Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για βάλε ένα screenshot να σου πούμε..

Μμμμμ...Εχεις δικιο....

Εβαλα αλλα προφανως δεν το πηρε....:lol:

Στην πρωτη εικονα,το widget του καιρου...

https://play.google.com/store/apps/details?id=gandevs.eortologio&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdhbmRldnMuZW9ydG9sb2dpbyJd

Μμμμμ...Εχεις δικιο....

Εβαλα αλλα προφανως δεν το πηρε....:lol:

Στην πρωτη εικονα,το widget του καιρου...

https://play.google.com/store/apps/details?id=gandevs.eortologio&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdhbmRldnMuZW9ydG9sb2dpbyJd

hd widgets

Δοκίμασε και το δωρεάν fancy widget

Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Περιμένω τηλ το οποίο επειδή θα έχει ιατρικές οδηγίες θα ήθελα να το ηχογραφήσω. Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να της βάλω τον αριθμό που με ενδιαφέρει και να ξεκινήσει την ηχογράφηση μόλις απαντησω; Χωρίς να χρειάζεται να πατήσω κάτι αν είναι δυνατόν....

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Καλησπερα. μετα το update σε 2.2 το facebook δεν μου ανοιγει τη συνομιλια και το περιεργο ειναι πως σε αλλο κινητο ενω δουλευει κανονικα αν βαλω το δικο μου mail και κανω log in παλι δε μου ανοιγει τη συνομιλια. το ξαναεκανα εγκατασταση τπτ προς το παρον ξαναεβαλα τη 2.0 π δουλευει κομπλε.

τι μπορει να φταει εχει κανενας παρομοιο προβλημα; δε ξερω αν φταει οτι εχω αρκετα ατομα σε blacklist να μη με βλεπουν ονλαιν δλδ.

δε θελω καθολου το messenger μ ενδιαφερει να μπω στη συνομιλια αν θελω απ την εφαρμογη

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Έπεσα πάνω σε μια σχετικά καινούρια εφαρμογή, το PushBullet. Το χρησιμοποιείες για να στέλνεις από τον browser ειδοποιήσεις στο κινητό σου. Εϊτε αυτές είναι αρχεία, links, διευθύνσεις, σημειώσεις. Το δοκίμασα και είναι αρκετά βολικό αν είσαι στο pc και θες να στείλεις κάτι για να το δεις αργότερα. Όποιος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει: http://www.pushbullet.com

Τελικά μετά από κάτι προβλήματα στο modem, τώρα κατάφερα να δοκιμάσω την εφαρμογη. Πολύ καλη.

Για link σε σελίδες πάντως προτιμώ το pocket https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ideashower.readitlater.pro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pZGVhc2hvd2VyLnJlYWRpdGxhdGVyLnBybyJd. Ιδίως στο twitter αν δεν έχω χρόνο να διαβάσω κάποια άρθρα από το κινητό, share ->add to pocket και τα διαβάζω όποτε βρώ χρόνο(είτε στο κινητό, είτε στο PC).

Μια άλλη εφαρμογή που βρήκα αρκετά καλή είναι η ABBYY TextGrabber + Translator https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abbyy.mobile.textgrabber.full&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hYmJ5eS5tb2JpbGUudGV4dGdyYWJiZXIuZnVsbCJd. Βγάζεις φωτογραφία ένα κείμενο και στο μετατρέπει σε απλό κείμενο που μπορείς να το στείλεις σε mail,sms κτλ. Αν δεν κάνεις μετάφραση δουλεύει και offline. Κάνει κάποια λάθη(παίζει ρόλο και η ποιότητα της φωτογραφίας), αλλά καλύτερα να κάνω μερικές διορθώσεις παρά να γράψω όλο το κειμενο απ'την αρχή. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα σε προσφορά.

edit: Υποστηρίζει και Ελληνικά.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Πολλές.φορές διαβάζω για εφαρμογές που κλείνουν αυτόματα κάποιες άλλες (task killer)

Εφαρμογή που να κάνει το αντίθετο υπάρχει;

Τελευταία μόλις γεμίσει η ραμ που κάνει επανεκκίνηση τον tsf και θα θελα να ξέρω αν υπάρχει εφαρμογή που να τον κρατά πάντα σε προτεραιότητα

Σχετικά νέος και πολύ καλός email client είναι αυτός https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onegravity.k10.pro2

Συνδυάζει πολύ όμορφο ui (προσωπικά ότι πιο όμορφο έχω δει σε Android) και την απλότητα και αξιοπιστία του k-9, πάνω στον οποίο βασίζεται. Υπάρχει και δωρεάν έκδοση.

Αν και χρησιμοποιούσα το maildroid και με είχε βολέψει, παρόλα αυτά με απογοήτευσε ένα μεγάλο bug, που αν και μου το έκανε 2 φορές και του το συγχώρεσα, την τρίτη δεν άντεξα και το σούταρα. Τι ήταν αυτό; Πολύ απλά μου ερχόταν ένα email και το περιεχόμενο του ήταν από κάποιο παλιότερο email που είχα λάβει και δεν είχε καμία σχέση με αυτό που λάμβανα εκείνη τη στιγμή, αν και ο αποστολέας ήταν σωστός. Κρίμα γιατί είναι το μόνο που δούλευε με push και με το yahoo mail. Μου το έκανε πολύ σπάνια βέβαια, αλλά είναι ασυγχώρητο bug.

Σχετικά νέος και πολύ καλός email client είναι αυτός https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onegravity.k10.pro2

Συνδυάζει πολύ όμορφο ui (προσωπικά ότι πιο όμορφο έχω δει σε Android) και την απλότητα και αξιοπιστία του k-9, πάνω στον οποίο βασίζεται. Υπάρχει και δωρεάν έκδοση.

Αν και χρησιμοποιούσα το maildroid και με είχε βολέψει, παρόλα αυτά με απογοήτευσε ένα μεγάλο bug, που αν και μου το έκανε 2 φορές και του το συγχώρεσα, την τρίτη δεν άντεξα και το σούταρα. Τι ήταν αυτό; Πολύ απλά μου ερχόταν ένα email και το περιεχόμενο του ήταν από κάποιο παλιότερο email που είχα λάβει και δεν είχε καμία σχέση με αυτό που λάμβανα εκείνη τη στιγμή, αν και ο αποστολέας ήταν σωστός. Κρίμα γιατί είναι το μόνο που δούλευε με push και με το yahoo mail. Μου το έκανε πολύ σπάνια βέβαια, αλλά είναι ασυγχώρητο bug.

TRUE PUSH ΔΕΝ εχει η yahoo πλην των επι πληρωμη pro email.idle push εχει και το maildroid και ενα που βρηκα πιο ομορφο το aqua mail!τωρα δοκιμαζω αυτο που εγραψες να δω τι λεει!

Push και στο yahoo έχει το enhanced mail! Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω και μόλις μου στέλνουν μήνυμα σε πολύ λιγάκι έχει έρθει!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

TRUE PUSH ΔΕΝ εχει η yahoo πλην των επι πληρωμη pro email.idle push εχει και το maildroid και ενα που βρηκα πιο ομορφο το aqua mail!τωρα δοκιμαζω αυτο που εγραψες να δω τι λεει!

Μπορεί να μην ήταν true push, αλλά με ειδοποιούσε άμεσα. Είχα δοκιμάσει και το aqua, αλλά δεν με ειδοποιούσε άμεσα στο yahoo, ενώ δεν συγχρόνιζε και κάποια διεγραμμένα από το hotmail account. Όμορφο και το aqua, αλλά αυτό που πρότεινα μου αρέσει πιο πολύ. Βέβαια είναι υποκειμενικό αυτό.

το aqua mail εχει το καλο οτι μπορεις να βαλεις αλλη συχνοτητα να ελεγχει για email οταν εισαι με data και αλλη με wifi,οπως και αλλο μεγεθος.εχει και το holo look και το κανει και ομορφο.

το aqua mail εχει το καλο οτι μπορεις να βαλεις αλλη συχνοτητα να ελεγχει για email οταν εισαι με data και αλλη με wifi,οπως και αλλο μεγεθος.εχει και το holo look και το κανει και ομορφο.

Καλό αυτό με τη συχνότητα. Πάντως το k-@ θα βολέψει αυτούς που έχουν το k-9 και θέλουν κάτι πιο όμορφο. Οι ρυθμίσεις είναι ίδιες. Δες και το look του k-@. Πιο holo πεθαίνει!

Εγώ πάντως το κ9 ποτέ δεν μπόρεσα να το συνδέσω με το exchange της δουλειάς.

Πιο είναι το κ9;

Επίσης τι έχει πάθει το google+ και δεν φορτώνει τίποτα μετά την αναβάθμιση;

Θοδωρής

Πιο είναι το κ9;

Επίσης τι έχει πάθει το google+ και δεν φορτώνει τίποτα μετά την αναβάθμιση;

O email client.

καλησπερα

εχω αυτο εδω

http://www.diamandino.gr/smart-tv-android-4-box.html

και θελω να ξηλωσω το λειτουργικο γιατι μαλλον ειναι κακοπερασμενο (δεν εξηγειται καθε φορα που ανογεις ενα προγραμμα να κολλα και να πετα την οθονη της "αναμονης ή αναφορα σφαλματος")

σκεφτομαι να του βαλω μια εκδοση για ταμπλετα την (4.03) αλλα δεν ξερω τον τροπο.Πιστευετε αν ακολουθησω την διαδικασια για upgrade ταμπλετας θα εχει αποτελεσμα.Να σημειωσω οτι, το καλο ειναι, πως η συσκευη ηταν root απο την μανα της

Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7

Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G)

Στην εφαρμογή whatsapp στις επαφές μου εμφανίζει άλλους ως mobile, άλλους ως home, vodafone κ.ά.

Εμένα σε άλλους με εμφανίζει ότι έχω whats 'up. Πως ορίζεται αυτό και πως μπορεί κάποιος να αλλάξει την ένδειξη;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Στην εφαρμογή whatsapp στις επαφές μου εμφανίζει άλλους ως mobile, άλλους ως home, vodafone κ.ά.

Εμένα σε άλλους με εμφανίζει ότι έχω whats 'up. Πως ορίζεται αυτό και πως μπορεί κάποιος να αλλάξει την ένδειξη;

Ανοίγεις την εφαρμογή,πατάς το κουμπί μενού του κινητού σου και στο παράθυρο της εφαρμογής που ανοίγει επιλέγεις το κατάσταση.

Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

Ανοίγεις την εφαρμογή,πατάς το κουμπί μενού του κινητού σου και στο παράθυρο της εφαρμογής που ανοίγει επιλέγεις το κατάσταση.

Ναι αυτό το ξέρω αλλά εγώ εννοώ την ένδειξη δεξιά από το όνομα της επαφής και όχι το status από κάτω από το όνομα.

Edit: Τελικά αυτό που έλεγα είναι η ένδειξη με την οποία έχει αποθηκευτεί η επαφή στο κινητό. Εξιχνιάστηκε το "μυστήριο"

Edited by t300

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Ναι αυτό το ξέρω αλλά εγώ εννοώ την ένδειξη δεξιά από το όνομα της επαφής και όχι το status από κάτω από το όνομα.

Τί να σου πω...εμένα μου τούς δείχνει όλους ως "κινητό".Δεν ξέρω αν και πως αλλάζει αυτό...ίσως να ξέρει κάποιος άλλος...

Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

Έχεις δοκιμάσει την εφαρμογή που αναφέρεις; Σου ψιλοσερνεται;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις δοκιμάσει την εφαρμογή που αναφέρεις; Σου ψιλοσερνεται;

Την είχα δοκιμάσει πριν κανένα δίμηνο και όντως είχε lag, όμως ήταν η πρώτη έκδοση. Την δοκίμασα πάλι χθες έχοντας κάνει κάποια update και τρέχει πολύ καλά.

Την είχα δοκιμάσει πριν κανένα δίμηνο και όντως είχε lag, όμως ήταν η πρώτη έκδοση. Την δοκίμασα πάλι χθες έχοντας κάνει κάποια update και τρέχει πολύ καλά.

Τη δοκιμάζω εδώ και κάνα μισάωρο και έχει σκιστει στο fc. Μπορεί να μην κάθεται καλά στο κινητό μου. Κρίμα κι είναι ωραία. Back to Aqua mail...

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τη δοκιμάζω εδώ και κάνα μισάωρο και έχει σκιστει στο fc. Μπορεί να μην κάθεται καλά στο κινητό μου. Κρίμα κι είναι ωραία. Back to Aqua mail...

Σίγουρα είναι η συσκευή σου. Σε εμένα πάει νερό. Και την πρώτη φορά είχε λίγο lag. Τώρα όμως άψογη. FC ποτέ δεν έκανε

Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο με το ημερολόγιο; Θέλω τα συμβάντα να εμφανίζονται σε όλο το πλαίσιό και όχι όπως τη φωτογραφία. Δηλαδή να είναι γεμάτο με χρώμα όλο το κουτί.

Πως το κάνω;

Θοδωρής

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II