leftergr Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Καλημέρα παιδιά . Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει συγχρονισμό φωτογραφιών με τον υπολογιστή ; Όταν πχ συνδέεται στο wi-fi του σπιτιού , να μπορεί να μεταφορτώνει αυτόματα τις φωτογραφίες ή τα βίντεο που έχω μέσα στο κινητό , στον εξωτερικό σκληρό που έχω συνδεμένο στον σταθερό υπολογιστή . Να τσεκάρει ποιές είναι οι καινούργιες φώτος που έχουν αποθυκευτει στο κινητό , και αυτές να τις περνάει σε ένα συγκεκριμένο φάκελο στον σταθερό υπολογιστή . Για αυτή την δουλέια μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το airdroid , αλλά πρέπει να τσεκάρω κάθε φορά πια είναι η τελευταία φώτο που είχα περάσει στον υπολογιστή . Αν υπάρχει καμιά εφαρμογή που αυτό να το κάνει αυτόματα , θα μου έλυνε τα χέρια . Ευχαριστώ , Λευτέρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Καλημέρα παιδιά . Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει συγχρονισμό φωτογραφιών με τον υπολογιστή ; Όταν πχ συνδέεται στο wi-fi του σπιτιού , να μπορεί να μεταφορτώνει αυτόματα τις φωτογραφίες ή τα βίντεο που έχω μέσα στο κινητό , στον εξωτερικό σκληρό που έχω συνδεμένο στον σταθερό υπολογιστή . Να τσεκάρει ποιές είναι οι καινούργιες φώτος που έχουν αποθυκευτει στο κινητό , και αυτές να τις περνάει σε ένα συγκεκριμένο φάκελο στον σταθερό υπολογιστή . Για αυτή την δουλέια μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το airdroid , αλλά πρέπει να τσεκάρω κάθε φορά πια είναι η τελευταία φώτο που είχα περάσει στον υπολογιστή . Αν υπάρχει καμιά εφαρμογή που αυτό να το κάνει αυτόματα , θα μου έλυνε τα χέρια . Ευχαριστώ , Λευτέρης Εγώ το κάνω με το Dropbox αυτό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 +1 στον stispan1. Το dropbox ανεβάζει αυτόματα τις φωτογραφίες οπότε μπορείς μετά να τις δεις όπου θέλεις. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Καποιο προγραμμα μεταφορας ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της εφαρμογης(Π.χ. ενα gps program μαζι με τους χαρτες κ.τ.λ.) και οχι μονο του προγραμματος μεταφορας απο το κινητο στη καρτα μνημης υπαρχει για μη ρουτ συσκευες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Το Dropbox ανεβάζει αυτόματα μόνο τις νέες φώτος ; Χωρίς να χρειάζεται να επιλέξεις ποιές είναι οι νέες που έχεις τραβήξει πρόσφατα ; Και να ρωτήσω πια η χωρητικότητα free του dropbox ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Καταπληκτική εφαρμογή!!! Ειχα εγκαταστήσει τo airplan toggle και μου έκανε την δουλειά που ήθελα, αλλα αυτή που μου πρότεινες ειναι φοβερό εργαλείο και προσθέτεις ότι θες.:thanks: Αν το ψάξεις λίγο θα δεις ότι έχει και επιλογές για να αλλάζεις τα εικονίδια και να βάζεις άλλα αντί για τα κλασικά!Εμένα προσωπικά με έχει βολέψει απίστευτα και το καλό είναι ότι αναβαθμίζεται συχνά! Καλή συνέχεια! :) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Καποιο προγραμμα μεταφορας ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της εφαρμογης(Π.χ. ενα gps program μαζι με τους χαρτες κ.τ.λ.) και οχι μονο του προγραμματος μεταφορας απο το κινητο στη καρτα μνημης υπαρχει για μη ρουτ συσκευες? Απ'όσο γνωρίζω όχι. Τα περισσότερα παιχνίδια και προγράμματα πλοήγησης δουλεύουν μόνο με τα data τους στην internal sdcard. Μόνο με root υπάρχει εφαρμογή που μπορεί να το κάνει αυτό. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Το Dropbox ανεβάζει αυτόματα μόνο τις νέες φώτος ; Χωρίς να χρειάζεται να επιλέξεις ποιές είναι οι νέες που έχεις τραβήξει πρόσφατα ; Και να ρωτήσω πια η χωρητικότητα free του dropbox ; Δεν χρειάζεται να επιλέξεις τίποτα. Το πρόγραμμα που θα κατεβάσεις στην συσκευή σου διαβάζει τον φάκελο της κάμερας και μόλις συνδεθεί σε δίκτυο (μπορείς να επιλέξεις αν θα είναι wifi ή data) ανεβάζει αυτόματα τις φωτογραφίες στον φάκελο. Επίσης την πρώτη φορά που θα τρέξεις την εφαρμογή θα ανεβάσει όλες τις φωτό που έχεις στον φάκελο της κάμερας. Ο χώρος στο free ξεκινά από τα 2GB και μπορεί να φτάσει τα 18GB μέσω ενός προγράμματος ανταπόδοσης αναφοράς. Σου δίνει πχ 500MB επιπλέον χώρο για κάθε φίλο που θα καλέσεις στο Dropbox. @Sofos_5: στο xperia Tipo είχα μεταφέρει ολόκληρο τον φάκελο του navigon cosmote select edition στην εξωτερική sdcard από την εσωτερική που ήταν και το πρόγραμμα έτρεξε κανονικά. Άλλα gps μπορεί να χρειάζεται να πειράξεις μόνο το conf τους και να τους δηλώσεις ποια είναι η πλήρης διαδρομή του φακέλου. Edited February 7, 2013 by cna Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Έχει ιδέα κανείς που αποθηκεύει τα covers ο poweramp γιατί θέλω να τα επεξεργαστώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Έχει ιδέα κανείς που αποθηκεύει τα covers ο poweramp γιατί θέλω να τα επεξεργαστώ? Μέσα στον ίδιο φάκελο που είναι το album με το όνομα albumart.pamp. Δεν ξέρω το κατά πόσο μπορείς να το επεξεργαστείς το αρχείο, δεν έχω δοκιμάσει να το κάνω rename σε jpg. Εγώ περνάω τα εξώφυλλα σε κάθε album με το όνομα folder.jpg και τα εμφανίζει κανονικά. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Καποιο προγραμμα μεταφορας ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της εφαρμογης(Π.χ. ενα gps program μαζι με τους χαρτες κ.τ.λ.) και οχι μονο του προγραμματος μεταφορας απο το κινητο στη καρτα μνημης υπαρχει για μη ρουτ συσκευες? Όχι δεν γίνεται, μόνο root Όπως λέει και ο Sofos_5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Μέσα στον ίδιο φάκελο που είναι το album με το όνομα albumart.pamp. Δεν ξέρω το κατά πόσο μπορείς να το επεξεργαστείς το αρχείο, δεν έχω δοκιμάσει να το κάνω rename σε jpg. Εγώ περνάω τα εξώφυλλα σε κάθε album με το όνομα folder.jpg και τα εμφανίζει κανονικά. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.Το έκανα rename και σε rar ή zip μπας και αλλά δεν.Υπάρχει και η λύση να κατεβάσω από τον υπολογιστή μου ένα ένα τα covers και να τα κροπάρω όπως θέλω αλλά θέλει χρόνο.Την ερώτηση την έκανα γιατί όταν βάζω το large widget του Poweramp μου κρύβει μέρος του cover και αν πατήσω fit μου το δείχνει ολόκληρο αλλά δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια (αφήνει κάτι μικρά περιθώρια δεξιά κι αριστερά).Ξέρω...λεπτομέρειες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Για παρακολούθηση email από Hotmail ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή; Η ενσωματωμένη στο κινητό "Email" ή από το market η επίσημη του"Hotmail"; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Για παρακολούθηση email από Hotmail ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή; Η ενσωματωμένη στο κινητό "Email" ή από το market η επίσημη του"Hotmail"; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maildroid Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Έχετε παρατηρήσει το Falcon pro να καταναλώνει πολύ ενέργεια και να ρουφάει μπαταρία; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Για οσους ξερουν και χρησιμοποιουν, Viber ή Whatapp Messenger? Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Για οσους ξερουν και χρησιμοποιουν, Viber ή Whatapp Messenger? προσωπικά είμαι φαν του whatsapp. τη θεωρώ πιο ελαφριά εφαρμογή. voip κλήσεις δε χρησιμοποιώ οπότε προσωπικά με υπερκαλύπτει Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 και τα δύο...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 προσωπικά είμαι φαν του whatsapp. τη θεωρώ πιο ελαφριά εφαρμογή. voip κλήσεις δε χρησιμοποιώ οπότε προσωπικά με υπερκαλύπτει Συμφωνώ και εγώ, το whatsapp χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους αλλά δεν έχει τη δυνατότητα φωνητικής κλήσης. Στα θετικά επίσης το whatsapp+ που το αναπτύσει ένα μέλος του xda και δίνει πολλές επιλογές για παραμετροποίηση. Επίσης το whatsapp θέλει συνδρομή 1$ το χρόνο με τον πρώτο χρόνο χρήσης να είναι δωρεάν. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 παιδια πως μπορω να δω τον κωδικα μιας εφαρμογης? δηλαδη να κανω reverse engeneering? θελω να τσεκαρω τον τροπο με τον οποιο το faceniff κλεβει facebook κωδικους και emails απο οσους συνδεονται στο ιδιο ρουτερ με τον θυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Συμφωνώ και εγώ, το whatsapp χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους αλλά δεν έχει τη δυνατότητα φωνητικής κλήσης. Στα θετικά επίσης το whatsapp+ που το αναπτύσει ένα μέλος του xda και δίνει πολλές επιλογές για παραμετροποίηση. Επίσης το whatsapp θέλει συνδρομή 1$ το χρόνο με τον πρώτο χρόνο χρήσης να είναι δωρεάν. Έχω την εντύπωση ότι η συνδρομή ισχύει για χρήστες iOS και windows phone. Δε νομίζω να ισχύει για το android Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 παιδια πως μπορω να δω τον κωδικα μιας εφαρμογης? δηλαδη να κανω reverse engeneering? θελω να τσεκαρω τον τροπο με τον οποιο το faceniff κλεβει facebook κωδικους και emails απο οσους συνδεονται στο ιδιο ρουτερ με τον θυτη. Ένας απλός packet sniffer είναι, άμα δεν ασχολείσαι με δίκτυα κτλ δεν έχει νόημα να το ψάξεις το θέμα. Φιλικά πάντα. Έχω την εντύπωση ότι η συνδρομή ισχύει για χρήστες iOS και windows phone. Δε νομίζω να ισχύει για το android Πάνε settings->account->payment info και μπορείς να δεις πότε λήγει ο δωρεάν χρόνος. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 θα ηθελα να αναπτυξω και εγω μια τετοια εφαρμογη οπως το faceniff-droidsheep-droidsniffer με την διαφορα οτι θελω να δειχνει με την μια το email και το password. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Φαντάζομαι ξέρετε ότι η υποκλοπή προσωπικών δεδομένων είναι ποινικό αδίκημα, ε; Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Φαντάζομαι ξέρετε ότι η υποκλοπή προσωπικών δεδομένων είναι ποινικό αδίκημα, ε; Ισχύει, αλλά δεν είναι παράνομο να φτιάξεις μια τέτοια εφαρμογή και να κάνεις δοκιμές σπίτι σου, καθώς και να ανακαλύπτεις τρόπους για να καλύψεις αυτά τα κενά ασφαλείας. Δεν ειπώθηκε τίποτα παράνομο με λίγα λόγια. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts