Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα φώτα σας παιδιά , δεν μπορώ να στήσω όσες προσπάθειες και αν έχω το swype keyboard. Μου λέει ότι δεν έχω χώρο ενώ έχω ελεύθερα 2 gb στην κάρτα και 2 gb εσωτερική.

το έχεις αγοράσει ή οχι;

είσαι ρουτ;

δες με έναν file Explorer στον ριζικό κατάλογο στο data/app αν έχει μέσα κανένα αρχείο με κατάληξη .odex και σβηστό μετά ξανακανε την εγκατάσταση και πες μας.

Με την εφαρμογή του gmail, δεν νομίζω ότι δουλεύει στη stock εφαρμογή (αν και δεν το έχω επιχειρήσει να δω)

Οκ ευχαριστω!!

το έχεις αγοράσει ή οχι;

είσαι ρουτ;

δες με έναν file Explorer στον ριζικό κατάλογο στο data/app αν έχει μέσα κανένα αρχείο με κατάληξη .odex και σβηστό μετά ξανακανε την εγκατάσταση και πες μας.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, τελικά αυτό ήταν.

Στον chrome πως πάω στην αρχική του σελίδα εάν έχω μπει μέσα σε αρκετές σελίδες και το πίσω με πάει στις προηγούμενες;

Το link ΔΕΝ είναι το application, είναι μόνο για donation στον developer.

Το falcon pro το βρίσκεις δωρεάν στην σελίδα του, αλλά έχει λίγο μπέρδεμα στο στήσιμο του.

Πάντως είναι ότι καλύτερο για tweeter.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιάννενα....

Ρε πατριώτη τι το θες το app...;

Σεπτέμβριο με Μάιο βροχή, μετά ντάλα ήλιο με βροχή ενδιάμεσα για να σπάει η μονοτονία!

Λονδίνο και μπαρμ******λα σου λένε μετά....

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστω πατρίδα. Πως το γράφεις γιατί δεν μπορώ να το βρω.

Και εγώ το έψαχνα στο άμαζον αλλά δε το έβρισκα.

Μάλλον δε θα το έχει δώσει εκεί προς πώληση ο developer.

Καλή επιλογή για το ταληράκι είναι και το Cerberus

Υπάρχει ξυπνητήρι ρολοι κλπ ελαφρύ για να αλλαξω το στοκ? Το chronous Δεν μου αρέσει

Αν δεν ξυπνάς εύκολα σου προτείνω το alarm clock extreme, όπου μπορείς να το ρυθμίσεις να πρέπει να λύσεις μαθηματικές πράξεις, που εσύ επιλέγεις τη δυσκολία τους.

timely. κορυφαίο

Η ενεργοποίηση υπηρεσιών google play τι ρολο παίζουν σε ενα ξυπνητήρι?

Αν δεν ξυπνάς εύκολα σου προτείνω το alarm clock extreme, όπου μπορείς να το ρυθμίσεις να πρέπει να λύσεις μαθηματικές πράξεις, που εσύ επιλέγεις τη δυσκολία τους.

Αστο φιλε.Ειμαι ευκολος σε αυτο.Ξυπναω με τη δονηση πριν αρχισει να βαραει.Εβαλα το timely να δω πως θα παει

Θοδωρής

Εγώ θα σου πρότεινα αυτό που έχει ενσωματωμένο μετατροπέα για mp3.

Σε κάθε βίντεο που βάζω μου βγάζει αυτα χωρίς να εχεις Επιλογή mp3 ενώ έχω πατήσει view all..κάνω κάτι λάθος;[ATTACH]40419[/ATTACH]

Σε κάθε βίντεο που βάζω μου βγάζει αυτα χωρίς να εχεις Επιλογή mp3 ενώ έχω πατήσει view all..κάνω κάτι λάθος;[ATTACH]40419[/ATTACH]

κατέβασε τι σε ένα αρχείο πχ 3gp και μετά θα δεις πως μετατρέπετε σε mp3 πάτα και το κουμπάκι με τις ρυθμίσεις να δεις τι γράφει αν το είχες πατήσει θα ειχες καταλάβει

θέλω να πειράξω κάτι στο θέμα του κινητού μου και ρωτάω . υπάρχει και αν είναι σωστό κάποιο πρόγραμμα που να ανοίγει το framework-res.apk να μπορώ να πειράξω ότι θέλω και μετά κάποια να το κάνει .apk για να 45 βάλω το νέο στην θέση του.?

Η ενεργοποίηση υπηρεσιών google play τι ρολο παίζουν σε ενα ξυπνητήρι?

Μάλλον έχει να κάνει με την εξαγορά της bitspin (δημιουργού του timely) από την google. Για ποιο λόγο γίνεται βέβαια δεν ξέρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Γεια σε ολους! νεο μελος στο φορουμ και επισις καινουριος στο android.

Για πολλα χρονια ημουν χρηστης iPhone και δεν μπορω να ζησω χωρις το ξεκλειδωμα απο το home button. Το δαχτυλο μου πηγαινει αυτοματα εκει οταν βγαζω το κινητο απο την τσεπη μου.

Υπαρχει καποια εφαρμογη που να ενεργοποιει το κλειδωμενο κινητο με το πατημα του home button;

Ευχαριστω εκ των προτερων!

αν δεν ειναι hard button, δεν γινεται φιλε... ειτε με το κουμπι κλειδωματος ειτε με τα volume rockers αν υποστηριζεται απο τη συσκευη σου..

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

κατέβασε τι σε ένα αρχείο πχ 3gp και μετά θα δεις πως μετατρέπετε σε mp3 πάτα και το κουμπάκι με τις ρυθμίσεις να δεις τι γράφει αν το είχες πατήσει θα ειχες καταλάβει

Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Άνοιξε τα settings και πάτα εκεί που λέει Enable Advanced Features. Μετά θα έχεις επιλογή για mp3.

Καλή επιλογή για το ταληράκι είναι και το Cerberus

Επίτηδες έχουν βάλει το licence στα $5.03;

Αν δεν έχεις κατιτίς μέσα στην κάρτα σου δεν σ' αφήνει να την αγοράσεις; :)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

4.99$ το αγόρασα πριν μια βδομάδα.

Το ανέβασαν?

αν δεν ειναι hard button, δεν γινεται φιλε... ειτε με το κουμπι κλειδωματος ειτε με τα volume rockers αν υποστηριζεται απο τη συσκευη σου..

Ευχαριστω για την απάντηση.

Δυστηχως ειμαι λιγο ασχετος και δεν ξερω τι ειναι το hard button, αλλα αν εννοεις hardware τοτε ναι ειναι. Εχω το thl w8s.

Θα μπορουσες να μπεις σε περισσοτερες λεπτομερειες σε παρακαλω;

$3,93 το αγόρασα εγώ πριν καμια 10αριά μέρες!

Τώρα που το βλέπω έχει 4,09

χρηματιστήριο κατάντησε!!!

4.99$ το αγόρασα πριν μια βδομάδα.

Το ανέβασαν?

Ναι, απ' ότι φαίνεται την ανέβασαν κάποια λεπτά.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Tweedle θα αντιπροτεινα εγώ μιας και το Falcon έχει βαρέσει limit. Άσε που τελικά το Tweedle είναι καλύτερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

παιδιά πέρασα το AdFree στο κινητό μέσω του υπολογιστή κι ενω του χορήγησα δικαιώματα superuser δεν μου κόβει τις διαφημίσεις στα παιχνίδια. χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση;

παιδιά πέρασα το AdFree στο κινητό μέσω του υπολογιστή κι ενω του χορήγησα δικαιώματα superuser δεν μου κόβει τις διαφημίσεις στα παιχνίδια. χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση;

Άνοιξε το, επέλεξε το download and install hosts (κάπως έτσι το γράφει), κάνε κι ένα reboot (θα στο ζητήσει κιόλας) κι είσαι έτοιμος.

Σε περίπτωση που δεν λειτουργήσει δοκίμασε και το Adaway, ένα απ'τα δύο θα δουλέψει δεν μπορεί..:)

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II