Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Ωραία. Τώρα όσοι περάσατε τον 122 Βάλτε τον 125. αμα διαβάσετε τις τελευταίες σελίδες στο thread του Franco στο XDA θα καταλάβετε γιατί :)

Μόλις τον πέρασα. Έχω βαρεθεί κάθε λίγο να αλλάζω :-P

Δημήτρης

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και γω τον εβαλα

Μαρεσει εμενα...καθε 2 μερες φλασαρω ρομ και κερνελ...καλα ειναι :p

Με τι governor δουλευετε τον φρανκο???

Και γω τον εβαλα

Με τον default. Πρόσεχε γιατί ειδικα στον 125 λέει να μην αλλάξουμε governor γιατί κρασαρει.

Καλη φαση δε λέω αλλά ρε γμτ ειδικα ο Franco μας έχει σκισει στο flashαρισμα!!

Ωραία. Τώρα όσοι περάσατε τον 122 Βάλτε τον 125. αμα διαβάσετε τις τελευταίες σελίδες στο thread του Franco στο XDA θα καταλάβετε γιατί :)

Για πε, για πε......είμαι κανά 2 μέρες με airkernel και αν και διάβασα καλά σχόλια εμένα δεν μου αρέσει κάτι , το τι δεν ξέρω αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με τον default. Πρόσεχε γιατί ειδικα στον 125 λέει να μην αλλάξουμε governor γιατί κρασαρει.

Καλη φαση δε λέω αλλά ρε γμτ ειδικα ο Franco μας έχει σκισει στο flashαρισμα!!

εγω τον αλλαξα σε conservative και δεν κολλησε...

το ξαναγυρισα βεβαια σε interactive γιατι γραφει οτι ειναι το καλυτερο προφιλ τωρα:D

Your device just got smarter - it now scales Interactive governor tunables based on system load - so on low load it caters for battery life and helps maintaining reasonably lower frequencies, when the system load gets higher, specially on high demand like games it will cater for more performance and your games will run even smoother.

* There is a small bug in this that crashes your device if you change governors so please stick with Interactive which ultimately is the whole point of this release and I'll fix it soon

ωραια βαλαμε κ τον 125..καλα αυτος καθε ωρα και αλλη ρομ βγαζει?? τι κανει??αλλη δουλεια δεν εχει..??Χαχααα

ωραιος ειναι...!!!!

Για ν αδοθμε κ αυτη πως παει..το χουμε τρελανει το τηλεφωνο..!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Τι είναι το governor?

ειναι διαφορα προφιλ τασεων και συχνοτητων που φτιαχνει ο developer στον κερνελ του

και ενα ωραιο λινκ:

http://androidforums.com/xperia-mini-all-things-root/513426-android-cpu-governors-explained.html

Για πε, για πε......είμαι κανά 2 μέρες με airkernel και αν και διάβασα καλά σχόλια εμένα δεν μου αρέσει κάτι , το τι δεν ξέρω αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά

Your device just got smarter - it now scales Interactive governor tunables based on system load - so on low load it caters for battery life and helps maintaining reasonably lower frequencies, when the system load gets higher, specially on high demand like games it will cater for more performance and your games will run even smoother.

* There is a small bug in this that crashes your device if you change governors so please stick with Interactive which ultimately is the whole point of this release and I'll fix it soon

Οριστε.Τον ειχε ανεβασει ο franco εχθες σαν r666 (σατανικος kernel :lol: ) και ζητουσε feedback.Κατευθειαν του απαντησε ο Google (nickname ειναι ε) σε δοκιμες που εκανε σε βαρια παιχνιδια και σε ολα ειχε ανεβασμενα fps και 0 σχεδον lags.Του πηγε καλα και σε γενικη moderate χρηση και τον εδωσε σε κυκλοφορια.

P.S. Γιαυτο ακριβως πηρα Nexus...Unlock απο τη αρχη με τις ευλογιες τις Google και κανε Ο,ΤΙ θες!

Και γω τον εβαλα

Kαι φορτωνεις παλι τις εφαρμογες?Δεν βαριεσαι ?:lol: και backup να χεις παρει η επαναφορα τρωει ωρα.Εκτος κ αν κανεις dirty φλασαρισμα σε μια ομως ρομ καθε φορα.

Δημήτρης

Kαι φορτωνεις παλι τις εφαρμογες?Δεν βαριεσαι ?:lol: και backup να χεις παρει η επαναφορα τρωει ωρα.Εκτος κ αν κανεις dirty φλασαρισμα σε μια ομως ρομ καθε φορα.

Εμ αυτο εννοει μαλλον.Update στην ιδια rom μονο με wipe cache/dalvik κανεις και καθαρισες.Αλλιως να ναι καλα το TB premium.Με ενα κλικ ολα οπως πρωτα ;)

Εμ αυτο εννοει μαλλον.Update στην ιδια rom μονο με wipe cache/dalvik κανεις και καθαρισες.Αλλιως να ναι καλα το TB premium.Με ενα κλικ ολα οπως πρωτα ;)

Μορε το ξερω,την εχω την εφαρμογη αλλα οσο ναναι εχει δουλεια!Εκτος κ αν δουλευει καποιος με 10 εφαρμογες ολες κι ολες.Γιαυτο βαριεμαι ακομα να αλλαξω ρομ :lol:

Δημήτρης

Μορε το ξερω,την εχω την εφαρμογη αλλα οσο ναναι εχει δουλεια!Εκτος κ αν δουλευει καποιος με 10 εφαρμογες ολες κι ολες.Γιαυτο βαριεμαι ακομα να αλλαξω ρομ :lol:

Οχι ρε συ τι δουλεια.Αφου τα παιρνεις ολα backup και apps και data.Το ιδιο και με κλησεις,μηνυματα.Οποτε με ενα κλικ ολα μπομπα!Απορω πως αντεχεις ακομα με stock πραγματικα :devil:

Οχι ρε συ τι δουλεια.Αφου τα παιρνεις ολα backup και apps και data.Το ιδιο και με κλησεις,μηνυματα.Οποτε με ενα κλικ ολα μπομπα!Απορω πως αντεχεις ακομα με stock πραγματικα :devil:

Την carbon stable εχεις?

Δημήτρης

Όσοι περάσατε 122 & 125 πως βλέπετε την αυτονομία σε σχέση με 111?

Στον 125 ακομα δε μπορω να σου πω γιατι εχω κανει μια φορτιση και με μιση ωρα Real Racing,3 φορες Antutu,και 2 Quadrant εχω 55% με 1 ωρα και 52 λεπτα οθονη.Βαρια χρηση βεβαιως βεβαιως.Στον 122 τα ιδια με 111.

Παω να την δοκιμασω.Δεν εχω και τι να κανω μεχρι το μπασκετακι :lol:

Δικος μου εισαι και εσυ :) Εγω παντως σε προειδοποιησα...Once you go Custom you never go back...Περιμενω εντυπωσεις,ειδικα με Pie controls..Εγω την εχω καταβρει!

Δικος μου εισαι και εσυ :) Εγω παντως σε προειδοποιησα...Once you go Custom you never go back...Περιμενω εντυπωσεις,ειδικα με Pie controls..Εγω την εχω καταβρει!

Τα τελευταια 3 χρονια με τα xperia που εχω ,ειχα βαρεθει να αλλαζω λογισμικα.Και τωρα την ειχα αραξει με το N4 :lol: .Κατεβαω και φλασαρω

Δημήτρης

Ασε και εγώ το neo v το είχα ταράξει.κατέβασε αν θες τα gapps της paranoid.τα έχουν όλα όλα και το καινουριο play store.

Ασε και εγώ το neo v το είχα ταράξει.κατέβασε αν θες τα gapps της paranoid.τα έχουν όλα όλα και το καινουριο play store.

Kατεβασα μεσα απο carbon που ειχε καποια,ελπιζω να κανουν.Τωρα μολις ανοιξε το κινητο αλλα ακομα στο carbondev ειναι.Μπας και κολλησε εκει περα :lol:

edit Και ναι εκει κολλησε δεν προχωραει.Γκινια

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
Δημήτρης

edit Και ναι εκει κολλησε δεν προχωραει.Γκινια

Οχι ρε γμτ.Εκανες το βημα να πας σε carbon και να φας bootloop?Ημαρτον...Τα wipes τα εκανες καλα?

Οχι ρε γμτ.Εκανες το βημα να πας σε carbon και να φας bootloop?Ημαρτον...Τα wipes τα εκανες καλα?

Tα εκανα και την ξαναφλασαρα.Τωρα ανοιξε κομπλε.Ενταξει τοσες παραμετροπιησεις που εχουν αυτες οι custom τις διαβαζα αλλα δεν τις πιστευα.Εχω χαθει στα πειραγματα!Παω να βαλω και φρανκο που ειχα.Εβαλα face unlock,τι γαματο? :lol: ελπιζω ν αμην τρωει μπαταρια αυτο.Και συνεχιζω να ψαχνω..Α ξεχασα οταν κατεβαζω το notofication τις ρυθμισεις και κατι αλλα τα εχει σε αλλη γλωσσα.

Δημήτρης

Tα εκανα και την ξαναφλασαρα.Τωρα ανοιξε κομπλε.Ενταξει τοσες παραμετροπιησεις που εχουν αυτες οι custom τις διαβαζα αλλα δεν τις πιστευα.Εχω χαθει στα πειραγματα!Παω να βαλω και φρανκο που ειχα.Εβαλα face unlock,τι γαματο? :lol: ελπιζω ν αμην τρωει μπαταρια αυτο.Και συνεχιζω να ψαχνω..Α ξεχασα οταν κατεβαζω το notofication τις ρυθμισεις και κατι αλλα τα εχει σε αλλη γλωσσα.

Στο πρωτο reboot φτιαχνει η γλωσσα.Αλλιως κλικαρε τα ενα ενα.Ρε δικε μου,face unlock εχουμε απο την ICS μη με τιναζεις τα μυαλα τωρα!Οσο ναναι κατι θα τρωει παντως.Αντε καλο πειραγμα και τα λεμε μετα το 3D show

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)