STATYSS Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Δες αυτό το βιντεάκι με προσοχή και θα καταλάβεις. Εγώ αυτό είδα και το έκανα.. thanks φιλε μου..και αυτο που λενε εδω μεσα η πιο πολλοι που δοκιμαζουν ρομ σε 4.2.2...γιατι ειδα πως αυτο το toolkit ειναι σε 4.2.1..!! μετα θα το κανω σε 4.2.2?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 thanks φιλε μου..και αυτο που λενε εδω μεσα η πιο πολλοι που δοκιμαζουν ρομ σε 4.2.2...γιατι ειδα πως αυτο το toolkit ειναι σε 4.2.1..!! μετα θα το κανω σε 4.2.2?? Θα το κατεβάσεις από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688.. Ακριβώς κάτω από το δικό του λινκ γράφει note 1. Διάβασε και αυτό και κάντο έτσι όπως το λέει και θα κάνει για την 4.2.2. Εγώ με 4.2.2 το έκανα. Απλά πρόσεξε τι λέει για την αλλαγή και όλα θα γίνουν. Δες και το βιντεάκι καλά. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ValentinosGr Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 καλησπέρα παίδες... έχει δοκιμάσει κανεις τον συνδυασμό Xylon 2.1 με franko r83??? Παράθεση Nexus 4 16GB Rom: Stock 5.0.1 (LRX22C) Kernel: Stock Recovery: CWM Recovey 6.0.4.7 Touch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 παιδια αυτο που δειχνει στο βιντεο πως φτιαχνει? το εχει ενας γνωστος μου ειχε πριν cwm και τωρα εβαλε στοκ ρομ 4.2.2 http://www.youtube.com/watch?v=bc5v-dfGqEE κανεις καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ValentinosGr Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 το έπαθα και εγώ αυτό εχθές και με το που πέρασα το cwm 6.0.2.3 όλα έφτιαξαν.... Παράθεση Nexus 4 16GB Rom: Stock 5.0.1 (LRX22C) Kernel: Stock Recovery: CWM Recovey 6.0.4.7 Touch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 το έπαθα και εγώ αυτό εχθές και με το που πέρασα το cwm 6.0.2.3 όλα έφτιαξαν.... μηπως το κινητο απο δικου του δεν εχει recovery? και βγαζει αυτο? και εδω εβαλε ο φιλος το cwm και ηταν ενταξη αλλα το στοκ δεν ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 ερωτηση απο πιθανο αγοραστη: υπαρχει custom rom που να εχει mod και να εμφανιζει/εξαφανιζει τα software κουμπια κατα επιλογη οπως φαινεται στο παρακατω βιντεο στο 2.13" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 ερωτηση απο πιθανο αγοραστη: υπαρχει custom rom που να εχει mod και να εμφανιζει/εξαφανιζει τα software κουμπια κατα επιλογη οπως φαινεται στο παρακατω βιντεο στο 2.13" ? Υπάρχει αυτό http://www.youtube.com/watch?v=1F7l4d3bjFM ParanoidAndroid. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Υπάρχει αυτό http://www.youtube.com/watch?v=1F7l4d3bjFM ParanoidAndroid. καλο και αυτο αν και δεν ξερω ποσο ευχρηστο ειναι...παντως μακαρι να βγει κατι σαν του D2 που και επισημα καταριπτεται ο "μυθος" οτι χωρις hardware buttons χανουμε απο το μεγεθος της οθονης ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 καλο και αυτο αν και δεν ξερω ποσο ευχρηστο ειναι...παντως μακαρι να βγει κατι σαν του D2 που και επισημα καταριπτεται ο "μυθος" οτι χωρις hardware buttons χανουμε απο το μεγεθος της οθονης ;) Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα με αυτόν τον τρόπο όσο είχα τη ρομ. Δεν με βόλεψε και πολύ.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Τα ειχα αφαιρεσει κι εγω σε στοκ ρομ. Αντεξα πολυ λιγο και ξαναμπηκαν. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 μία από τα ίδια και εγώ είχα περάσει το full screen toogle και το lmt ( apk είναι , τα περνάς κανονικά, χωρίς φλασαρίσματα κλπ) αλλά μετά την 4.2.2 που τα απενεργοποίησα για να την περάσω δεν τα έβαλα ξανά, δεν ήταν πολύ εύχρηστα. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 και γω αυτο βλεπω,το σταθερο ειναι καλυτερο,απλα προτιμω πιο μικρο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 To ιδανικο για μενα θα ηταν να ειναι αναδυομενο, σαν τη start bar στα windows αλλα εκει μαλλον θα γκρινιαζα οτι καθυστερει, οτι κολλαει κλπ. Παντως θα ηθελα να το δοκιμασω κι ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 To ιδανικο για μενα θα ηταν να ειναι αναδυομενο, σαν τη start bar στα windows αλλα εκει μαλλον θα γκρινιαζα οτι καθυστερει, οτι κολλαει κλπ. Παντως θα ηθελα να το δοκιμασω κι ετσι. Αντε βρε George, για ψάξτο μπας και βρεις κάτι και για μας τους ΄΄άμπαλους΄΄ :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 μπορει καποιος να βαλει ενα screenshoot απο το stock recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Αντε βρε George, για ψάξτο μπας και βρεις κάτι και για μας τους ΄΄άμπαλους΄΄ :) Δυστυχως στο προγραμματισμο ειμαι αμπαλος. :lol: Μπορουμε να τα κρυψουμε μονιμα και μετα να χρησιμοποιουμε gestures. Δε μαρεσει αυτη η υλοποιηση, θελω να κρατησω τα soft keys αλλα να εμφανιζονται οταν το θελω εγω. Θα δοκιμασω αυτο να δουμε: https://play.google.com/store/apps/details?id=be.ppareit.hidebar&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Μιας και τελικα δεν υπαρχει..προβλρπω θα ειναι θεμα χρονου να το βγαλουν απο το D2 και να γινει port στις υπολοιπες συσκευες και θα ειναι must για ολες τις ρομ..πιστευω ειναι το πιο ευχρηστο απο αυτα που αναφερθηκαν αν και ισως τα gestures να εχουν ενδιαφερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Αντε βρε George, για ψάξτο μπας και βρεις κάτι και για μας τους ΄΄άμπαλους΄΄ :) Για δοκιμασε αυτο που ειναι free. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.iggy.android.jbexpandnow&hl=el Ελπιζω να μην εξαφανιζει τα κουμπια αλλα να δινει full screen (που δε το βλεπω). To δικο μου, μου κανει ναζια με red led παλι και δε μπορω αυτη τη στιγμη να το βαλω. :lol: Edited February 21, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 μπααα σα τη σταθεροτητα δεν εχει...απλα θα ταν ωραιο στα παιχνιδια κ φωτογραφιες,να κρυβοταν τελειως...νομιζω μεχρι στιγμης μονο στο youtube γινεται Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Δυστυχως στο προγραμματισμο ειμαι αμπαλος. :lol: Μπορουμε να τα κρυψουμε μονιμα και μετα να χρησιμοποιουμε gestures. Δε μαρεσει αυτη η υλοποιηση, θελω να κρατησω τα soft keys αλλα να εμφανιζονται οταν το θελω εγω. Θα δοκιμασω αυτο να δουμε: https://play.google.com/store/apps/details?id=be.ppareit.hidebar&hl=el το δοκίμασα ήδη.....καθόλου εύχρηστο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Καθολου ε? Γιατι? Εξαφανιζει τη μπαρα αλλα δεν εχει full screen? https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.iggy.android.jbexpandnow&hl=el Αυτο λογικα κρυβει μονο τη πανω μπαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Καθολου ε? Γιατι? Εξαφανιζει τη μπαρα αλλα δεν εχει full screen? Το free που ποσταρα πιο πριν μηπως? έχει full screen αλλά για να τα επαναφέρεις πρέπει να πατήσεις δυνατά , δεν ακούει με την μία....αν θες δοκίμασε το και εσύ. Το free δεν μου δούλεψε Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Thank you, θα το δω, τωρα ξεμουτρωσε απο το κοκκινο led και φορτιζει. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Παιδιά καλησπέρα κάποιος να προτείνει καμιά καλή ρομ (ακούω πολύ καλά λόγια για Την paranoid android) σε συνεργασία με Κερνελ ... Και αν γίνεται να είναι δοκιμασμένη ....Και να αναφέρει λινκ και τυχών δυσλειτουργίες Ευχαριστώ Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts