Jump to content

HELP! Boot problem

gkr41
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (SE T610: SonyEricssonT610/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Evlepa ena dvd to apogeuma kai se mia fash kollaei. To vgazw kai molis to ksanavazw, petane mple o8onh ta xp. Restart kai 2h bsod sth welcome screen. Restart pali kai mpainei kanonika. Vazw to diskaki kai pagwnei to pc. Restart pali kai bsod. Paaali restart kai bsod me error sto ntfs.sys! Pali restart, bsod kai telos. Oles oi bsod htan irq less or not equal ektos apo auth pou proeipa. Apo kei kai meta ksekinouse kanonika alla den anave h o8onh... Treis fores anapse. Thn 1h kolhse molis vghke h taskbar.

Wirelessly posted (SE T610: SonyEricssonT610/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Th 2h kollhse meta thn anixneush twn ide kai thn 3h ligo pio nwris. Boot mono me sklhro kai mnimes alla tpt. Kseskonizw to dimmaki, to vazw kai xtupaei 3 fores to speaker tou pc. Allazw 8esh sto dimmaki alla pali ta idia. Prin xtuphsei to speaker, akougetai 4 fores enas elafros hxos, apo to speaker mallon.

Ti mporei na ftaiei? Xtuphse o sklhros h kahke to dimmaki (den exw allo na to testarw)?

Ta 3 beeps ti shmainoun? Den exei perigrafh to manual (gigabyte ga-7vrx)...

Μηπως θα ηταν καλο να τεσταρεις και την καρτα γραφικων σου και να κανεις updates στους drivers ?
Υπογραφή....

Dokimasa na bootarw kai xwris auth, alla pali ta 3 beeps..

Pws na kanw update tous drivers? Afou den anoigei to pc :p

Βγάλε την κάρτα γραφικών και ξεσκόνισέ την καλά. Το ίδιο κάνε και στην θύρα της. Ξαναβγάλε την μνήμη και ξεσκόνισε την θέση που ήταν. Ξεσκόνισε καλύτερα και τις άλλες θέσεις. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με εσένα ( εμένα δεν άναβε καθόλου η οθόνη... ) και οφειλόταν στην μνήμη και την υποδοχή της που είχαν πάνω πολύ σκόνη. Σε pc φίλου είχαμε πρόβλημα και έφταιγε η σκόνη στην κάρτα γραφικών. Για τα 3 μπιπ: κάθε μπιπ είναι κάπως μεγάλο σε διάρκεια ( δηλαδή μπιιιιιιιπ ) ή σύντομο; Αν είναι κάπως μεγάλο συνήθως φταίει η μνήμη ή η κάρτα γραφικών. Αν δεν καταφέρεις κάτι πάρε στο 8001112345 ( Πλαίσιο ) και ζήτα να μιλήσεις με την τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών. Έχω μιλήσει πολλές φορές με αυτούς, η εξυπηρέτηση ήταν άψογη και κάθε φορά έλυνα το πρόβλημα που είχα. Αν και πάλι δεν βγάλεις άκρη,, εδώ είμαστε και εμείς :p
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Μήπως είναι και η mobo? Πάντως ξεσκόνισε εσύ ότι βρείς. Κάνε κ κανενα boot μονο με mobo, επεξεργαστή, ram, κάρτα γραφικών και σκληρό. Αν δουλέψει αρχισε να προσθέτεις πράμα μέχρι να κάνει μπιπ. Αν δεν δουλέψεί άρχισε να ψάχνεσε με mobo κ κάρτα γραφικών...

Ta exw kseskonisei ola paidia. Bootara kai xwris karta grafikwn. Ta beeps einai suntoma kai mikrhs diarkeias

H mnhmh einai ok. Dokimasa apo allo pc ki oute m ekeinh bootare..

Nα σε ρωτήσω κάτι αφελές; Κοίταξες στο μάνιουαλ της μητρικής για το τι σημαίνουν τα τρία μπιπ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 1 Ιούλ. 2004 , 00:15)

Nα σε ρωτήσω κάτι αφελές; Κοίταξες στο μάνιουαλ της μητρικής για το τι σημαίνουν τα τρία μπιπ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (30 Ιούν. 2004 , 00:38)

Ta 3 beeps ti shmainoun? Den exei perigrafh to manual (gigabyte ga-7vrx)...

Ta tria beeps einai problhma kartas grafikwn synh8ws.

elegxe thn karta mhn tyxon exei fygei apo th 8esh ths. (pali)

kai

bale allh karta grafikwn (PCI, AGP)

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (30 Ιούν. 2004 , 11:43)

Ta exw kseskonisei ola paidia. Bootara kai xwris karta grafikwn. Ta beeps einai suntoma kai mikrhs diarkeias

Πίεσε την κάρτα γραφικών προς τα μέσα γι ανα βεβαιωθείς ότι έχει μπει σωστά στην υποδοχή AGP. Κάνε το ίδιο και για την μνήμη. Α, τώρα θυμήθηκα. Στο pc μου έχω και εγώ motherboard της Gigabyte ( GA-7VTXE ). Έβαλα την κάρτα γραφικών ενός φίλου μου για να δούμε αν είναι εντάξει στο pc μου και άρχισε να κάνει αυτά τα beep που λες και εσύ! Τελικά έφταιγε το ότι δεν είχε μπει σωστά στην θέση της. Άλλη φορά το pc του ίδιου φίλου μου ( δεν έχει βέβαια motherboard της Gigabyte ) έκανε μπιιιπ-μπιιιπ-μπιιπ-μπιιιπ ( δεν σταμάταγε ) και έφταιγε το ότι είχε φύγει λίγο από την θέση της η μνήμη... Ψάξε ξανά αν όλα τα εξαρτήματα εφαρμόζουν σωστά. Αλλιώς πάρε τηλέφωνο στο Πλαίσιο, όπως σου είπα σε προηγούμενο μήνυμα. Αν δεν καταφέρεις τίποτα, θα είναι καλύτερα να το πας σε κάποιο μαγαζί να το κοιτάξουν.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Το έστειλα σε τεχνικό τελικά...

Θα δούμε αύριο..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 1 Ιούλ. 2004 , 22:37)

Το έστειλα σε τεχνικό τελικά...

Θα δούμε αύριο..

Καλή τύχη :) Πες μας τι έφταιγε μόλις το πάρεις!

Καμμένη cpu και mobo από υπέρταση...

Πάνω που κατάφερα να bootarw σε μια φάση, έκανε στιγμιαία διακοπή το ρεύμα και κάηκε. :(

Tώρα έχω άλλο πρόβλημα. Επειδή άλλαξε η μητρική, κολλάνε τα XP στην εκκίνηση, με μπλε οθόνη.

Ούτε repair γίνεται (κολλάει σε ένα σημείο), ούτε σε safe mode μπαίνει. Τίποτα απολύτως. Έκανα ένα πρόχειρο install σε άλλο partition, μήπως καταφέρω να περάσω από εκεί τους drivers του chipset ή τουλάχιστον να κρατήσω backups πριν το φορμάτ. Έχει κανείς καμιά λύση;

Τα εκσ-πι κολλανε επειδη εχουν εγκατασταθει με διαφορετικο configuration.

Βαλε το δισκο σου σε αλλο υπολογιστη secondary και σωσε οτι μπορεις απο το partition που εχεις τα δεδομενα.Δεν νομιζω να τα εχεις στο boot partition.

ps.Apo pou postareis??

Mutilator :shifty:

Aπό το πρόχειρο install που έκανα σε άλλο partition.

Δεν υπάρχει περίπτωση να αποφύγω το φορμάτ δηλαδή; :(

Νομιζω πως ναι.

Σε 3 περιπτωσεις που εχω δει κατι τετοιο ποτε δεν λειτουργησε και στην καλυτερη τελειωσε το posting.

Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 5 Ιούλ. 2004 , 22:28)

Καμμένη cpu και mobo από υπέρταση...

Πάνω που κατάφερα να bootarw σε μια φάση, έκανε στιγμιαία διακοπή το ρεύμα και κάηκε. :(

Tώρα έχω άλλο πρόβλημα. Επειδή άλλαξε η μητρική, κολλάνε τα XP στην εκκίνηση, με μπλε οθόνη.

Ούτε repair γίνεται (κολλάει σε ένα σημείο), ούτε σε safe mode μπαίνει. Τίποτα απολύτως. Έκανα ένα πρόχειρο install σε άλλο partition, μήπως καταφέρω να περάσω από εκεί τους drivers του chipset ή τουλάχιστον να κρατήσω backups πριν το φορμάτ. Έχει κανείς καμιά λύση;

:blink: :blink: Καλά που δεν κάηκε κανένας σκληρός ή τίποτα άλλα! Αν επιτρέπεται πόσο σου κόστισε αυτή η ιστορία;

€ 211

Χίλιες φορές να καιγόταν η κάρτα γραφικών, να πω οτι θα έβλεπα τουλάχιστον μια αύξηση στις επιδόσεις.

Τώρα από Athlon XP 2000+ (1.6), πήγα σε Barton 2500+ (1.8). 200 ευρό για 200 mhz παραπάνω..

Δε μου λες μπας και έχεις καμιά συγκένεια με Μητσοτάκη πλευρά??? :p (just joking)

Λοιπόν για να σοβαρευτούμε...το φορτμάτ δεν το γλιτώνεις. Τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω αντίστοιχη περίπτωση που να γλίτωσε φορμάτ...

Τώρα το θέμα είναι να κάνεις το φορμάτ όσο το δυνατόν πιο ανόδυνο. Όπως είπε και ο aggelopas βάλε τον δίσκο Slave σε ένα άλλο σύστημα και κάνε ό,τι μπορείς backup και ο... Θεός μαζί σου. :)

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 6 Ιούλ. 2004 , 10:49)

€ 211

Χίλιες φορές να καιγόταν η κάρτα γραφικών, να πω οτι θα έβλεπα τουλάχιστον μια αύξηση στις επιδόσεις.

Τώρα από Athlon XP 2000+ (1.6), πήγα σε Barton 2500+ (1.8). 200 ευρό για 200 mhz παραπάνω..

Μην το βλέπεις έτσι...η ταχύτητα της CPU δεν είναι το μόνο που παίζει ρόλο. ο 2500 Barton είναι αρκετά καλύτερος από τον 2000. Θα το δεις και στην πορεία ;)

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand