hgemwn Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Και ποιο κατεβάζουμε από faux;Έχει 4 εκδόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Faux? Ποιος kernel είναι αυτός? Και ποιο κατεβάζουμε από faux;Έχει 4 εκδόσεις Βγηκε και καινουρια εκδοση xenon... Την φλασαρα το μεσημερι και εβαλα παλι harsh kernel...για να δουμε... Faux123 και κατεβαζεις την b15...εχει και β1605 αλλα ειναι τα nighlies του franco..βεβαια οχι ανα 5λεπτο... O harsh καλος αλλα δεν ειδα να προσφερει κατι παραπανω απο του faux..και μεγαλο μειον για τοσο customizable kernels..οτι δεν εχει app...δουλευει βεβαια με του trickster αλλα δεν ειναι dedicated...και δεν εχει και το faux sound boost! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Νοπ, του φρανκο δε σ αφηνει να ρυθμισεις γαμα κοντραστ κτλ Μια χαρα σε αφηνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 (edited) Μια χαρα σε αφηνει. Εμένα με harsh στο FKU δε μου δίνει τη δυνατότητα να πειράξω γάμμα values,τεσπα Μετά από αρκετό ψάξιμο,βρήκα αυτό το excel,μέχρι τώρα δεν έχω βρει κοντινά σε obsanity/amoled settings,συνεχίζω τις δοκιμές (Είμαι με Trickster mod και τον τελευταίο harsh Kernel) https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AoDp2qRui0u0dGE4T2gtSDBTRHVFSldPS2RrX1Rya0E#gid=5 Edit: Τωρα το ειδα,περιεχει και τα settings του obsanity,σειρα 19 Edited June 14, 2013 by mytie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Εμένα με harsh στο FKU δε μου δίνει τη δυνατότητα να πειράξω γάμμα values,τεσπα Μετά από αρκετό ψάξιμο,βρήκα αυτό το excel,μέχρι τώρα δεν έχω βρει κοντινά σε obsanity/amoled settings,συνεχίζω τις δοκιμές (Είμαι με Trickster mod και τον τελευταίο harsh Kernel) https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AoDp2qRui0u0dGE4T2gtSDBTRHVFSldPS2RrX1Rya0E#gid=5 Edit: Τωρα το ειδα,περιεχει και τα settings του obsanity,σειρα 19 Μην δοκιμαζεις με φρανκο ο φρανκο εχει δικο του UV και δικο του color...ο harsh πρεπει να δουλευει με faux..αρα βαλε του trickster με αυτο παιζουν κυριος οσοι κερνελ δεν εχουν δικο τους app!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Faux123 και κατεβαζεις την b15...εχει και β1605 αλλα ειναι τα nighlies του franco..βεβαια οχι ανα 5λεπτο... O harsh καλος αλλα δεν ειδα να προσφερει κατι παραπανω απο του faux..και μεγαλο μειον για τοσο customizable kernels..οτι δεν εχει app...δουλευει βεβαια με του trickster αλλα δεν ειναι dedicated...και δεν εχει και το faux sound boost! Αυτόν δηλαδή Mainline 4.2.2 Kernel => mako kernel <== (Stock CPU frequencies, GPU overclockable to 487MHz) ή αυτόν Enhanced Stock 4.2.2 Kernel (STOCK + UV + HSIC Fixes + Gamma + Speaker) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Αυτόν δηλαδή Mainline 4.2.2 Kernel => mako kernel <== (Stock CPU frequencies, GPU overclockable to 487MHz) ή αυτόν Enhanced Stock 4.2.2 Kernel (STOCK + UV + HSIC Fixes + Gamma + Speaker) Ο πρωτος ειναι ο δικος του ο αλλος ειναι Stock εντελως με μονα εξτρα UV + HSIC Fixes + Gamma + Speaker!!Εσυ θες τον mainline...εκτος αν θες OC μεχρι 1900 που κατεβαζεις εναν απο τους δυο κατω.. Απο φρανκο σε faux φλασαρετε πρωτα το 4.2.2 reset kernel..λογο του οτι ο faux δεν φλασαρει ολοκληρο το img!!Προτεινω να κρατησετε στην sd σας τον ρεσετ κερνελ και να τον περνατε καθε φορα πρωτα και μετα οποιοδηποτε κερνελ...ετσι για σιγουρια!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Λοιπόν παιδιά έβαλα την axiom rom που προτείνεται για τον ak kernel...Δεν έχω πειράξει τον κερνελ ακόμα...παιδιά είναι πολύ γρήγορος...θα τον αφήσω και θα σας πω εντυπώσεις...Προς στιγμήν είναι ότι πιο γρήγορο έχω δοκιμάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Με τον matr1x 9.5 gpu είμαι πολύ ευχαριστημενος σε σχέση τον Franco, το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι λίγο στα γραφικά καμιά φορά κολλάει και εμφανίζεται κάτι μικρά μαύρα στίγματα, πάντως όλα μια χαρά!!! Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Εδω και 4 franco updates το κινητο μου δε δεχεται uv. Η συμπεριφορα του ειναι η εξης: Σε idle και χαμηλο φορτιο δεν υπαρχει κανενα θεμα. Μολις πρεπει να χρησιμοποιησει τριτο πυρηνα η δευτερο πολυ ψηλα τοτε κολλαει για 10 δευτερα και μετα restart. Πχ κατεβαζε ενα update απο google play, ολα καλα. Μολις το κατεβασε και αρχιζει την εγκατασταση, τσουπ, επανεκκινηση. Μου εκοψε μετα απο πολλη ωρα γιατι κατηγορουσα την εφαρμογη που εγκαθισταται. :lol: Το θεμα ειναι οτι συνεχιζεται μεχρι τωρα. Το uv μου ειναι το standard -100 (με μικροδιαφορες μετα απο προσωπικο ψαξιμο σε καθε συχνοτητα) με fast cpu οπου δεν ειχα ποτε θεμα. Δεν ειναι και πολυ χρησιμο το post, αλλα ηθελα να κλαφτω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Εδω και 4 franco updates το κινητο μου δε δεχεται uv. Η συμπεριφορα του ειναι η εξης: Σε idle και χαμηλο φορτιο δεν υπαρχει κανενα θεμα. Μολις πρεπει να χρησιμοποιησει τριτο πυρηνα η δευτερο πολυ ψηλα τοτε κολλαει για 10 δευτερα και μετα restart. Πχ κατεβαζε ενα update απο google play, ολα καλα. Μολις το κατεβασε και αρχιζει την εγκατασταση, τσουπ, επανεκκινηση. Μου εκοψε μετα απο πολλη ωρα γιατι κατηγορουσα την εφαρμογη που εγκαθισταται. :lol: Το θεμα ειναι οτι συνεχιζεται μεχρι τωρα. Το uv μου ειναι το standard -100 (με μικροδιαφορες μετα απο προσωπικο ψαξιμο σε καθε συχνοτητα) με fast cpu οπου δεν ειχα ποτε θεμα. Δεν ειναι και πολυ χρησιμο το post, αλλα ηθελα να κλαφτω. :) πως βλεπεις ποσους πυρηνες χρησιμοποιει και ποσο τους χρησιμοποιει? υπαρχει καποια εφαρμογη να την εγκαταστησω και γω? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 (edited) Εδω και 4 franco updates το κινητο μου δε δεχεται uv. Η συμπεριφορα του ειναι η εξης: Σε idle και χαμηλο φορτιο δεν υπαρχει κανενα θεμα. Μολις πρεπει να χρησιμοποιησει τριτο πυρηνα η δευτερο πολυ ψηλα τοτε κολλαει για 10 δευτερα και μετα restart. Πχ κατεβαζε ενα update απο google play, ολα καλα. Μολις το κατεβασε και αρχιζει την εγκατασταση, τσουπ, επανεκκινηση. Μου εκοψε μετα απο πολλη ωρα γιατι κατηγορουσα την εφαρμογη που εγκαθισταται. :lol: Το θεμα ειναι οτι συνεχιζεται μεχρι τωρα. Το uv μου ειναι το standard -100 (με μικροδιαφορες μετα απο προσωπικο ψαξιμο σε καθε συχνοτητα) με fast cpu οπου δεν ειχα ποτε θεμα. Δεν ειναι και πολυ χρησιμο το post, αλλα ηθελα να κλαφτω. :) Τι είπες τώρα!δεν είχα δώσει σημασία!είχα ακριβως το ίδιο πρόβλημα.και γω με -100uv και είχα reboots.καλά έκανες κ κλαφτηκες γτ διαπίστωσα το πρόβλημα :p Με Μάτριξ που είμαι εξακολουθώ κ έχω θέμα με τα παιχνίδια.πάω για τον Ινδό και γω.κατα τα άλλα είναι σούπερ Edited June 15, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 το changelog για την r155 * Merge some CAF patches to improve 3G/data * Remove WAKELOCK_STATS. This way people will stop looking for problems that donβt exist and start enjoying their phones more μικρός Θεούλης ο πορτογάλος :) :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Τι είπες τώρα!δεν είχα δώσει σημασία!είχα ακριβως το ίδιο πρόβλημα.και γω με -100uv και είχα reboots.καλά έκανες κ κλαφτηκες γτ διαπίστωσα το πρόβλημα :p Με Μάτριξ που είμαι εξακολουθώ κ έχω θέμα με τα παιχνίδια.πάω για τον Ινδό και γω.κατα τα άλλα είναι σούπερ Ωραια, ελπιζω να λυθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Μετά από πολύ καιρό και σκέψη, λέω να περάσω μια custom rom. Ο συνδιασμός που σκέφτομαι είναι PA και harsh kernel. Δύο πράγματα. 1. Υπάρχει τρόπος να κρατήσω back up το λεξικό που έχω φτιάξει στο stock πληκτρολόγιο; 2. εφόσον θα περάσω custom recovery, τι θα γίνει όταν θα έρθει η ενημέρωση στα μέσα Ιουλίου; σβήσιμο και πάλι από την αρχή stock recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Μετά από πολύ καιρό και σκέψη, λέω να περάσω μια custom rom. Ο συνδιασμός που σκέφτομαι είναι PA και harsh kernel. Δύο πράγματα. 1. Υπάρχει τρόπος να κρατήσω back up το λεξικό που έχω φτιάξει στο stock πληκτρολόγιο; 2. εφόσον θα περάσω custom recovery, τι θα γίνει όταν θα έρθει η ενημέρωση στα μέσα Ιουλίου; σβήσιμο και πάλι από την αρχή stock recovery; Για το 2 θα απαντήσω μόνο. Εφόσον θα έχεις custom rom, ξεχνάς αυτόματα και την αναβάθμιση απευθείας από Google. Θα πρέπει να φλασαρεις factory image οπότε θα πάρεις και την stock recovery. Αν θες βέβαια μετά τη factory image μπορείς να περάσεις πάλι custom recovery όπως γνωρίζεις ήδη. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Για το 2 θα απαντήσω μόνο. Εφόσον θα έχεις custom rom, ξεχνάς αυτόματα και την αναβάθμιση απευθείας από Google. Θα πρέπει να φλασαρεις factory image οπότε θα πάρεις και την stock recovery. Αν θες βέβαια μετά τη factory image μπορείς να περάσεις πάλι custom recovery όπως γνωρίζεις ήδη. Σε ευχαριστώ φίλε μου Ποια είναι η τελευταία PA; Στο νήμα στο xda έχει κάνει edit το πρώτο και δεύτερο post στις 11/6 αλλά η πιο πρόσφατη ρομ είναι pa_mako-3.15-26APR2013-222559.zip 2013-05-03 12:56:37. Αυτή είναι; Επίσης με τον harsh kernel θα γίνει μόνο του το UV; δεν το έχω καταλάβει καλά. Είναι άλλος με αυτόν τον συνδιασμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 (edited) Σε ευχαριστώ φίλε μου Ποια είναι η τελευταία PA; Στο νήμα στο xda έχει κάνει edit το πρώτο και δεύτερο post στις 11/6 αλλά η πιο πρόσφατη ρομ είναι pa_mako-3.15-26APR2013-222559.zip 2013-05-03 12:56:37. Αυτή είναι; Επίσης με τον harsh kernel θα γίνει μόνο του το UV; δεν το έχω καταλάβει καλά. Είναι άλλος με αυτόν τον συνδιασμό; Η τελευταία PA είναι χθεσινή (14/6 έκδοση 3.60). Αν άνοιξες τα folders του Goo είναι οι στο alpha ή στο Dev folder, δε θυμάμαι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις βέβαια είναι να κατεβάσεις από κάποιο από τα πολλά mirrors, που είναι και πολύ γρηγορότερα. Υπάρχουν πολλά αν ψάξεις στις τελευταίες σελίδες του thread. Για τον harsh kernel φλάσαρε τον κι άστον να κάνει αυτός "κουμάντο", είναι η γνώμη μου, για να μην έχεις reboots κλπ. Διάβασε το πρώτο post στο thread του, για να καταλάβεις πως δουλεύει. Εδώ απαντά κι ο ίδιος: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=42598112 Αναφέρατε, πριν μερικά posts, την Xenon XD. Αν και βαριέμαι να ξαναστήνω από την αρχή τη συσκευή, μετά από αυτό το βίντεο λέω να αφήσω για λίγο την PA και να τη δοκιμάσω :p Edited June 15, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Παιδιά δοκιμάστε αυτήν την τον που προτείνεται στο ak kernel την axiom...Πολύ γρήγορο το κινητό....εντελώς διαφορετικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Παιδιά δοκιμάστε αυτήν την τον που προτείνεται στο ak kernel την axiom...Πολύ γρήγορο το κινητό....εντελώς διαφορετικό... Ναι βαλε φυτιλιες εσυ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Παιδιά δοκιμάστε αυτήν την τον που προτείνεται στο ak kernel την axiom...Πολύ γρήγορο το κινητό....εντελώς διαφορετικό... Επίσης δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω εδώ αλλά σε όποιον αρέσει το 3d effect στο ios 7βρήκα την ίδια εφαρμογή και για Android που ΦΥΣΙΚΆ και προϋπήρχε...Apple innovate MY ***... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Επίσης δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω εδώ αλλά σε όποιον αρέσει το 3d effect στο ios 7βρήκα την ίδια εφαρμογή και για Android που ΦΥΣΙΚΆ και προϋπήρχε...Apple innovate MY ***... Πως λέγεται; Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 3d image live wallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 3d image live wallpaper Ωχ ναι το έχω δει Το gyrospace όμως δεν παίζεται α ρε apple τι ανακάλυψη έκανες πάλι Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ωχ ναι το έχω δει Το gyrospace όμως δεν παίζεται α ρε apple τι ανακάλυψη έκανες πάλι Το οποιο tweak υπαρχει για iOS απο την εποχη του 3GS!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts