coulis Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 βασικα εγω θελω κατι που οταν ειναι κλειστη η οθονη να σβηνει τα data και οταν την ανοιγω να ανοιγουν τα data . Το GO Power Master κανει αυτη δουλεια + πολλα άλλα Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Μηπως γνωριζει κανεις ποια εφαρμογη ειναι που βγαζεις φωτο κ η οθονη φαινεται μαυρη κ δεν φαινεται αυτο π τραβας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 ενδέχεται να ειμαι ολιγον off topic αλλα μηπως εχει κανεις invite για την εφαρμογη Hound? ειναι στυλ siri απο το γνωστο sound hound Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Προσοχή μη βάλετε εφαρμογές τύπου viber κτλ αν θέλετε να σας έρχονται μηνύματα χωρίς να ανοίγετε την εφαρμογή ναι, αλλα το παραπανω δεν ειναι ρυθμιση ανα εφαρμογη, τυπου firewall, αλλα γενικη, που σημαινει οτι δεν ενδείκνυται σε οσους εχουν viber θες να πεις γιατι δεν θα παιρνουμε τα μηνυματα του viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 (edited) Δεν ξερω αν εχει ηδη αναφερθει αλλα μολις το ανακαλυψα ψαχνοντας για κατι αλλο και κυριολεκτικα μου ελυσε τα χερια. Βρηκα τροπο να κατεβαζει το μTorrent στην εξωτερικη sd στις κιτκατ και λολιποπ μετα τη βλακωδη απαγορευση της google σε εφαρμογες τριτων να γραφουν στην εξωτερικη sd. Χωρις ρουτ λοιπον (αφου με ρουτ η λυση ειναι προφανης) οριζουμε ως προορισμο το φακελο του μTorrent /storage/extSdCard/Android/Data/com.utorrent.client. Δουλευει τοσο στο lg l9ii με κιτκατ οσο και στο tab S με λολιποπ. Edited June 18, 2015 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Deep sleep battery saver, αυτό θες. Μπορείς να το ρυθμίσεις να ανοίγει τα data σε χρονικά διαστήματα που εσύ επιθυμείς. δηλαδη αυτο το προγραμμα μπορει καθε 5 λεπτα να ανοιγει και να σβηνει τα data ;; Αν ναι μου κανει σιγουρα! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Υπαρχει εφαρμογη που να αλλαζει τα DPI σε ολη την ρομ;Ειμαι ρουτ,εχω custom recovery και xposed.Οποτε καλυπτω ολες τις λυσεις :lol: Το app settings θα μου κανε αλλα μια μια εφαρμογη ειναι βαρετο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Υπαρχει εφαρμογη που να αλλαζει τα DPI σε ολη την ρομ;Ειμαι ρουτ,εχω custom recovery και xposed.Οποτε καλυπτω ολες τις λυσεις :lol: Το app settings θα μου κανε αλλα μια μια εφαρμογη ειναι βαρετο.. Δες εάν στη ρομ που έχεις κάνει δουλειά αυτή η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 (edited) Δες εάν στη ρομ που έχεις κάνει δουλειά αυτή η εφαρμογή. Εχει να ενημερωθει απο το 2012 ρε συ...Ακομα ουτε η Gingerbread δεν υπηρχε :p Edit:Κι ομως το εκανα και πετυχε :blink: Edited June 18, 2015 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Εχει να ενημερωθει απο το 2012 ρε συ...Ακομα ουτε η Gingerbread δεν υπηρχε :p Edit:Κι ομως το εκανα και πετυχε :blink: Δεν σου την πρότεινα τυχαία... Προχθές την χρησιμοποίησα στο s2 που του δοκίμαζα την slimcat τη neat rom κτλ.. ;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Παρτε αλλη μια που την τραβηξα απο custom rom note 4. https://www.dropbox.com/s/c3il38cqh6l51bz/X-TrasformerN4_v2.apk?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 πείτε μια εφαρμογή για γκαλερί αντί της μαμά.Έχει η Google καμία; Δεν θέλω συγχρονισμό.απλά να βλέπω τις φωτο στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 πείτε μια εφαρμογή για γκαλερί αντί της μαμά.Έχει η Google καμία; Δεν θέλω συγχρονισμό.απλά να βλέπω τις φωτο στο κινητό Quickpic ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 ναι, αλλα το παραπανω δεν ειναι ρυθμιση ανα εφαρμογη, τυπου firewall, αλλα γενικη, που σημαινει οτι δεν ενδείκνυται σε οσους εχουν viber θες να πεις γιατι δεν θα παιρνουμε τα μηνυματα του viber Σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά το ρυθμίζεις Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 σας ανοίγει το play store εδώ και λίγη ώρα; εμένα ούτε με wifi ούτε με δεδομένα του κινητού ανοίγει EDIT ξεκόλλησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 σας ανοίγει το play store εδώ και λίγη ώρα; εμένα ούτε με wifi ούτε με δεδομένα του κινητού ανοίγει τωρα κατεβαζω κανονικα!και με κινητο...σαραβαλο μαλιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Δες εάν στη ρομ που έχεις κάνει δουλειά αυτή η εφαρμογή. Εχει να ενημερωθει απο το 2012 ρε συ...Ακομα ουτε η Gingerbread δεν υπηρχε :p Edit:Κι ομως το εκανα και πετυχε :blink: Και εγώ το έκανα 400 dpi με αυτή την εφαρμογή :up: Παρτε αλλη μια που την τραβηξα απο custom rom note 4. https://www.dropbox.com/s/c3il38cqh6l51bz/X-TrasformerN4_v2.apk?dl=0 Tί είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Στην εφαρμογή yahoo με το τελευταίο update βάλανε και διαφημίσεις μέσα στην εφαρμογή! 4.9.2 version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 απαράδεκτοι, αν και το έχω σουτάρει καιρό τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 απαράδεκτοι, αν και το έχω σουτάρει καιρό τώρα Αυτό χρησιμοποιώ Εγώ!!! Όντως κακή κίνηση για μένα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλημέρα θα μπορούσε να προτείνει κανείς κάποια εφαρμογή για email?ή οποία να μην τρώει μπαταρία και γενικά ναι είναι καλη? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλημέρα θα μπορούσε να προτείνει κανείς κάποια εφαρμογή για email?ή οποία να μην τρώει μπαταρία και γενικά ναι είναι καλη? Ευχαριστώ Δοκίμασε το Typemail. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Στην αρχή είχα το e-radio αλλά αυτό που με δυσαρεστησε λίγο ήταν ότι σε μερικούς σταθμούς (2-3) αργούσε να ξεκινήσει ο ηχος. Επέλεγα τον σταθμό και ξεκινούσε να παίζει μετά από μισό λεπτό. Στο mad 106.2 παράδειγμα. Κατά τα άλλα πολύ καλή εφαρμογή!!! Ενώ στο Greek radios με το που επιλέγεις τους σταθμούς ακούς κατευθειαν! Edit: Επίσης δεν έχουν την παραμικρή κατανάλωση στην μπαταρία καμιά από τις 2 εφαρμογες!! Κ αυτό είναι μεγάλο συν ! Από megabytes δεδομένων πώς τα πάνε; Τραβάνε πολύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Παρτε αλλη μια που την τραβηξα απο custom rom note 4. https://www.dropbox.com/s/c3il38cqh6l51bz/X-TrasformerN4_v2.apk?dl=0 Tί είναι αυτό? Άλλη μια εφαρμογή για αλλαγή dpi μας έδωσε ο φίλος. Αλλά αφού κάνατε δουλειά με την άλλη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Σε τι χρησιμεύει το να αλλάξουμε το dpi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts