blade_ Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Σημερα εσπασα καθε ρεκορ, λιγοτερο απο 50 λεπτα sot, καθημερινα εχω περιπου 1,5 ωρες μαξ. Xρηση 90% viber over 3g και λιγες κλησεις αυτη τη περιοδο. Συνηθως 8.30 το πρωι βγαινει απο τη πριζα, 8 το βραδυ εχει σβησει. Στοκ ρομ +φρανκο κερνελ. Μιλάς η στέλνεις μηνύματα? Για ομιλία σε κόβω.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 (edited) Του ηπιες το αιμα με το viber over 3G !! H οθονη παραμενει ανοικτη οσο εισαι στο viber,σωστα? Δηλαδη λιγοτερο απο 50 λεπτα Viber? συν τις κλησεις σου. H δεν καταλαβα καλα? Σωστα. Αλλα και το 12ωρο (στη καλυτερη) ειναι απογοητευτικο με χρηση mail, radio, viber ολα σε 3g. Το σημα δε πεφτει ποτε κατω απο H. Μιλάς η στέλνεις μηνύματα? Για ομιλία σε κόβω.. Καθολου σχεδον ομιλια. Edited June 19, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Σωστα. Αλλα και το 12ωρο (στη καλυτερη) ειναι απογοητευτικο με χρηση mail, radio, viber ολα σε 3g. Το σημα δε πεφτει ποτε κατω απο H. Καθολου σχεδον ομιλια. Πράγματι, αλλά δώσε ένα μέτρο σύγκρισης με ένα άλλο τηλ. για να δούμε πόσο χειρότερο είναι με την ίδια χρήση. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τέτοιο τεστ λόγω μη χρήσης μεγάλου προγράμματος data. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Aδυνατον γιατι δε μπορω να παρω αλλο κινητο στη δουλεια. Οντως χωρις συγκριση δεν εχει φοβερο νοημα απλα δινει μια γενικη εικονα. btw σε ενα 8ωρο idle χανω περιπου 12-14%. Παντως το οτι δουλεψα το κινητο περιπου 1 ωρα με viber και η μπαταρια εμεινε με 10% ειναι για γελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Aδυνατον γιατι δε μπορω να παρω αλλο κινητο στη δουλεια. Οντως χωρις συγκριση δεν εχει φοβερο νοημα απλα δινει μια γενικη εικονα. btw σε ενα 8ωρο idle χανω περιπου 12-14%. Παντως το οτι δουλεψα το κινητο περιπου 1 ωρα με viber και η μπαταρια εμεινε με 10% ειναι για γελια. 8 ωρες idle 12-14; Απο περιέργεια θα κλείσω το wifi το βραδυ εδω που δεν έχω και καλό σήμα για να δώ.Οχι οτι εχει σημασια βεβαια... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Τα παντα τα αφηνω ανοιχτα το βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 καθολου σχεδον ομιλια.μαλιστα.καλα κανω και εχω καταργησει το viber απο το κινητο και το εχω μονο στο desktop.whatsapp k παλι whatsapp Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 (edited) Aδυνατον γιατι δε μπορω να παρω αλλο κινητο στη δουλεια. Οντως χωρις συγκριση δεν εχει φοβερο νοημα απλα δινει μια γενικη εικονα. btw σε ενα 8ωρο idle χανω περιπου 12-14%. Παντως το οτι δουλεψα το κινητο περιπου 1 ωρα με viber και η μπαταρια εμεινε με 10% ειναι για γελια. Εχεις προβλημα το ξερεις ε? :Ρ 12-14 drain idle ειναι πολυ..τσεκαρε τα wakelock σου! Λεω να κανω ενα τεσταρισμα και την trinity!Εχει κανεις καμια εμπειρια με αυτον τον κερνελ? Δεν ξερω τη gamma settings εχει σαν default αλλα παιδια τα χρωμματα στην οθονη δεν τα εχω ξαναδει ετσι!! R:235 G:230 B:255 Blacks:75 Grays:20 Mids:90 Whites:50 Bright:2 Contrast:29 Satuation:120 Edited June 20, 2013 by Pikachukaki Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Εχεις προβλημα το ξερεις ε? :Ρ 12-14 drain idle ειναι πολυ..τσεκαρε τα wakelock σου! Λεω να κανω ενα τεσταρισμα και την trinity!Εχει κανεις καμια εμπειρια με αυτον τον κερνελ? Δεν ξερω τη gamma settings εχει σαν default αλλα παιδια τα χρωμματα στην οθονη δεν τα εχω ξαναδει ετσι!! R:235 G:230 B:255 Blacks:75 Grays:20 Mids:90 Whites:50 Bright:2 Contrast:29 Satuation:120 12-14 πραγματικα ειναι παρα πολυυυ.... Εγω ειχα βαλει trinity....δεν ειδα κατι ιδιαιτερο να σου πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 12-14 πραγματικα ειναι παρα πολυυυ.... Εγω ειχα βαλει trinity....δεν ειδα κατι ιδιαιτερο να σου πω.... Με ψηλοκερδισε μεχρι στιγμης με τα στοκ gamma του και με το οτι μολις εβγαλα το φορτιστή απο 100% δεν επεσε στα 89% μεσα σε 5 λεπτα οπως με ολους τους αλλους κερνελ! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Εγώ γυρισα σε Μάτριξ κερνελ.πιστεύω εχει πολύ καλη εμπειρία χρήσης..ο Φοξ κάπου με χαλαγε,το WiFi δεν έπιανε το ίδιο δυνατά κ είχα κάποια μικρολαγκς στο σκρολινγκ.βγήκε κ νεος φρανκο παρεμπιπτόντως Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 έχει βάλει κανείς miui?? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 έχει βάλει κανείς miui?? Έχει βγει επίσημη;αν ναι θα βάλω αλλιως.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Έχει βγει επίσημη;αν ναι θα βάλω αλλιως.. στους xda είδα μία έκδοση που γράφει [port] στην αρχή του τίτλου.. να φανταστώ ότι την έχουν περάσει από άλλο nexus?? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Εχεις προβλημα το ξερεις ε? :Ρ 12-14 drain idle ειναι πολυ..τσεκαρε τα wakelock σου! Λεω να κανω ενα τεσταρισμα και την trinity!Εχει κανεις καμια εμπειρια με αυτον τον κερνελ? Δεν ξερω τη gamma settings εχει σαν default αλλα παιδια τα χρωμματα στην οθονη δεν τα εχω ξαναδει ετσι!! R:235 G:230 B:255 Blacks:75 Grays:20 Mids:90 Whites:50 Bright:2 Contrast:29 Satuation:120 Πολύ μπορεί να είναι για κάποιον που δεν κάνει τίποτα με το κινητό σε αυτές τις οχτώ ώρες.ο άνθρωπος λέει ότι τα αφήνει όλα ανοιχτά.αν λόγω δουλειάς του σκάνε συνέχεια mail και μηνύματα και κλήσεις μια χαρά drain είναι.κάποιοι χρησιμοποιούν το κινητό για δουλειά όχι μόνο για fb και παιχνίδια.Εγώ πάντως είμαι μακριά από Wi-Fi εδώ και κανένα δεκαήμερο και ησύχασε το κεφάλι μου από τα συνεχή flashαρισματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Πολύ μπορεί να είναι για κάποιον που δεν κάνει τίποτα με το κινητό σε αυτές τις οχτώ ώρες.ο άνθρωπος λέει ότι τα αφήνει όλα ανοιχτά.αν λόγω δουλειάς του σκάνε συνέχεια mail και μηνύματα και κλήσεις μια χαρά drain είναι.κάποιοι χρησιμοποιούν το κινητό για δουλειά όχι μόνο για fb και παιχνίδια.Εγώ πάντως είμαι μακριά από Wi-Fi εδώ και κανένα δεκαήμερο και ησύχασε το κεφάλι μου από τα συνεχή flashαρισματα. Ακόμα Φράνκο εχεις ε;δοκίμασες τπτ άλλο; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Ακόμα Φράνκο εχεις ε;δοκίμασες τπτ άλλο; Μπα σταθερός 134 και full ικανοποιημένος.σε μια βδομάδα παντρεύομαι και καπάκι Ταξίδι εξωτερικό οπότε τα flashαρισματα μετά τις 15 Ιουλίου.Εκτός και αν έρθει επιτέλους το update από Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Μπα σταθερός 134 και full ικανοποιημένος.σε μια βδομάδα παντρεύομαι και καπάκι Ταξίδι εξωτερικό οπότε τα flashαρισματα μετά τις 15 Ιουλίου.Εκτός και αν έρθει επιτέλους το update από Google. Ελα ρε μπραβο!Βιον ανθοσπαρτο να εχεις:D ps:Του φουστη μεχρι μεσα Ιουλιου θα εχουμε λαβει το πολυποθητο update :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Μπα σταθερός 134 και full ικανοποιημένος.σε μια βδομάδα παντρεύομαι και καπάκι Ταξίδι εξωτερικό οπότε τα flashαρισματα μετά τις 15 Ιουλίου.Εκτός και αν έρθει επιτέλους το update από Google. Τις καλυτερες ευχες!!!!! :) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά ότι επιθυμείτε και τα καλύτερα και για σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 έχει βάλει κανείς miui?? Ειναι πορτ απο galaxy nexus τερμα ακυρο..τεσπα πολλες buggies πολλα κολληματα...η ειναι ετσι το πορτ η την καναν πολυ μαπα την miui!! Μπα σταθερός 134 και full ικανοποιημένος.σε μια βδομάδα παντρεύομαι και καπάκι Ταξίδι εξωτερικό οπότε τα flashαρισματα μετά τις 15 Ιουλίου.Εκτός και αν έρθει επιτέλους το update από Google. Βίον ανθόσπαρτων καλη ζωη!!!Ας προσεχες!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά ότι επιθυμείτε και τα καλύτερα και για σας! Η ώρα ή καλή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Φυσιολογικο drain επιτελους!!ετσι παει το drain οχι με ελευθερη πτωση 1ωρα τηλ 2ωρες Sot Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Εχεις προβλημα το ξερεις ε? 12-14 drain idle ειναι πολυ..τσεκαρε τα wakelock σου! Kι ομως δεν εχω προβλημα, δεν ειμαι τοσο noob, ολα βαινουν καλως, η μπαταρια κακως. Wakelocks ηταν μια χαρα μεχρι ο franco να αποφασισει οτι δε θα τα βλεπω. Σημερα τα πηγαμε καλυτερα και εχω και screenshots. 8 το πρωι βγηκε απο τη πριζα, 7 το απογευμα μπηκε παλι. http://s15.postimg.org/qrgtsypzb/Screenshot_2013_06_20_19_10_53.png http://s15.postimg.org/6itg78qo7/Screenshot_2013_06_20_19_10_59.png http://s15.postimg.org/5f9bva613/Screenshot_2013_06_20_19_11_06.png http://s15.postimg.org/j58ghtiiv/Screenshot_2013_06_20_19_11_23.png http://s15.postimg.org/4gsyszsp3/Screenshot_2013_06_20_19_11_39.png http://s15.postimg.org/cnkykkirr/Screenshot_2013_06_20_19_12_01.png http://s15.postimg.org/pt0gqocnb/Screenshot_2013_06_20_19_12_17.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Kι ομως δεν εχω προβλημα, δεν ειμαι τοσο noob, ολα βαινουν καλως, η μπαταρια κακως. Wakelocks ηταν μια χαρα μεχρι ο franco να αποφασισει οτι δε θα τα βλεπω. Σημερα τα πηγαμε καλυτερα και εχω και screenshots. 8 το πρωι βγηκε απο τη πριζα, 7 το απογευμα μπηκε παλι. Εχεις τρελο drain απο το μαρκετ για εναν αγνωστο λογο...εχεις και μιση ωρα tunein που ξεσκιζει..αλλα το κυριοτερο προβλημα σου ειναι το χαλια σημα σου..λογικα αν θυμαμαι καλα εισαι always on 3g! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts