ταξιδιωτης22 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) Με την σειρα οπως στα δινω τα λινγκ και αφου πρωτα κανεις ολα τα wipe θα την περασεις... http://downloads.codefi.re/synergy/mako-dev http://downloads.codefi.re/synergy/codefireX-Mako/cfx_mako-4.2.2-SR13.zip http://www.mediafire.com/?9q6u59s106bn560 Ολα ειναι zip τα κατεβαζεις και τα βαζεις στο κινητο... Μετα μπαινεις recavery και αφου κανεις ολα τα wipe τα παιρνας το ενα μετα το αλλο και στο τελος κανεις rebot... οταν εννοεις wipe?τα πεταω στην μνημη της συσκευης?και μετα με recovery τα κανω ενα ενα εγκατασταση?τα κανω unzip πρωτα? με τι σειρα ξεκινω την εγκατασταση? edit,εχω ενα θεμα,οταν το βαζω recovery μου βγαζει καμια εντολη Edited February 26, 2013 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Όλοι οι συμφορουμιτες στο νήμα έχουν την καλή διάθεση να αφιερωσουν χρόνο για να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση όσο "αφελης" και αν είναι αυτή. Απλά θα πρότεινα να ψαχνουμε και εμείς λίγο παραπάνω και να διαβάζουμε και λίγο μια και που τα πάντα , ειδικά τα βήματα unlock bootloader, root κλπ αναφέρονται αναλυτικά και βημα-βημα στο toolkit στο xda. Φιλικά πάντα ;) Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Καλιμπραρισμα στη μπαταρια χρειαζεται ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 οταν εννοεις wipe?τα πεταω στην μνημη της συσκευης?και μετα με recovery τα κανω ενα ενα εγκατασταση?τα κανω unzip πρωτα? με τι σειρα ξεκινω την εγκατασταση? edit,εχω ενα θεμα,οταν το βαζω recovery μου βγαζει καμια εντολη Δεν θελουν unzip...τα κανεις istall οπω ς ειναι... κοιτα το παρακατω βιντεο Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Καλιμπραρισμα στη μπαταρια χρειαζεται ρε παιδια? wipe battery stats,αν κ δεν ειναι πολυ σημαντικο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε για την μπαταρία αλλά ούτε και για το σήμα... Ίσως να μην έχει κάτσει καλά... Η μπαταρία εδώ είναι σε καλύτερα επίπεδα και από τον r85 και το σήμα ίδιο... Ότι λέω είναι Καρατσεκαρισμενο... 5% κατω η μπαταρια σε μια κλιση 7 λεπτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 5% κατω η μπαταρια σε μια κλιση 7 λεπτων. Δωσε τις μια δύο πλήρης φορτισεις και πες πάλι... Αν και μου φαίνεται υπερβολικό το 5% για 7 λεπτά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Δωσε τις μια δύο πλήρης φορτισεις και πες πάλι... Αν και μου φαίνεται υπερβολικό το 5% για 7 λεπτά... Μολις τωρα εγινε αυτο. Αυτο ειχα σκοπο να κανω. Ευχαριστω. Για ραδιοφωνο τιποτα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Μολις τωρα εγινε αυτο. Αυτο ειχα σκοπο να κανω. Ευχαριστω. Για ραδιοφωνο τιποτα ε? Aν συνεχίσει να σου κάνει τέτοια γύρνα στον r85 που είναι super Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) Όλοι οι συμφορουμιτες στο νήμα έχουν την καλή διάθεση να αφιερωσουν χρόνο για να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση όσο "αφελης" και αν είναι αυτή. Απλά θα πρότεινα να ψαχνουμε και εμείς λίγο παραπάνω και να διαβάζουμε και λίγο μια και που τα πάντα , ειδικά τα βήματα unlock bootloader, root κλπ αναφέρονται αναλυτικά και βημα-βημα στο toolkit στο xda. Φιλικά πάντα ;) To αυτο. Και οι περισσοτερες ερωτησεις που γινονται σε αυτα τα thread εχουν ηδη απαντηθει σε αλλες σελιδες. Κανενας δε ψαχνει. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε για την μπαταρία αλλά ούτε και για το σήμα... Ίσως να μην έχει κάτσει καλά... Η μπαταρία εδώ είναι σε καλύτερα επίπεδα και από τον r85 και το σήμα ίδιο... Ότι λέω είναι Καρατσεκαρισμενο... Για ποιο λογο συσχετιζετε το σημα με το kernel? Μολις τωρα εγινε αυτο. Αυτο ειχα σκοπο να κανω. Ευχαριστω. Για ραδιοφωνο τιποτα ε? Για να αποκτησεις ραδιοφωνο εισαι ενημερος οτι χρειαζεσαι δεκτη, σωστα? Edited February 26, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Όλοι οι συμφορουμιτες στο νήμα έχουν την καλή διάθεση να αφιερωσουν χρόνο για να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση όσο "αφελης" και αν είναι αυτή. Απλά θα πρότεινα να ψαχνουμε και εμείς λίγο παραπάνω και να διαβάζουμε και λίγο μια και που τα πάντα , ειδικά τα βήματα unlock bootloader, root κλπ αναφέρονται αναλυτικά και βημα-βημα στο toolkit στο xda. Φιλικά πάντα ;) πολυ σωστα...!!αλλα κ το να αφιερωση ενας γνωστης του θεματος μιση ωρα για να φτιαξει εναν πληρη ελληνικο οδηγο για εμας που δεν εχουμε ιδεα απο android δεν νομιζω οτι ειναι ασχημη ιδεα..!!Οπως υπαρχει σε αντιστοιχο φορουμ για το jailbreak..!! Το νημα αυτο εχει 70 σελιδες σχεδον...και ειναι πολυ μπερδεμενο..για καποιον οπως εγω..εκει που διαβαζω κ παω να βγαλω μια ακρη..αμεσως κ ξαφνικα ανοιγει καποιος αλλο (θεμα)αφιερωνονται 2 σελιδες ξερω γω σε αυτο...αντε παλι απο την αρχη...!!και για αυτο μου μενουν πολλες αποριες..!! επισης αναφερεις το ξενο site οτι εχει αναλυτικες οδηγιες..αλλα τα αγγλικα μου κ πολλων αλλων φανταζομαι εδω ειναι ισα βαρκα ισα γυαλο...:lol: εξαλλου στηριζουμε κ γραφουμε ελληνικα...εδω μεσα....!! Φιλικά πάντα Γιάννης :D Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Για αυτο υπαρχει το search. Eδω επαναλαμβανουμε τα ιδια συνεχεια και καθε μελος που παιρνει το κινητο περναει απο τον ιδιο κυκλο ερωτησεων αντι να χρησιμοποιησει το search. Μπαινουμε και μεις να διαβασουμε τιποτα ενδιαφερον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) Για αυτο υπαρχει το search. Eδω επαναλαμβανουμε τα ιδια συνεχεια και καθε μελος που παιρνει το κινητο περναει απο τον ιδιο κυκλο ερωτησεων αντι να χρησιμοποιησει το search. Μπαινουμε και μεις να διαβασουμε τιποτα ενδιαφερον.... Να ακομη ενας σοβαρος λογος να δημιουργηθει ενας πληρης οδηγος..!!! παραθετω και τα αποτελεσματα του search που αναφερεις με την λεξη root nexus 4 http://www.myphone.gr/forum/search.php?searchid=6191202 80 σελιδες οτι να ναι..!!:( Edited February 26, 2013 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Τι σχεση ο πληρης οδηγος? :dizzy::dizzy: Εσυ μιλας για ενα και μονο πραγμα, εγω αναφερομαι σε ολα τα thread. Δεν ειναι η μονη απορια το πως θα γινει root. Για ολα τα θεματα υπαρχει το search, αντι να διαβαζουμε παλι και παλι τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 δεν ειναι κ ιδιαιτερα δυσκολο παντως..ειδικα με το nexus 4 toolkit,κανεις τα παντα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 δεν ειναι κ ιδιαιτερα δυσκολο παντως. Τι ψαχνεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 ετοιμος με την custom rom περασμενη αλλα μου μενει στο σημειο που λεει codefire x με ενα κοκκινο λογοτυπο να γυριζει,εκανα reboot αλλα τιποτα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 ετοιμος με την custom rom περασμενη αλλα μου μενει στο σημειο που λεει codefire x με ενα κοκκινο λογοτυπο να γυριζει,εκανα reboot αλλα τιποτα. Άφησε το να μπουταρει μόνο του... Μπορει να κάνει 2-4 λεπτά... Μην ανησυχείς για αυτό... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Άφησε το να μπουταρει μόνο του... Μπορει να κάνει 2-4 λεπτά... Μην ανησυχείς για αυτό... πανω απο 4 λεπτα ειναι ετσι,την εγκατασταση την εκανα με την σειρα που τα ειχα βαλει στην μνημη,πες να εκανα καμια πατατα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 μια προταση για το νημα nexus 4 εκανα ρε παιδια....!! Κ δεν θα βοηθησει μονο εμενα αλλα πιστευω παρα πολλους...!!:confused: Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 εδω ενας μικρος οδηγος που βρηκα κ αφορα custom ρομ,σε περιπτωση που καποιος δε θελει να ακολουθησει το κιτακι στα αγγλικα,αλλα προφανως.. Download your 4.2.2 ROM (AOKP or whatever) Download the radio and bootloader zip Download 4.2.2 kernel (optional if you want another kernel) Download GAPPS Go into Recovery Make a nandroid (safety first) Wipe cache/dalvik cache Factory reset Flash ROM Flash Radio Bootloader zip Flash Kernel (optional) Flash GAPPS Wipe cache/dalvik cache Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Καλώς ή κακώς το συγκεκριμένο κινητό που έχουμε θεωρώ ότι το πήραμε λόγω του ότι είναι NEXUS με ο,τι αυτό συνεπάγεται και όχι λόγω μόδας ή ντορου γύρω από αυτό. Εάν δεν ξέρω τι είναι root δεν μπορώ με το καλημέρα να ξεκινησω να φλασαρω!! Είχα επί 1.5 χρόνο το LG P990 2X και διάβασα όλο το thread τόσο στο φόρουμ εδώ όσο και στο xda (temasek ) πριν κάνω το οτιδήποτε.Εννοείται ότι είχα ερωτήσεις, απορίες, ζητουσα βοήθεια αλλά είχα κάνει το αντίστοιχο homework. Το ίδιο κάνω και τώρα και ευχαριστώ όλους τους φίλους εδώ για τις συμβουλές και την βοήθεια τους. Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 τελος παντων δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν...!!Και με το καλημερα -Καλησπερα εχω δικαιωμα να γνωριζω να μαθω να ρωταω οτιδηποτε για την συσκευη που επελεξα..!!ΚΑλος η κακος ειχα iphone για πολλα χρονια..!!κ κατεληξα στο νεχους γιατι μου εκανε κλικ απο την πρωτη στιγμη..δεν ξερω..!το πηρε κ ο αδερφος μου στην Γερμανια και με εψησε...Δηλ πρωτα να μαθαινα τι ειναι ροοτ και μετα να επιλεγα συσκευη..??χαχαχααααα:lol: anyways..ευχαριστω κ γω τα παιδια εδω μεσα για την καταπληκτικη δουλεια που κανουν κ την υπομονη που δειχνουν με εμας τους ασχετους- αρχαριους..!!! :O Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Λοιπόν, η rom Είναι έτοιμη,Έχει βάλει Κάποια πρόσθετα Μέσα, δεν με αφήνει Όμως ΝΑ κάνω εγκατάσταση κάποια. Πράγματα που είχα,Όπως Το smart keyboard, μου βγάζει άγνωστο λάθος Κατά Την εγκατάσταση Επίσης, θέματα που βρίσκω Και πώς Τα βάζω? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Για οποιαδήποτε σχεδόν επέμβαση χρειάζεσαι root access. Μπορείς να βάλεις το Titanium Backup και σώζεις όλες τις εφαρμογές σου. Μόνο το setup των homescreen θα ξανακάνεις στην ουσία. Δηλαδή κάνεις restore με το Titanium Backup τον launcher σου (app+data) και δεν επαναφέρει τα widgets και τα app shortcuts; Εγώ έχω 2 launcher και μου τα επαναφέρει μια χαρά. Απλά πρέπει να κάνεις click επάνω στα widgets σου, γιατί φαίνεται μόνο το πλαίσιό τους. Δεν είναι τίποτα το σοβαρό, αν έχεις 4 widgets, 4 click επάνω τους... Ps. Έχω την Premium version του Titanium backup, δεν ξέρω αν έχει να κάνει μ' αυτό (αν και δε το νομίζω). Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts