sagiadinos Δημοσιεύτηκε June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 30, 2004 Θα ήθελα παιδιά να μου πεί κάποιος ποιά είναι η διαφορά μεταξύ των σκληρών δίσκων SATA και IDE. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 To transfer rate Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Η βασική διαφορά τους είναι ο τρόπος μετάδοσης των δεδομένων. To IDE είναι parallel, ενώ το Serial ATA, όπως λέει και το όνομα του, είναι serial. Άλλες διαφορές είναι η ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων, ο τρόπος σύνδεσης των περιφερειακών και διάφορα άλλα. Διάβασε αυτό το σχετικό άρθρο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. June 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Perikalo kapoion moderator na to kleidosei afou iparxei idi thread. Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts