prioxxx Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 χρειαζεσαι την επι πληρωμη εφαρμογη btw εβαλα τον 110 σημερα,φαινεται καλυτερος κ πιο οικονομικος.. Τον έβαλα και γω μόλις, για να δούμε.. Την έχω την εφαρμογή... το μόνο όμως που μπορώ να τροποποιήσω είναι 3 τιμές, RBG τίποτα άλλο! Αν βλέπεις αυτό τότε σίγουρα έχεις και το μενού για τα χρώματα. Ψάξε λίγο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Θελω feedback! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoser Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) καλησπερα και απο εμενα πριν λιγες μερεσ απόκτησα και εγω το Ν4 σημερα ξεκινησα να του κανω ροοτ με το toolkit απο τους XDA εκανα κανονικα την διαδικασια ακολουθώντας το βιντεο .. εκανα unlock bootloader και στην συνεχεια εκαν ενα reboot το κινητο .. στο toolkit περιμενε να του βαλω παλι debuging mode για να συνεχισει την διαδικασια και να κανει το ροοτ . Το θεμα ειναι πως οτι και να εκανα (το εβαλα σε Debuging mode) δεν συνεχιζε η διαδικασια ειχε κολλήσει εκει και περιμενε.... Έκλεισα το προγραμμα το ξανα ανοιξα τπτ ... εβαλα το κινητο σε fastboot απο μονος μ παλι τπτ ... πατησα στην επιλογη που κανει μονο ροοτ παλι τπτ ... εχει καποιος καμια ιδεα γιατι δεν μπορω να συνεχισω την διαδικασια;;; εχω την εκδοση 4.2.2 Edited March 22, 2013 by panoser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 [/quote=Αν βλέπεις αυτό τότε σίγουρα έχεις και το μενού για τα χρώματα. Ψάξε λίγο Ανοιγω το μενου που αφορα το display κ εκει βλεπω αυτες τις 3 τιμες, τιποτε αλλο! παταω απο πανω κ το μονο ποου γινεται ειναι να αλλαζει η εικονα που βλεπω...:confused: Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Θελω feedback! Αν τα καταφερω να τις περασω...ευχαριστως!!! :):) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 [/quote=Αν βλέπεις αυτό τότε σίγουρα έχεις και το μενού για τα χρώματα. Ψάξε λίγο Ανοιγω το μενου που αφορα το display κ εκει βλεπω αυτες τις 3 τιμες, τιποτε αλλο! παταω απο πανω κ το μονο ποου γινεται ειναι να αλλαζει η εικονα που βλεπω...:confused: Φανταζομαι εχεις αγορασει την εφαρμογη.Τραβαει ζορια καποιες φορες οποτε μπες στο recovery και ξαναφλασαρε το zip αρχειο του kernel.Οταν ξαναμπεις στο λειτουργικο τσεκαρε αν η εφαρμογη σου δινει επιλογη για gamma settings Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 τι να πω...; τιποτα παλι, δεν μπορω να κανω τιποτα παρα να αλλαξω αυτες τις 3 τιμες!!! :mad: Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Battery Stats update (Franco Milestone 1 και stock Rom) Εχω παθει πλακα με την αυτονομια και την διαχειριση που κανει ο franco kernel.Εχθες εβγαλα απο τις 7,30 το πρωι μεχρι και σημερα στις 12 τα ακολουθα : - Οθονη : 4 ωρες και 20 λεπτα - 1 ωρα και 25 λεπτα κλησεις (μονο με 2G) - Ειχα 1 ωρα ενεργοποιημενο το Gps γιατι δοκιμαζα το Sygic και λογω του Runkeeper που το χρησιμοποιει - 2 ωρες αναπαραγωγη μουσικης με Google Music - Φωτεινοτητα παντα στο αυτοματο εκτος απο καμια ωριτσα που βαρουσε νταλα ηλιος και ηταν στο τερμα. - Δεδομενα παντα κλειστα - Wifi always on με auto sync συνεχεια εκτος απο 7 ωρες το βραδυ που το ειχα κλειστο και ειχα......... 0% battery drain :D - Πολυ browsing μονο με Chrome (με εχει βολεψει τελικα) και περιπου 45 λεπτα ηταν Youtube. Εν τω μεταξυ ο r110 εχει καλυτερη διαχειριση μπαταριας απο οσο λενε ολοι (μα ολοι) που τον δοκιμασαν στο XDA και ο ιδιος ο Franco!Δηλαδη ποσο καλυτερα???? P.s. Παραλιγο να κανω μ....α και να τρεχω τζαμπα να το ξαναστηνω απο την αρχη.Στο Titanium εχει μια επιλογη η οποια ειναι η ''Ενσωματωση ενημερωμενων εκδοσεων εφαρμογων συστηματος στη Rom'' με την οποια τα updates που κανουμε σε εφαρμογες ''συστηματος'' π.χ. Youtube,Gmail κλπ ενσωματονονται στη Rom για να κερδισουμε χωρο στο internal storage.Ημουν τοσο σιγουρος για την λειτουργεια του αφου το εκανα παντα σε ολα τα Xperia που ειχα και δεν κρατησα backup πριν το κανω...Με αποτελεσμα ολες αυτες οι εφαρμογες να κρασαρουν συνεχεια..Δεν εφτιαξαν ουτε με reboot ουτε με fix permissions απο CWM..Οποτε παλι απο το Titanium τις βρηκα μια μια και τις ξαναεκανα εφαρμογες χρηστη και ολα οκ!Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι εγινε ομως αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 τι να πω...; τιποτα παλι, δεν μπορω να κανω τιποτα παρα να αλλαξω αυτες τις 3 τιμες!!! :mad: μηπως εχεις το free?η καποιο παλαιοτερο? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Battery Stats update (Franco Milestone 1 και stock Rom) Εν τω μεταξυ ο r110 εχει καλυτερη διαχειριση μπαταριας απο οσο λενε ολοι (μα ολοι) που τον δοκιμασαν στο XDA και ο ιδιος ο Franco!Δηλαδη ποσο καλυτερα???? Εγω με τον r102 Milestone ειδα χρηση οθονης 4 ωρες και κατι λεπτα.Αμεσως μετα μου εκλεισε :p Τωρα εχω τον 110 Και οντως ετσι λενε οτι ειναι καλυτερος σε θεμα μπαταριας. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Εγω με τον r102 Milestone ειδα χρηση οθονης 4 ωρες και κατι λεπτα.Αμεσως μετα μου εκλεισε :p Τωρα εχω τον 110 Και οντως ετσι λενε οτι ειναι καλυτερος σε θεμα μπαταριας. Προφανως εννοεις τον r102 σκετο.Γιατι r102 milestone δεν υπαρχει.Εκτος και αν εννοεις την stable του r102 η οποια ειναι η Milestone 1.Μπερδεψαμε τα μπουτια μας με τον παλιοΠορτογαλο!Καθε 3 μερες φλασαρισμα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Προφανως εννοεις τον r102 σκετο.Γιατι r102 milestone δεν υπαρχει.Εκτος και αν εννοεις την stable του r102 η οποια ειναι η Milestone 1.Μπερδεψαμε τα μπουτια μας με τον παλιοΠορτογαλο!Καθε 3 μερες φλασαρισμα :lol: Τον stable milestone εννοούσα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoser Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 καλησπερα και απο εμενα πριν λιγες μερεσ απόκτησα και εγω το Ν4 σημερα ξεκινησα να του κανω ροοτ με το toolkit απο τους XDA εκανα κανονικα την διαδικασια ακολουθώντας το βιντεο .. εκανα unlock bootloader και στην συνεχεια εκαν ενα reboot το κινητο .. στο toolkit περιμενε να του βαλω παλι debuging mode για να συνεχισει την διαδικασια και να κανει το ροοτ . Το θεμα ειναι πως οτι και να εκανα (το εβαλα σε Debuging mode) δεν συνεχιζε η διαδικασια ειχε κολλήσει εκει και περιμενε.... Έκλεισα το προγραμμα το ξανα ανοιξα τπτ ... εβαλα το κινητο σε fastboot απο μονος μ παλι τπτ ... πατησα στην επιλογη που κανει μονο ροοτ παλι τπτ ... εχει καποιος καμια ιδεα γιατι δεν μπορω να συνεχισω την διαδικασια;;; εχω την εκδοση 4.2.2 υπαρχει καποιος που να μπωρει να με βοηθήσει τελικα ? συγγνωμη αν γινομε επίμονος αλλα θελω να το ροοταρω και δεν μπορω .... καταλαβαίνετε:cry::cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Λύθηκε το θέμα!! Μάλλον είχε κολλήσει η εφαρμογή γιατί μετά από 2-3 επανεγκαταστάσεις το κατάφερα! Ας δοκιμάσω και εγώ λοιπόν τα χρώματα του g47 !! :-D Λοιπόν οι πρώτες ώρες με τις νέες ρυθμίσεις είναι θετικές, παρατήρησα ότι είναι πιο ζωντανά τα χρώματα με περισσότερη ένταση, μάλιστα μου θύμισε τις ρυθμίσεις που είχα στο s3 με την ρύθμιση στο φυσικό τόνο! Έχω όμως μια απορία την φωτεινότητα την έχετε στο αυτόματο; Edited March 22, 2013 by miketra Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Λύθηκε το θέμα!! Μάλλον είχε κολλήσει η εφαρμογή γιατί μετά από 2-3 επανεγκαταστάσεις το κατάφερα! Ας δοκιμάσω και εγώ λοιπόν τα χρώματα του g47 !! :-D Λοιπόν οι πρώτες ώρες με τις νέες ρυθμίσεις είναι θετικές, παρατήρησα ότι είναι πιο ζωντανά τα χρώματα με περισσότερη ένταση, μάλιστα μου θύμισε τις ρυθμίσεις που είχα στο s3 με την ρύθμιση στο φυσικό τόνο! Έχω όμως μια απορία την φωτεινότητα την έχετε στο αυτόματο; Aφου τα καταφερες μια χαρα!Εγω ναι στην αυτοματη φωτεινοτητα το εχω στο 40%. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 υπαρχει καποιος που να μπωρει να με βοηθήσει τελικα ? συγγνωμη αν γινομε επίμονος αλλα θελω να το ροοταρω και δεν μπορω .... καταλαβαίνετε:cry::cry::cry::cry::cry: Για μενα πατα την επιλογη ωστε να φλασαρεις παλι ολη την ρομ και ξανακανε τα βηματα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Πάντως ερχόμενος απο DHD με τα τραγικά του χρώματα νομίζω οτι έχω οθονάρα. Να στρώσω μια την μπαταρία του και θα δοκιμάσω και εγώ διάφορα. Ποια rom παίζει που να ειναι ίδια με την stock, αλλά να εχει % battery & μόλις κατεβαζω την μπάρα και έχω τα icons να πατάω και να τα κάνει toggle (wifi/data/orientation) κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoser Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Για μενα πατα την επιλογη ωστε να φλασαρεις παλι ολη την ρομ και ξανακανε τα βηματα. δηλαδη να πατησω την επιλογη 6? που λεει flash recovery (custom or stock recovery) ? αυτο δεν χριαζετε ροοτ για να γινει ? και τι ακριβως θα κανει ? θα περασει την αρχικη ρομ που ειχε το κινητο οταν το ανοιξα πρωτη φορα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 δηλαδη να πατησω την επιλογη 6? που λεει flash recovery (custom or stock recovery) ? αυτο δεν χριαζετε ροοτ για να γινει ? και τι ακριβως θα κανει ? θα περασει την αρχικη ρομ που ειχε το κινητο οταν το ανοιξα πρωτη φορα ?? Κοιτα εγω εκανα donate στο toolkit και το εχω κ για την εκδοση jdq39 που ειναι το κινητο μας.(αλλοι το καταφεραν χωρις donate=3lires) Aφου βαλεις την επιλογη γαι την εκδοση κινητου που εχεις, μετα για φλασαρισμα της εργοστασιακης ρομ ειναι η επιλογη 9.Μην κανεις τπτ προτου σιγουρευτεις οτι συνεχιζεις συμφωνα με την εκδοση του κινητου σου. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Να προτείνω μια αλλαγή στις ρυθμίσεις του kernel; αν βάζαμε την φωτεινότητα στο 2-3; :-P Εννοείς αυτόματη την φωτεινότητα και στο 40; νομίζω ότι στο αυτόματο δεν έχει σημασία που τοποθετείς την μπάρα... (Εννοώ στο μενού προβολή) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Να προτείνω μια αλλαγή στις ρυθμίσεις του kernel; αν βάζαμε την φωτεινότητα στο 2-3; :-P Εννοείς αυτόματη την φωτεινότητα και στο 40; νομίζω ότι στο αυτόματο δεν έχει σημασία που τοποθετείς την μπάρα... (Εννοώ στο μενού προβολή) Σωστά νομίζεις. Είτε στο 100 είτε στο 10 αν το έχεις, μόλις βάλεις την αυτόματη γυρνάει στο αυτόματο. Δεν έχει αυτόματη 40% ή αυτόματη 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoser Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Δηλαδή αν κάνω ένα donate θα γίνει η δουλειά;; θα έχει και για την έκδοση την τελευταία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Δηλαδή αν κάνω ένα donate θα γίνει η δουλειά;; θα έχει και για την έκδοση την τελευταία; Εγω που την εκανα ειδα και την τελευταια.4.2.2 (jdq39) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoser Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Ωραία θα το δοκιμάσω και θα σας πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoser Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Εκνα το donate και λυθηκαν ολα τα προβληματα ...!!! τωρα πλεον ειμαι ετοιμος ...:D:D:D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts