Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Εκδήλωση της Google στις 24 Ιουλίου. Android 4.3 και επόμενης γενιάς Nexus 7 ( ;; )

Link για περισσοτερα : http://goo.gl/RNTFH

Στο xda εχει βγει leaked εκδοση και για μας?Για να τσεκαρω..

edit:εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2368401&page=2 Εγω ακομα δεν δοκιμαζω,περιμενω επισημα

Edited by prioxxx
Δημήτρης

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξέρει κανείς αν στην νέα έκδοση 4.3 υπάρχουν βελτιώσεις στην λειτουργία της κάμερας; όχι στην ποιότητα της εικόνας, βελτίωση στις λειτουργίες της.

Ξέρει κανείς αν στην νέα έκδοση 4.3 υπάρχουν βελτιώσεις στην λειτουργία της κάμερας; όχι στην ποιότητα της εικόνας, βελτίωση στις λειτουργίες της.

εδώ είσαι!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2340751

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Χμ, το είχα δει και παλιότερα, το έχεις χρησιμοποιήσει; έχει αλλαγές πραγματικές σε λειτουργίες ή μόνο στο UI;

Χμ, το είχα δει και παλιότερα, το έχεις χρησιμοποιήσει; έχει αλλαγές πραγματικές σε λειτουργίες ή μόνο στο UI;

ναι το έχω κάνει εγκατάσταση και έχει διαφορές, τώρα σε σχέση με πριν δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν θυμάμε :) αλλά αν διαβάσεις στο τοπικ που σου έστειλα τις αναφερει

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αύριο θα δοθεί νεο radio ,boot loader και θα δουμε τι νεο θα φέρουν.απο οτι φαίνεται θα φτιαχτούν οτι bugs έχουμε.
Δημήτρης

Αύριο θα δοθεί νεο radio ,boot loader και θα δουμε τι νεο θα φέρουν.απο οτι φαίνεται θα φτιαχτούν οτι bugs έχουμε.

Το notification delay μάς καίει.

Άντε να δούμε.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Άντε να δούμε.

Αύριο λένε.Αλλιως πρεπει να βγει επίσημα ο κερνελ

Δημήτρης

Άντε να δούμε.

Αν δεν το έχεις stock για δοκίμασε αυτό : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=43712464

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

πολύ ενδιαφέρον! Για να δούμε..

Άντε να δούμε.

Αυτό περιμένω και εγώ...

Vamos Aris

Kαλα μιλαμε εχει παρει φωτια το section για το 4.3 του Ν4.Παω να δοκιμασω το fixaki για το wifi.
Δημήτρης

Kαλα μιλαμε εχει παρει φωτια το section για το 4.3 του Ν4.Παω να δοκιμασω το fixaki για το wifi.

καινούργιο fix για το wifi ή το παλιό ?

καινούργιο fix για το wifi ή το παλιό ?

Kαινουριο!Δεν ξερω ρε παιδια αλλα εμενα φαινεται οτι δουλευει!Δοκιμαστε το και σεις να δειτε!

Μπηκα απο το pc σε δευτερο λογαριασμο fb και εστειλα στον δικο μου που ειναι στο κινητο συνδεδεμενο με wifi και κλειδωμενο.Χτυπησε με διαφορα 1 δευτερολεπτου.Μαλιστα το κινητο το εκανα επανεκινηση ωστε να ειναι κλειστη η εφαρμογη του fb.

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Kαινουριο!Δεν ξερω ρε παιδια αλλα εμενα φαινεται οτι δουλευει!Δοκιμαστε το και σεις να δειτε!

αν δεν σου κάνει κόπο δώσε Link...... το προηγούμενο το είχες βάλει ?

αν δεν σου κάνει κόπο δώσε Link...... το προηγούμενο το είχες βάλει ?

ποστ 163 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2368401&page=17 Αμα εννοεις με prima drivers οχι δεν το ειχα βαλει.Αυτο ειναι στοκ που εδωσαν σημερα.Δοκιμασε το κ συ να δουμε

Δημήτρης

ποστ 163 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2368401&page=17 Αμα εννοεις με prima drivers οχι δεν το ειχα βαλει.Αυτο ειναι στοκ που εδωσαν σημερα.Δοκιμασε το κ συ να δουμε

οκ, το φλασάρω σε λίγο....... ερώτηξης.......επειδή έχω βάλει το προηγούμενο fix τι πρέπει να κάνω ? Απλά φλασάρω κανονικά αυτό του 163 ποστ ή πρέπει και πως αν πρεπει ξηλώνω το προηγούμενο ????

οκ, το φλασάρω σε λίγο....... ερώτηξης.......επειδή έχω βάλει το προηγούμενο fix τι πρέπει να κάνω ? Απλά φλασάρω κανονικά αυτό του 163 ποστ ή πρέπει και πως αν πρεπει ξηλώνω το προηγούμενο ????

Kοιτα εγω ειχα αλλαξει ρομ προσφατα οποτε ημουν "καθαρος".Για μενα πετα το απο πανω.Τι να παθει χειροτερα?Να μην ερχονται ?:p Περιμενω να μου πεις και να συγκρινεις με αυτο που ειχες

Δημήτρης

Kοιτα εγω ειχα αλλαξει ρομ προσφατα οποτε ημουν "καθαρος".Για μενα πετα το απο πανω.Τι να παθει χειροτερα?Να μην ερχονται ?:p Περιμενω να μου πεις και να συγκρινεις με αυτο που ειχες

ναι δεν αντιλέγω, απλά λέω αν υπάρχει διαδικασία απεγκατάστασης.....

το fix είναι μόνο για τις ειδοποιήσεις ή και για την ΄΄ενταση του wifi΄΄ όπως και καλά το προηγούμενο ?

ναι δεν αντιλέγω, απλά λέω αν υπάρχει διαδικασία απεγκατάστασης.....

το fix είναι μόνο για τις ειδοποιήσεις ή και για την ΄΄ενταση του wifi΄΄ όπως και καλά το προηγούμενο ?

Για απεγκατασταση θα δεις απο εκει που το βρηκες μηπως εχει αντιστροφη διαδικασια.Το νεο fix απο οτι διαβαζω ειναι για το notification delay

Δημήτρης

Για απεγκατασταση θα δεις απο εκει που το βρηκες μηπως εχει αντιστροφη διαδικασια.Το νεο fix απο οτι διαβαζω ειναι για το notification delay

έχεις δίκιο, το θυμήθηκα, έχει και default zip

έχεις δίκιο, το θυμήθηκα, έχει και default zip

Aκυρο τελικα.Μετα απο ενα τεταρτο που δοκιμασα παλι δεν κανει Ping....Αρα καλα ειπε καποιος να περιμενουμε radio k bootloader αυριο

Δημήτρης

Ειδα οτι το συζητατε ωρα τωρα κατεβασα και εγω το delay fix για να δουμε αν δουλευει τωρα το φλασαρω!

Πρεπει να δουλευει νομιζω...με κλειστη οθονη (οχι deep sleep ομως) στελνω στο ΦΒ απο ενα μποτακι μου και χτυπαει 2'' μετα!!!

Edited by Pikachukaki
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)