edited July 26, 2013 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Όχι. Δεν είναι αυτό το zip. Έχει βγάλει νεότερο (1.43). Το ψάχνω όμως πως και τι. Να δούμε τι γίνεται και με τα recovery. Θα περιμένω λίγο ακόμη τις εξελίξεις. Ήδη από χθες έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά. Φλάσαρα πρώτα το zip της 4.3, δεν δούλευε το titanium, θέλησα να γυρίσω πίσω στο backup μου της 4.2.2, δε γινόταν με τίποτα, έμεινε η συσκευή, χωρίς os, δεν ήμουν σπίτι, βρήκα ένα laptop, έκανα μια ώρα να περάσω drivers και toolkit, για να περάσω τελικά factory image. Πάντως η πρώτη μου εντύπωση είναι οτι με το καινούργιο ράδιο η συσκευή πάει καλύτερα, η νέα λειτουργία που βοηθά το WiFi στον εντοπισμό θέσης κάνει δουλειά, η μπαταρία δείχνει κι αυτή να κρατάει περισσότερο, το kernel είναι smooth κλπ. Εκεί που το παρακολουθώ ακόμη είναι στις ειδοποιήσεις σε deep sleep και στο led. Δεν είχα πρόβλημα με αυτά στην προηγούμενη έκδοση. Στα πρώτα μου test όμως με viber δεν έπαιζαν σωστά. Ίσως να έτυχε. Το παρακολουθώ. Κακως ταλαιπωρηθηκες.Εγω με official rom 4.3 tw recovery και root ειμαι μια χαρα χωρις προβλημα απο την πρωτη στιγμη.Το root 1,41 περασα και εκανα update απο playstore κ μετα μεσα απο TWR.Ετσι πηρα το 1.43.Για να περασεις recovery που θες εφοσον ξεκλειδωσες bootloader,ανοιξε το toolkit και στην επιλογη για custom tw recovery καποια στιγμη σε ρωταει αν θες να συνεχισεις με το να χασεις τα δεδομενα σου.Εκει απαντας οχι και συνεχιζει κανονικα μονο του.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Ξεκλείδωτος ήμουν κι έτσι παρέμεινα. Άρα εδώ δεν έχω θέμα. Είδες το edit μου παραπάνω; Να θέσω διαφορετικά την ερώτηση: Μπορώ να περάσω custom recovery χωρίς να είμαι root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Ξεκλείδωτος ήμουν κι έτσι παρέμεινα. Άρα εδώ δεν έχω θέμα. Είδες το edit μου παραπάνω; Να θέσω διαφορετικά την ερώτηση: Μπορώ να περάσω custom recovery χωρίς να είμαι root; Φυσικα και μπορεις.Πρωτα περασα recovery και μετα εγινα root Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts