Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Εγώ έχω stock ROM με faux και τις ρυθμίσεις από το δεύτερο ποστ του*, με την εφαρμογή του.

Ήθελα να γράψω εντυπώσεις λίγο αργότερα και όχι μετά από μια μέρα.

Η αίσθηση που έχω είναι ότι με stock kernel το τηλέφωνο ήταν πιο γρήγορο χωρίς τα στιγμιαία lag που βλέπω. Όταν λέω στιγμιαία, εννοώ στιγμιαία ανεπαίσθητα lag, που για κάποιους ούτε θα είναι άξια λόγου.

Τα χρώματα και η οθόνη.

Αν και δεν τρελάθηκα με το αποτέλεσμα, γενικότερα κάτω από ήλιο είναι καλύτερη από stock και το κυριότερο το τηλέφωνο δεν ζεσταίνεται. Μιλάμε για 8 περίπου βαθμούς κάτω απ ότι συνήθως με 3g. Πάντως μου άρεσε περισσότερο από τις ρυθμίσεις που έχει σαν προεπιλογή η PA.

Βέβαια πρώτη φορά είδα σε nexus 4 να εμφανίζεται μήνυμα ανεπαρκούς μνήμης όταν προσπάθησα να ανοίξω το primo. Μια φορά βέβαια, άλλα το είδα και αυτό.

Sot είχα περίπου 3,5 ώρες , όλα on, άλλα ήταν η πρώτη μέρα με μερικά τηλεφωνήματα των 18 λεπτών το κάθε ένα, για την ακρίβεια 3.

*με μόνη διάφορα ότι η CPU είναι χρονισμένη στα 1512 και όχι στα 1800 και 1900GHz και UV –100 παντού.

Edited by cb600f

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ έχω stock ROM με faux και τις ρυθμίσεις από το δεύτερο ποστ του*, με την εφαρμογή του.

Η αίσθηση που έχω είναι ότι με stock kernel το τηλέφωνο ήταν πιο γρήγορο χωρίς τα στιγμιαία lag που βλέπω. Όταν λέω στιγμιαία, εννοώ στιγμιαία ανεπαίσθητα lag, που για κάποιους ούτε θα είναι άξια λόγου.

Τα χρώματα και η οθόνη.

Αν και δεν τρελάθηκα με το αποτέλεσμα, γενικότερα κάτω από ήλιο είναι καλύτερη από stock και το κυριότερο το τηλέφωνο δεν ζεσταίνεται. Μιλάμε για 8 περίπου βαθμούς κάτω απ ότι συνήθως. Πάντως μου άρεσε περισσότερο από τις ρυθμίσεις που έχει σαν προεπιλογή η PA.

Βέβαια πρώτη φορά είδα σε nexus 4 να εμφανίζεται μήνυμα ανεπαρκούς μνήμης όταν προσπάθησα να ανοίξω το primo. Μια φορά βέβαια, άλλα το είδα και αυτό.

*με μόνη διάφορα ότι η CPU είναι χρονισμένη στα 1512 και όχι στα 1800 και 1900GHz.

Σου βγηκε μηνυμα για την ραμ???

Τι στο καλο, πως το κανες αυτο?:p

Και γω ανοιγω πολλα προγραμματα επιτηδες αλλα κατω απο ~600mb δεν εχω δει...

Σου βγηκε μηνυμα για την ραμ???

Τι στο καλο, πως το κανες αυτο?:p

Και γω ανοιγω πολλα προγραμματα επιτηδες αλλα κατω απο ~600mb δεν εχω δει...

Έπρεπε να πάρω ένα screenshot :O

Έπρεπε να πάρω ένα screenshot :O

Επρεπε επρεπε..

Εγω αφηνω επιτηδες πολλες εφαρμογες στο παρασκηνιο αλλα και παλι δεν εχω φτασει τοσο λιγη ραμ

Τα χρώματα και η οθόνη.

Αν και δεν τρελάθηκα με το αποτέλεσμα, γενικότερα κάτω από ήλιο είναι καλύτερη από stock και το κυριότερο το τηλέφωνο δεν ζεσταίνεται. Μιλάμε για 8 περίπου βαθμούς κάτω απ ότι συνήθως με 3g. Πάντως μου άρεσε περισσότερο από τις ρυθμίσεις που έχει σαν προεπιλογή η PA.

Sot είχα περίπου 3,5 ώρες , όλα on, άλλα ήταν η πρώτη μέρα με μερικά τηλεφωνήματα των 18 λεπτών το κάθε ένα, για την ακρίβεια 3.

*με μόνη διάφορα ότι η CPU είναι χρονισμένη στα 1512 και όχι στα 1800 και 1900GHz και UV –100 παντού.

Με ενδιαφέρει αυτό που λες για τις θερμοκρασίες...θα τον βάλω μάλλον αυτήν...Το Ν κερνελ εννοώ...

Χεχεχε όντως πως το είδες αυτό;;;

Και όμως παιδιά το κατάφερα.

Δεν λέω φίδια, απλά μπορεί να ήταν κάποιο σφάλμα του primo, γιατί όταν στο καπάκι κοίταξα στο system monitor, είχα 1,1 διαθέσιμη.

Μαλλον!αλλα μου κανει εντύπωση πως βρηκες laggies στον faux κ οχι στον στοκ!αλλα με 1024 minimun ghz στο touch παιζει αλλα θα χανει πολυ SOT η στοκ με mpdecision!
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Τα χρώματα και η οθόνη.

Απο μπαταρία πως πήγε?

Εγώ όταν πέρασα μόνο kernel faux χωρίς εφαρμογή κράταγε καλά, μόλις εγκατέστησα την εφαρμογή γιατί έχω συνηθίσει το touch control δεν ξέρω γιατί αλλά χάλασε πολύ η μπαταρια...

εγω εδω και μερες με τον harsh,ολα καλα αν κ ειχα μια φορα να βαλω το πιν,σταθεροτατος.και απο μπαταρια καλουτσικος.να δω τωρα που θα αλλαξω εταιρεια κινητης αν θα καλυτερεψει
Vamos Aris

Απο μπαταρία πως πήγε?

Εγώ όταν πέρασα μόνο kernel faux χωρίς εφαρμογή κράταγε καλά, μόλις εγκατέστησα την εφαρμογή γιατί έχω συνηθίσει το touch control δεν ξέρω γιατί αλλά χάλασε πολύ η μπαταρια...

Λογικα κατι με το touch control θα παιζει!οπως επείσης το app η ο κερνελ εχουν default το mpdecision on!

Μαλλον!αλλα μου κανει εντύπωση πως βρηκες laggies στον faux κ οχι στον στοκ!αλλα με 1024 minimun ghz στο touch παιζει αλλα θα χανει πολυ SOT η στοκ με mpdecision!

Τι να σου πω, αυτή την εντύπωση έχω.

Επίσης γράφοντας ένα μήνυμα με το swype κόλλησε το πληκτρολόγιο και μου εμφάνιζε το ίχνος χωρίς την λέξη. Τώρα γράφω με το stock πληκτρολόγιο και πάλι βλέπεις πως δεν πάει αέρα.

Τι να σου πω, αυτή την εντύπωση έχω.

Επίσης γράφοντας ένα μήνυμα με το swype κόλλησε το πληκτρολόγιο και μου εμφάνιζε το ίχνος χωρίς την λέξη. Τώρα γράφω με το stock πληκτρολόγιο και πάλι βλέπεις πως δεν πάει αέρα.

Τσεκαρε της ρυθμησεις βαλε ondemand γιατι στο site εχει intellidemand!είμαι ολη μρα σχεδόν στα 1024/168ghz και δεν κολλαει πουθενα μονο κατι μικρα λαγκ οταν ανοιγει ενα προγραμμα!

Τελικά τι να βάλω;faux ;

Τσαμπα ειναι βαλε οτι θες αν δεν σαρεσει βαλε κατι αλλο!

Τσεκαρε της ρυθμησεις βαλε ondemand γιατι στο site εχει intellidemand!είμαι ολη μρα σχεδόν στα 1024/168ghz και δεν κολλαει πουθενα μονο κατι μικρα λαγκ οταν ανοιγει ενα προγραμμα!

Γρρρρρρρ!!!!Σορρυ double post!

Τσαμπα ειναι βαλε οτι θες αν δεν σαρεσει βαλε κατι αλλο!

Γρρρρρρρ!!!!Σορρυ double post!

Για το καλύτερο αποτέλεσμα δεν είναι τζαμπα, πρεπει να αγορασεις την εφαρμογή του. Μέχρι τώρα έχω δυο, του Franco και του Faust. Μακάρι να μπορούσα να τις πουλήσω lol

Νομίζω στο xda προτείνει interactive. Το γύρισα ondemand και βλέπω το πληκτρολόγιο ξεκόλλησε και δουλεύει κανονικά.

Edited by cb600f

Για το καλύτερο αποτέλεσμα δεν είναι τζαμπα, πρεπει να αγορασεις την εφαρμογή του. Μέχρι τώρα έχω δυο, του Franco και του Faust. Μακάρι να μπορούσα να τις πουλήσω lol

Νομίζω στο xda προτείνει interactive. Το γύρισα ondemand και βλέπω το πληκτρολόγιο ξεκόλλησε και δουλεύει κανονικά.

Ναι το ειχα δει κατά εγω αλλα μαλλον θα ηταν για ποιο παλια εκδοση!ειδα στα τελευταια ποστ λεγαν για ondemand και το υιοθετησα!

Σωθηκες άμα περιμένεις από αλλαγή κινητής να καλυτερέψει...

μαλλον δεν εχεις ιδεα οτι η ελλειψη σηματος και η προσπαθεια ευρεσης σκοτωνει τη μπαταρια ε?

Vamos Aris

μαλλον δεν εχεις ιδεα οτι η ελλειψη σηματος και η προσπαθεια ευρεσης σκοτωνει τη μπαταρια ε?

Ναι αλλα μιλαμε για μεγάλη έλειψη που εκτος αν μενεις σε κανενα κουτσοχωρι εχει παντα σημα!

σε μεγαλο προαστιο της θεσσαλονικης.δυστυχως το σημα παει απο το κακο στο χειροτερο και πολλες φορες χανεται τελειως
Vamos Aris

σε μεγαλο προαστιο της θεσσαλονικης.δυστυχως το σημα παει απο το κακο στο χειροτερο και πολλες φορες χανεται τελειως

Το μεγαλο προαστιο μ'αρεσε..δεν ειμαστε χαμουτζιδες εδω!! :Ρ Τη να σε πω 2g σημα στη Θεσσ/νικη και να το χανεις κ'ολας...!!Ο χωρτιατης εδω πανω ειναι..δεν χανομαστε!! :Ρ

μα για προαστιο μιλαμε.περαια παουερ :p

Αααα!!!Παω πασοκ αλλα και παλι προβλημα με τις βροχες και το ρευμα εχετε εκει δν ηξερα οτι δν εχετε και σημα κιν!!!πακετο!!

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)